Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 3100, 20

На кордоні зі Словаччиною затримали 8 мігрантів (ФОТО)

На кордоні зі Словаччиною затримано чергову групу з восьми нелегалів.

Сенсація? Затримали закарпатця, який дав хабар за позитивне рішення у суді.  

До міліції звернувся 35-річний житель Ужгорода з повідомленням, що йому пропонують вирішити питання по цивільній справі в суді шляхом передачі певній особі суми грошей еквівалентній одній тисячі доларів США.

В українця вилучили авто на українсько-угорському кордоні (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Чоп (Тиса)», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники Чопського загону спільно зі співробітниками митниці завадили незаконному вивезенню з України 470 пачок сигарет.

Студенти можуть цілодобово скаржитися міліції на викладачів-хабарників

Для прийняття повідомлень про факти хабарництва, у тому числі й у навчальних закладах, у закарпатській міліції цілодобово працює гаряча лінія.

Міліція з’ясовує, чому на подвір’ї мукачівця горіло авто  

22 червня в Мукачеві на вул. Сороча у дворі приватного обійстя загорівся легковий автомобіль «ВАЗ-2101» 1979 року випуску.

У закарпатця у дворі виявили боєприпаси (ФОТО)

20 червня в Ужгородському районі у черговий раз виявили кілька вибухонебезпечних предметів. Подія сталася в селі Кам’яниця на вулиці Жовтневій.

Викладач УжНУ, який отримав хабар, перебуває під домашнім арештом

Хід досудового розслідування у провадженні перебуває на контролі прокуратури міста Ужгорода.

За незаконну вирубку дерев у Боздоському парку чиновникам Ужгородської міськради загрожує кримінал

Прокуратурою міста Ужгорода внесено відомості в ЄРДР за фактом службової недбалості службових осіб КП «Парк культури і відпочинку «Боздоський» Ужгородської міської ради.

Сім’ю з 11 людей затримали біля Словаччини (ФОТО)

В умовах здійснення спеціальних заходів з протидії незаконній міграції прикордонники Чопського загону здійснили затримання групи незаконних мігрантів чисельністю 11 осіб.

Міліція затримала причетних до згвалтування вагітної жінки

Жахлива пригода сталася у середу в Ужгороді в районі колишнього цеге­льного заводу. 17-річну молоду жінку жорстоко згвалтували невідомі. Як стало відомо згодом, жінка була вагітною. Від жорстокої наруги вона знепритомніла, наразі постраждала перебуває в лікарні.

20 тонн спирту як сантехніка — резонансне виявлення податкової міліції

На 7, 6 млн. грн. підакцизних товарів вилучили з незаконного обігу податківці з початку року. З них тютюнових виробів — на 1,6 млн. грн., лікеро-горілчаних виробів — 1,5 млн. грн., спирту — 2,6 млн. грн., транспортних засобів — 1,5 млн. грн., паливно-мастильних матеріалів — 80 тис. грн.

Один із начальників ПАТ "Закарпатгаз" жорстоко побив водія

Про це на своїй сторінці у Facebook написала ужгородка Аніла Лисак. Подаємо пряму мову.

Державна служба охорони затримала жінку з крадіжкою в ужгородському магазині

Почастішали випадки крадіжок у магазинах міста. Громадяни, ризикуючи бути впійманим, намагаються пронести товар повз касу.

У Закарпатті вилучили контрабанду тонального крему і губної помади

Один українець на прохання іншого хотів завезти в Україну тональні, сонцезахисні креми для обличчя та губні помади різних торгових марок з Італії.

У Закарпатті стріляли у мігрантів (ФОТО)

Чергову групу незаконних мігрантів, вихідців з кавказького регіону, затримали прикордонники на ділянці відділу «Великий Березний».

Закарпатське ТОВ применшило вік трьом вантажівкам «DAF»

До митного контролю та оформлення з метою вільного використання на митній території України трьох вантажних автомобілів: двох «DAF XF» та «DAF FA LF 45.160», керівник одного із закарпатських товариств подав документи працівникам митного посту «Тячів» Закарпатської митниці ДФС.

Прокуратура знайшла "фальшиву" земельку

Господарський суд Закарпатської області задовольнив позов прокуратури, предметом якого було визнання недійсним державного акту на право постійного користування земельною ділянкою у Мукачівському районі площею 5 га і вартістю понад 1 млн.грн.

Закарпатця засудили на 2 роки через ухилення від мобілізації

Мешканця Великоберезнянщини засуджено до двох років за ухилення від призову під час мобілізації.

Директора Ужгородського навчального центру затримали на хабарі у 15000 гривень

Працівники служби по боротьбі з економічними злочинами викрили директора одного з навчальних центрів м.Ужгорода. Останній, користуючись своїм службовим становищем, отримував неправомірну вигоду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат