За три дні на Виноградівщині сталися три ДТП зі смертельними наслідками

12.12.2021 10:59 КРИМІНАЛ

У селах Перехрестя та Теково загинули пішоходи, а на трасі між селами Бене та Вилок мікроавтобус влетів у підводу (наслідки на фото).

{u}9 грудня у селі Теково{/u} водій автомобіля «Citroën», 47-річний житель села Гетеня, рухаючись по вулиці Дружби, допустив наїзд на пішохода. 61-річний мешканець селища Королево саме знаходився на смузі руху автомобіля. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці події.

Також {u}9 грудня у селі Перехрестя{/u}, 29-річний житель села Шаланки, рухаючись на автомобілі   «Volkswagen Passat»   по вулиці Спортивній, допустив наїзд на 51-річного місцевого мешканця. Чоловік перебігав дорогу. Він помер дорогою до медзакладу.

{u}11 грудня між населеними пунктами Бене і Вилок{/u} водій автомобіля «Mercedes Sprinter» допустив зіткнення з гужовою підводою, яка не була оснащена світловідбивачами.

В момент зіткнення на підводі перебувало вісім людей. Внаслідок зіткнення на місці загинули двоє пасажирів підводи: 30-річний житель села Підвиноградів та 34-річна мешканка села Вари. Ще чотирьох осіб із травмами госпіталізували до лікарні.

Мікроавтобус з’їхав в кювет та перекинувся, а його водій одразу втік з місця аварії. Через кілька днів його розшукали. Ним виявився 51-річний житель Івано-Франківщини, який займається пасажирськими перевезеннями. З’ясувалося, що після аварії чоловік дістався сусідньої Івано-Франківської області та звернувся там по допомогу лікарів. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат