Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2980, 20

Вас знімають! Поліція оприлюднила фото авто, які порушили ПДР в Ужгороді та Мукачеві

Найбільш розповсюдженими порушеннями правил є неправильна зупинка і стоянка, паркування на пішохідних переходах та місцях для інвалідів.

Ужгородець-сутенер доправляв до німецького борделю дівчат та хлопців

(за оригіналом) Закарпатец занимался вербовкой девушек в бордели Европы. Четырех девушек и одного юношу сутенеры пытались переправить через Польшу в подпольные бордели Германии. Правоохранители оборвали цепь поставки рабов за границу.

Закарпатська митниця розповіла про всю контрабанду сигарет за 2015 рік

З початку 2015 року працівниками Закарпатської митниці ДФС складено 157 протоколів про порушення митних правил, якими вилучено 389 799 пачок тютюнових виробів на загальну суму майже 3,4 млн грн.

Вибірковий підхід до ПДР: Нова поліція проігнорувала грубе порушення в Ужгороді (ВІДЕО)

Этот случай произошел 15 декабря поздно вечером на пересечении Швабской, Минайской и проспекта Свободы (возле "Украины"). Полиция, которая, не выходя из машины, "на глаз" умеет определять расстояние в 10 метров, почему-то "не заметила" прямо у себя перед носом проезд авто на красный свет! Интересная избирательность полицейского глазомера!

У Закарпатті вилучили контрабанду сигарет (ФОТО)

Минулої доби співробітники Держприкордонслужби,   в пункті пропуску “Дякове ”, завадили спробі громадянина Румунії приховати від прикордонного контролю 500 пачок цигарок марки “Chesterfield” українського виробництва.

В Ужгороді розкажуть, як взаємодіяти з контрабандою

У вівторок, 15 грудня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання, «Вирішення проблеми взаємодії в боротьбі з нелегальною тютюновою продукцією».

Закарпатські митники затримали партію "яблучної" продукції на 6 мільйонів

Співробітники податкової міліції разом із митниками та прикордонниками затримали на Закарпатті партію контрабандних смартфонів iPhone та планшетів iPad на суму 6,5 мільйонів гривень.

Групу озброєних контрабандистів затримала СБУ на Закарпатті

Співробітники Служби безпеки України затримали групу мешканців Берегівського району, які налагодили канал контрабандного переміщення в Угорщину бурштину, а в Україну ‒ наркотиків.

Близько 600 закарпатців отримали угорське громадянство через шахраїв

Як повідомив представник прокуратури області Саболч-Сатмар-Берег, йдеться про підозру, висунуту ймовірним шахраям за оформлення угорського громадянства закарпатцям за винагороду.

На Ужгородщині цигани сокирою порубали машину “швидкої допомоги”

Воно, звичайно, NO TO RACISM, але цигани геть озвіріли. Ввечері минулої суботи відбувся збройний напад на «швидку допомогу» в селі Концево Ужгородського району.

Жартівники “замінували” Перечинську РДА

Про це повідомляє У ДСНС України в Закарпатській області.

Росія намагається очолити та радикалізувати “русинський” рух на Закарпатті

Днями у Сваляві була організована антиукраїнська акція сепаратистом Миколою Бураком (в минулому працівником ФСБ) із залучення проросійських депутатів Європарламенту від Чехії на чолі з пропутінським сенатором Томіо Окамурою, які готуюють замовний звіт про нібито переслідування “русинів” на Україні.

У Росії із криками "Ах ти, бандерівець" працівники колонії вбили юнака із Закарпаття

У Білоріченською виховної колонії на Кубані співробітники забили до смерті підлітка Віталія Попа, який приїхав до Росії із Закарпатської області.

Військова прокуратура Ужгородського гарнізону “тікає” від справи військкома Юрія Богдана (ВІДЕО)

Військовослужбовців 15 ОГПБ використали у справі фальсифікації матеріалів проти військкома Юрія Богдана.

“Карпатська Січ” про подробиці нападу на Дмитра Зотова (ВІДЕО)

Подробиці нападу на волонтера та бійця НГУ Дмитра Зотова публікуються на сторінці Карпатська Січ – Націоналісти Закарпаття.

У Закарпатті розстежують ДТП з прокурорською машиною

Стали відомі подробиці автоаварії у Минаї, у якій постраждав молодий юнак.

Двоє мігрантів намагалися потрапити у Словаччину

Учора прикордонники Чопського загону затримали чергових мігрантів, які прямували до Словаччини. Цього разу відмінно спрацювали військовослужбовці, які несуть службу біля села «Оноківці».

Поліція охорони і далі оберігатиме майно закарпатців

На виконання вимог Закону України «Про Національну поліцію», який набув чинності 7 листопада 2015 року, було створено нові управління Національної поліції.

Поліція у день виборів перевіряла студентські гуртожитки в Ужгороді

Про це на своїй сторінці у Facebook написала речник Управління нацполіції у Закарпатті Галина Сернівка.

Міліція розстежує, чому ужгородський виборець фотографував свій бюлетень

На дільницю в Ужгороді викликали слідчо-оперативну групу поліції, через порушення виборчого законодавства одним із виборців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат