Протягом доби в області сталися дві ДТП зі смертельними наслідками

08.07.2021 12:46 КРИМІНАЛ

Співробітники поліції Міжгір’я та Тячева відкрили кримінальні провадження за фактами дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких двоє закарпатців загинули, а четверо – отримали тілесні ушкодження.

7 липня, сталася ДТП в урочищі поблизу села Лозянське на Міжгірщині. 40-річний житель місцевий житель, керуючи вантажним автомобілем «ГАЗ» не впорався з керуванням та перекинувся з пагорба вниз.

Від отриманих, дорогою до лікарні, померла 61-річна пасажирка вантажівки. Ще троє жінок, віком 33, 35 та 58 років, які перебували у кузові авто, а також сам водій транспортного засобу, отримали тілесні ушкодження та наразі перебувають у лікарні.

Інша смертельна аварія трапилася вночі на Тячівщині у селі Нересниця. 19-річний водій автомобіля Skoda Octavia, житель села Тисалово, під час обгону іншого автомобіля Skoda Octavia, під керуванням 16-річної жительки села Терново, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонною опорою, а згодом – і з транспортним засобом, який обганяв.

У результаті від отриманих травм 19-річний водій помер дорогою до лікарні.

Поліцейські з’ясовують всі обставини автопригод і, зокрема, хто надав право керувати автомобілем неповнолітній учасниці аварії на Тячівщині.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат