Закарпатські поліцейські розкрили зухвалий розбійний напад на подружжя пенсіонерів

24.07.2021 11:25 КРИМІНАЛ

Оперативники поліції Закарпаття затримали одного з розбійників, які посеред ночі напали та побили подружжя пенсіонерів.

Подія сталася на початку липня у Вільхівці, що неподалік Іршави. Посеред ночі двоє зловмисників в чорних масках увірвалися до будинку пенсіонерів. Зв’язали 63-річну жінку та 68-річного чоловіка пластиковими стяжками. Побили їх та, погрожуючи розправою, вимагали гроші.

Жінка зізналася нападникам де сховані всі їхні збереження. Забравши 4 тисячі доларів, 2 тисячі гривень та золоті прикраси, зловмисники зачинили чоловіка в багажному відділенні автомобіля, який був припаркований в гаражі, а жінку – в салоні транспортного засобу. Після цього розбійники зникли у невідомому напрямку.

Як тільки пенсіонерам вдалося звільнитися, вони одразу ж зателефонували до поліції. 21 липня, за силової підтримки бійців КОРДу, закарпатські поліцейські затримали одного з розбійників в іншому кінці України, на території Донецької області. Встановлено, що злочин 53-річний затриманий вчинив разом з 26-річним чоловіком. Зараз правоохоронці продовжують його пошуки. Відомо, що підозрювані мають багате кримінальне минуле: обоє раніше судимі за майнові злочини.

Суд обрав затриманому запобіжний захід - тримання під вартою без можливості внесення застави. За скоєне нападникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат