Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 820, 20

Проблема нецензурної лексики у дітей: погляд психолога

  Інтерв'ю з психологом Євгенією Кеменяш про причини та наслідки вживання нецензурної лексики серед дітей.

На Закарпатті правоохоронці упередили розтрату 5,8 млн грн бюджетних коштів на ремонті в лікарні

Правоохоронці виявили порушення під час проведення тендеру на капітальний ремонт приміщень лікарні.

Закарпаття з робочим візитом відвідала голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз

Під час робочої наради обговорили питання взаємодії ОВА та місцевого підрозділу Служби, - повідомив голова Закарпаської ОВА Віктор Микита.

На Перечинщині перекинувся рейсовий автобус з пасажирами, є травмовані

17 травня до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі рейсового автобуса. Подія сталась в селі Сімер.

На Мукачівщині у каналі виявили тіло чоловіка

14 червня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про виявлення тіла чоловічої статі в каналі за адресою: Мукачівський район, с. Клячаново.

На Закарпатті ТЦК затримав чоловіка з 2-ю групою інвалідності і заволодів його авто – адвокатка

На Закарпатті працівники ТЦК нібито затримали чоловіка з другою групою інвалідності. Про це повідомила юристка Тетяна Щербань на своїй сторінці в Facebook.

Житель Тячівщини із гранатою розгулював вечірнім Мукачевом

Ввечері 15 червня до поліції зателефонувала мукачівка та повідомила, що стала свідком, як неподалік місцевого парку чоловік побив жінку.

В Ужгороді гола жінка розгулювала біля річки, а п’яний молодик - дорожнім колом площі Хмельницького

В суботу, 15 червня, в соцмережах з'явилося фото літньої жінки без одягу, яка прогулювалася вздовж річки у всіх на виду.

В Ужгороді затримали злодія, який проник на приватну територію. Виявилося - він безвісти зниклий

Патрульна поліція виявила чоловіка, який вдерся на приватну територію. Подія трапилась 16 червня, близько 6-ї години, на вулиці Капушанській.

На Закарпатті представили Щорічну доповідь Уповноваженого ВРУ з прав людини

На Закарпатті представили Щорічну доповідь Уповноваженого ВРУ з прав людини «Про стан додержання та захисту прав і свобод людини та громадянина в Україні в 2023 році», - повідомляє голова Закрапатської ОВА Віктор Микита.

На Рахівщині відбувся екстремальний марафон, у якому взяли участь двоє заступників голови ОВА

На Рахівщині відбувся екстремальний гірський марафон, у якому взяли участь і двоє заступники голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький та Василь Іванчо.

Ланцюгова реакція

Не багато часу залишилося до того моменту, коли людям прийдуть нові платіжки за електроенергію. Зараз нас готують до того, що електрика має не просто ціну, а високу ціну, тому варто бути економнішими.

У Центрі легеневих хвороб в Ужгороді використовують штучний інтелект для діагностики туберкульозу

Наш заклад поповнився новим обладнанням -   в арсеналі медиків з'явився потужний діагностичний помічник:   портативне мобільне рентген устаткування, - повідомляє КНП "Центр легеневих хвороб" ЗОР. - Це дозволить швидко і з високою точністю проводити обстеження пацієнтів.

На конкурсі стартапів закарпатці можуть отримати 200 тисяч гривень

Продовжуємо розповідати про Конкурс стартапів, подача заявок на який стартує вже 1 липня, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На онлайн-нараді за участі Олексія Кулеби і Олени Зеленської обговорили реформу шкільного харчування

Перебіг впровадження реформи шкільного харчування в Україні обговорили 14 травня на онлайн-нараді під головуванням заступника керівника Офісу Президента Олексія Кулеби та за участю першої леді Олени Зеленської, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді пройшов Форум «Шлях гідності: Боротьба за права людини»

14 червня в місті Ужгород відбувся форум на якому в режимі онлайн презентував доповідь Омбудсман України Дмитро Лубінець- йдеться в джерелі Новини Закарпаття.

СБУ викрила агітатора, який закликав відокремити Закарпаття від України та виправдовував рф

За даними слідства СБУ, до протиправної діяльності причетний мешканець Мукачівського району. У забороненій соціальній мережі «Однокласники» він поширював дописи, в яких виправдовувалися агресивні дії росії проти України.

Сьогодні на засіданні Ради оборони області обговорювали питання енергетичної безпеки Закарпаття

Доповідали керівники регіональних підрозділів Служби безпеки, Нацполіції, Держприкордонслужби, територіальної оборони, ПрАТ «Закарпаттяобленерго», Закарпатської філії ТОВ «Газмережі» та інші.

На Закарпатті вперше запровадять систему "Єдиний квиток" для трьох музеїв

В Ужгороді 14 червня відбулася пресконференція, присвячена запуску нової системи "Єдиний квиток" для відвідування музеїв. Цей проект об'єднує три ключові культурні локації міста в один квиток, роблячи їх ще доступнішими для туристів та місцевих жителів. Подібна система запроваджена вперше на Закарпатті і   почне діяти вже з понеділка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат