23-річну ужгородку, про зникнення якої заявили рідні, поліцейські знайшли мертвою на Київщині

10.12.2021 10:08 КРИМІНАЛ

30 листопада до поліції із заявою про зникнення 23-річної доньки звернулася жителька Хуста. Жінка розповіла, що її дочка вже понад 10 днів не виходить на зв’язок та залишила без нагляду свою малолітню дитину.

Оперативники відразу ж розпочали пошуки і через два дні встановити моторошні деталі зникнення дівчини.

20 листопада вона разом зі своїм 2-річним сином потягом приїхала до столиці, після чого гостювала у своїх знайомих у Київській області.

За цією адресою в квартирі 25-річного чоловіка був проведений обшук. Господар у цей час помітно нервував, представився чужим іменем та навіть пред’явив правоохоронцям підроблений паспорт. Його поведінка стала зрозумілою, коли в квартирі поліцейські виявили документи 23-річної закарпатки та залишки тіла людини, які, ймовірно, також належать зниклій дівчині.

IMG-846faaad04946633eab5ad09fdc3374b-V
Правоохоронці встановили, що дівчина й справді з дитиною гостювала у фігуранта. Разом із ними перебувала ще одна їхня спільна знайома. В ніч із 21 на 22 листопада вони разом вживали наркотичні засоби, а далі - сталася загадкова смерть закарпатки.

Під час допиту фігурант зізнався, що разом зі спільницею вирішили позбутися тіла померлої. Використовуючи перуки та інші засоби маскування, вони придбали в одному з магазинів вугілля та хімічну речовину. Після цього дочекалися ночі, загорнули померлу в килим та вивезли в ліс, де розчленували та підпалили тіло. Залишки облили хімічною речовиною і закопали.

Позбувшись тіла, щоб максимально приховати сліди, фігурантка відвезла дитину померлої до Ужгорода та залишила хлопчика в квартирі, де він і проживав разом із мамою. З мобільного телефону померлої вона написала повідомлення батькові дитини, щоб той забрав сина до себе. Після цього жінка відразу ж покинула межі країни.

Її 25-річного раніше судимого спільника працівники поліції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури затримали і зараз він перебуває у ізоляторі тимчасового тримання. В його помешканні, окрім залишків тіла людини, слідчі вилучили амфетамін та марихуану.

Наразі затриманий підозрюється у скоєнні наркозлочину, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави у розмірі 1 094 500 гривень.

Далі, за висновками експертів фігуранту, можливо, буде повідомлено про підозру в умисному вбивстві, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат