Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 880, 20

Біля села Підполоззя перекинулася вантажівка

Водій вантажівки Вольво не впорався з керуванням на одному з поворотів перевалу біля села Підполоззя і вантажівка зїхала в кювет і перекинулася на бік.

За ухилення від призову на військову службу засуджено трьох закарпатців

Трьох мешканців Закарпаття засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову. Йдеться про випадки, які трапилися на Мукачівщині, Берегівщині та Тячівщині.

Розпоротий живіт та серцевий напад: Як проходило судове засідання по справі Євгена Дребітка

Відбулося засідання Закарпатського апеляційного суду щодо випуску під заставу екскримінального авторитета із Мукачева Євгена Дребітка.

Юна берегівчанка Кароліна вдруге здобуває перемогу на конкурсі Міні Міс Україна 2024

Закарпатка з міста Берегове Пиринець Кароліна другий рік поспіль перемагає на престижному фестивалі. Нагадуємо, що в 2023 році вона здобула титул Міні-Топ Модель України-2023 Grand Prix та представляла Україну на «World Fashion Week Kids festival» в італійському місті Піза, де здобувала титул «Little World Fashion Model 2023».

Жіночий ГК "Карпати" став срібний призером Кубка України

8-9 червня в Броварах вібулися матчі Фіналу чотирьох Кубка України з гандболу серед жіночих команд.

На Міжгірщині виявили труп у потічку

7 червня ДСНС повідомили про виявлення тіла ймовірного потопельника за адресою: Хустський район, с. Голятин, р. Голятинка. Тіло вилучено та передано працівникам поліції.

На Закарпатті ухилянти на вантажівці прорвали кордон і втекли до Угорщини

Прорив кордону на Закарпатті: ГАЗ-66 з чорними військовими номерами прорвав кордон - 32 особи затримані в Угорщині, - повідомив Віталій Глагола.

ЖФК Минай поступився у матчах за підвищення у класі

2 та 6 червня між аутсайдерами Вищої ліги та лідерами Першої ліги відбулися «перехідні матчі» за право виступати у Вищій лізі України з футболу серед жіночих команд сезону 2024/25.

Відбулися перші чвертьфінальні матчі Кубка Закарпаття з футболу

9 червня, відбулися матчі 1/4 фіналу Благодійного турніру – Кубок Закарпатської області на честь воїнів ЗСУ:

У горах поблизу кордону з Румунією виявили труп

Сьогодні вранці військовослужбовці відділу прикордонної служби «Ділове» Мукачівського прикордонного загону виявили неподалік від кордону тіло людини без ознак життя.

Україна затвердила відкриття нового пункту пропуску на кордоні з Угорщиною

Уряд затвердив Угоду з Угорщиною, яка дозволить відкрити пункт пропуску "Велика Паладь - Надьгодош" для легкового транспорту, - повідомив перщий заступник голови Закрапатської ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті працівник СБУ шантажував прикордонника та отримав від нього $500 000

На Закарпатті СБУшник документував ДПСУшника і потім шантажував та отримав майже $500 000, а його задокументував НАБУшник. Після цього пройшли обшуки, які проводили детективи НАБУ, - повідомляє Віталій Глагола.

Власник готелю на Закарпатті переправляв ухилянтів через кордон

Правоохоронці затримали переправника, 52-річного жителя села Жденієво Мукачівського району, разом з ухилянтом. Про це повідомили пресслужби ГУНП та ДПСУ.

Правоохоронці заблокували канал постачання «важких» наркотиків до Закарпаття

Серед вилученого наркотовару – метамфетамін, мефедрон та Альфа-PVP (також відомий під назвою «сіль») на суму майже 1 мільйон гривень.

Понад 1 млн гривень збитків: на Тячівщині поліція викрила депутата на привласненні землі

На Тячівщині поліція викрила депутата Нересницької сільської ради на незаконному привласненні земельної ділянки громади. Внаслідок таких махінацій громаді було завдано збитків на понад 1 мільйон 160 тисяч гривень.

Депутат-утікач з Ужгорода задекларував нову роботу і будинок в Канаді

Депутат Ужгородської міської ради від «Європейської Солідарності» Андрій Риба понад рік орендує житло в Канаді та працює в місцевій корпорації. Попри те, що він з кінця 2022 року перебуває за кордоном та не відвідує сесійні засідання, депутати міської ради позбавляти його мандата не збираються.

В Ужгород перевели колишнього Рівненського воєнкома

В Ужгород перевели колишнього Рівненського воєнкома, який прославився тим, що цілувався зі своїми підлеглими на робочому місці.

На Закарпатті вдова вбила нового чоловіка, бо не хотіла займатися сексом

Виноградівський районний суд визнав винною уродженку Білорусії Валентину Гал у вбивстві свого співмешканця. Жінка забила чоловіка стільцем до смерті, бо не захотіла займатися з ним сексом. За скоєне їй присудили 9 років ув’язнення.

Ремонт доріг місцевого значення проводять у межах Холмківської громади на Ужгородщині

Так, у межах автошляху О 071207 Ужгород-Демечі підрядна організація працювала у селах Кінчеш та Коритняни на ділянці близько 4 км, - повідомляє перший заступник голови Закрапатської ОВА Мирослав Білецький. - Влаштувала там вирівнювальний шар асфальтобетону, здійснила ямковий ремонт.

На Закарпатті відбулося чергове засідання Ради оборони області

Одне з головних питань – енергетична безпека Закарпаття та підготовка регіону до викликів, які нас очікують уже цієї осені, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат