Поліція Рахівщини розшукує мукачівця, який підозрюється у крадіжках на території району

22.10.2020 18:44 КРИМІНАЛ

22-річний житель Мукачівщини скоїв ряд крадіжок з приватних помешкань у селищі Великий Бичків.   Під приводом збору коштів для хворої дитини зловмисник викрав гроші у сумі понад 375 тисяч гривень та ювелірні вироби. За всіма фактами слідчі поліції проводять досудове розслідування.

Працівники Рахівського відділення поліції продовжують документувати протиправні дії 22-річного жителя Мукачівщини, який підозрюється у крадіжках грошових коштів з помешкань жителів Великого Бичкова.

Поліцейські встановили, що фігурант справи під приводом збору коштів для важкохворої дитини, випрошував гроші від місцевих жителів. Фото з «липовим» діагнозом зловмисник носив з собою для переконливості вигаданої історії.

Зловмисник спочатку переконувався у відсутності господарів вдома, потім незаконно проникав до їх помешкання.

Відтак, поліцейські вже повідомили чоловікові про підозру у вчиненні трьох крадіжок з помешкань односельчан. Частину викрадених грошей у іноземній валюті поліцейські вилучили за місцем проживання родичів мукачівця та повернули потерпілим.

У ході досудового розслідування працівники поліції   встановили причетність зловмисника ще до семи аналогічних крадіжок, вчинених у селищі Великий Бичків. Серед викрадених речей - гроші та ювелірні прикраси.

Наразі поліцією встановлено, що вироби з дорогоцінного металу через співмешканку фігурант злочинів здавав до ломбарду.

Зараз жителя Мукачівщини, Балог Максима Михайловича, оголошено в розшук. Поліцейські вживають усіх заходів для встановлення його місця знаходження.

За всіма фактами слідчі поліції проводять досудове розслідування за ч.3 ст. 185 (Крадіжка, вчинена з проникненням до житла) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат