Правоохоронці знешкодили банду розбійників з Тячівщини

19.12.2021 13:18 КРИМІНАЛ

Тячівські правоохоронці затримали чотирьох зловмисників, які вночі вдерлися в чужий дім, напали на родину, зв'язали їх та відібрали гроші.

Напад на будинок стався в ніч на 13 грудня в селі Топчино. За викликом негайно прибули співробітники місцевої поліції, де на них очікувала налякана подружня пара та 12-річний хлопець, брат дружини.

Близько 3-ої години ночі, коли вони спали, до будинку увірвалися невідомі в масках. Зловмисники спочатку увійшли до кімнати малолітнього хлопчика, погрожували йому зброєю та вимагали показати місце, де зберігаються гроші. Зрозумівши, що дитина нічого не знає, вони зі зброєю увірвалися до кімнати сімейної пари. Там нападники продовжили свої погрози, приставляли зброю до голови потерпілих та, зрештою, зв’язали їм руки пластиковими стяжками, забрали гроші в сумі 5 700 доларів США та втекли у невідомому напрямку.

Слідчі та експерти-криміналісти провели детальний огляд місця події і вилучили сліди злочину, а співробітники кримінальної поліції розпочали пошуки групи зухвалих розбійників.

В результаті було встановлено, що до злочину причетні четверо осіб. Того ж дня правоохоронці затримали одного з них - 23-річного місцевого мешканця.

Продовжуючи пошуки , працівникам поліції вдалося затримати й інших трьох, один з яких переховувався на території Івано-Франківської області.

Підозрюваним вже обрано запобіжні заходи. За скоєне їм загрожує до 12 років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат