На Хустщині та Тячівщині сталися ДТП, в яких загинули двоє неповнолітніх

26.07.2021 19:53 КРИМІНАЛ

У результаті трьох ДТП, що трапилися на Закарпатті протягом останньої доби, загинули двоє неповнолітніх. Ще один учасник аварії у важкому стані перебуває на лікуванні.

25 липня сталася ДТП за участі мотоцикла на вулиці Карпатської Січі в місті Хуст. 26-річний житель села Вишково на мотоциклі «Suzuki», рухаючись населеним пунктом перевищив швидкість та не впорався з керуванням. В результаті, мотоцикл зіткнувся з припаркованим автомобілем «Opel Astra». Внаслідок ДТП важкі травми отримав пасажир мотоцикла, якого госпіталізували до реанімації. За кермом водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Ще одна аварія зі смертельним наслідком трапилася на вулиці Головній у селі Верхній Студений, на Міжгірщині. Керуючи незареєстрованим мотоциклом «Geon», 17-річний житель села Нижній Студений, рухаючись разом з неповнолітнім пасажиром, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з мотоциклом «Viper», яким керував 16-річний місцевий житель. В результаті кермувальник мотоциклу «Geon» помер на місці події, а його пасажира доставлено до лікарні. Водій мотоцикла «Viper» керував мотоциклом у стані алкогольного сп’яніння.

Аварія зі смертельним наслідком трапилася близько також на Тячівщині. У селищі Нижня Апша 35-річний житель села Грушово Тячівського району на автомобілі «Ford Transit», не впорався з керуванням та допустив наїзд на неповнолітню жительку села Кобилецька Поляна Рахівського району. Потерпіла йшла   проїзною частиною дороги у попутному з автомобілем напрямку. Внаслідок отриманих травм 16-річна дівчина загинула на місці події.

Відділ комунікації поліції Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат