Новини » КРИМІНАЛ

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '11')or('0' >= '11')) and ((is_nonpublished <> '1')or(11 = '13')) order by id desc LIMIT 2640, 20

Мукачівець, що перебуває під слідством через пограбування, пограбував жителя Куштановиці

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського відділу встановили особу та затримали вже судимого чоловіка, який неподалік залізничного вокзалу напав та пограбував мешканця села Куштановиця Мукачівського району.

В Ужгороді знову горіло угорське товариство

Співробітники Ужгородського відділення поліції та Головного управління Національної поліції в Закарпатській області встановлюють всі обставини пожежі на Православній набережній в Ужгороді.

Мукачівські правоохоронці впіймали крадіїв велосипеда та чавунних батарей

Крадіжки сталися із дворогосподарств. У Великих Лучках викрали велосипед та мопед, а у Мукачеві — чотири чавунні батареї.

Поліція затримала п’яного водія, котрий насмерть збив пішохода і втік з місця аварії

Поліція розшукала винуватця ДТП, у результаті якої загинула жінка-пішохід, місцева мешканка 1969 року народження. Водій, котрий за кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння, після скоєння злочину намагався уникнути відповідальності.

За добу закарпатські поліцейські розкрили 8 крадіжок

На Берегівщині, Іршавщині, Виноградівщині, Рахівщині, Ужгородщині та Свалявщині протягом останньої доби правоохоронці розкрили 8 крадіжок.

Поблизу кордону правоохоронці затримали двох браконьєрів з цілим арсеналом зброї та боєприпасів

Сьогодні у Берегівському районі неподалік від держкордону прикордонники спільно з представниками поліції затримали двох чоловіків, які здійснювали незаконне полювання поблизу кордону.

Поліція Ужгорода розшукала чоловіка, який напав на жінку

Правоохоронці встановили особу чоловіка, який вдарив в обличчя продавця магазину та втік з місця злочину. За фактом правопорушення поліція відкрила кримінальне провадження.

За добу закарпатські поліцейські розкрили 5 крадіжок

В Ужгородському, Мукачівському, Берегівському та Іршавському відділеннях поліції правоохоронці затримали підозрюваних у п’яти крадіжках. Усі речові докази поліцейські вилучили та передадуть власникам.

В Мукачеві чоловік продавав наркотики в центрі міста

Співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного Управління Національної поліції в Закарпатській області спільно із поліцейськими Мукачівського відділу під час проведення слідчих дій задокументували факт збуту наркотичного засобу - метамфетаміну. Підозрюваного затримали, зараз він перебуває під вартою.

Чоловік, що намагався продати гранату, каже, що знайшов її у лісі

Ми вже повідомляли, що в Мукачеві чоловік намагався продати гранату перехожим. Ним виявився 38-річний мешканець села Імстичево, за бойову гранату із запалом до неї він хотів 200 гривень.

У пенсіонера діти вкрали вино, а в пенсіонерки металеву сітку

Поліція Закарпаття по гарячим слідам розкрила чотири дрібні злочини. Вік крадіїв віл 15-ти до 51-го року.

Затримано зловмисника, який у минулому році збував фальшиві франки у Мукачеві та Ужгороді

Співробітники Мукачівського відділу поліції встановили особу підозрюваного і затримали мешканця міста Ківерці Волинської області, який збував підроблені гроші.

"Гастролерка" з Волині виманила у неповнолітньої закарпатки велику суму грошей та золото

За обіцянку зняття порчі з батьків молода дівчина віддала незнайомій жінці заощадження своєї сім’ї. Поліція розшукала підозрювану у шахрайстві.

В Мукачеві чоловік пропонував перехожим купити бойову гранату

Патрульні Мукачева отримали повідомлення від заявника, що невідомий чоловік пропонує йому придбати ручну гранату.

Сьогодні поліція Закарпаття розкрила 5 дрібних крадіжок

Закарпатські поліцейські розкрили крадіжки відеокамери, грошей, дизпалива, дерев’яних брусів та труби з дому пристарілих.

Викрадач номерних знаків намагався дати хабара слідчому

Слідчий Ужгородського відділу поліції подав рапорт про те, що житель Львівської області, фігурант двох кримінальних проваджень щодо викрадення номерних знаків, спробував дати йому хабар у розмірі 3 тисячі доларів США.

За останні роки посягання на здоров’я лікарів зросли більш ніж удвічі

19 лютого в Головному управлінні Національної поліції в Закарпатській області відбулася нарада з керівниками медичної сфери з питань посилення співпраці двох служб.

Поліція розшукує відразу двох людей, що підозрюються у викраденні людини

Поліція встановлює місце знаходження підозрюваних у незаконному позбавленні волі та викраденні людини.

На Свалявщині сталося ДТП зі смертельними наслідками. Водій втік з місця пригоди

Співробітники Свалявського відділення поліції розшукали водія, який збив 52-річного жителя села Ганьковиця на трасі «Київ-Чоп» та зник з місця події.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат