Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 760, 20

На Закарпатті ДСНСники вибороли I-місце, прикордонники "срібло" під час гри в пляжний волейбол.

"Команда Чопського прикордонного загону виборола друге місце у чемпіонаті", - йдеться у повідомленні Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

В Ужгороді зіткнулися Mersedes та Renault Zoe - 5 осіб травмовано

Ввечері 22 червня на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про ДТП з травмованими на вулиці Собранецькій.

На Закарпатті правоохоронці розгромили намет біженки-художниці з Дніпра

Наразі у селі Пилипець на Міжгірщині триває потужний рейд правоохоронців, з метою не дати зібратися неформалам на традиційний зліт біля водоспаду Шипіт.

На Ужгородщині зіткнулися два легковики - загинув один з водіїв, двоє людей травмовані

ДТП сталася 21 червня поблизу Середнього. 48-річний мешканець села Кибляри Ужгородського району, рухаючись на авто «Renault», здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з транспортним засобом марки «Volkswagen».

На Закарпатті пʼяний водій наїхав на жінку та двох малолітніх дітей – 6-річна дівчина загинула

21 червня о 21:19 до поліції надійшло повідомлення про смертельну дорожньо-траспортну пригоду в селі Руське Мукачівського району.

Світло «Свічі»…

Маю честь знатися з Андрієм Дурундою вже чотири з половиною десятиліття, відколи разом працювали в обласній   газеті «Молодь Закарпаття». Так випало, що я все життя – у журналістиці, а Андрієві, крім газетярської, випало скуштувати хліба й чиновницького. Але де б він не трудився – всюди старався викроїти час для творчості.

Церемонія закриття формаційної програми УАЛ Ужгород відбулася у галереї Ілько

Церемонія закриття формаційної програми Ужгородського осередку Української академії лідерства відбулася напередодні у галереї «Ілько». В Ужгороді навчалися 47 студентів із 16 областей України, які за тиждень стануть випускниками. Привітати випускників прийшли представники влади, політики та підприємці.

В Ужгороді презентували доповідь Омбудсмана

В Ужгороді на форумі «Шлях гідності: Боротьба за права людини» в режимі онлайн презентував доповідь Омбудсман України Дмитро Лубінець.

Чи є шанси на мир

Саміт миру у Швейцарії відбувся. Ми на нього покладали багато надій. У першу чергу, нам потрібна була увага більшості країн світу до наших проблем. Ми повинні були довести, що це не конфлікт між колишніми партнерськими країнами, а справжня агресія та війна.

«Жахливі квіти війни». В Ужгороді відбулася презентація виставки митця з Херсонщини

20 червня в Закарпатській обласній бібліотеці ім. Ф. Потушняка було представлено виставку артоб’єктів з артефактів війни та презентовано книгу «Спогади про окупацію, обстріли та художню творчість». Автором книги та художньої виставки є житель села Антонівка, що на Херсонщині, Василь Чайковський.

На Свалявщині лоб у лоб зіткнулися два мікроавтобуси - є загиблі

ДТП сталася на трасі Київ - Чоп у селі Ганьковиця. Зіткнулись мікроавтобуси Opel Movano та Volksvagen Krafter.

Купала фест 2024

23 червня в Ужгороді відбудеться загадкова та міфічна подія – «Купала фест 2024».

У Мукачеві 15-річна дівчина потрапила до реанімації з алкогольним отруєнням

Цього тижня в реанімаційне відділення інтенсивної терапії КНП «Обласна дитяча лікарня» у важкому стані потрапила п'ятнадцятирічна дівчина з діагнозом «алкогольне отруєння».

На Закарпатті поліція затримала підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчини

20 червня до співробітниці ювенальної превенції одного з районних підрозділів поліції звернулася 35-річна закарпатка та повідомила, що її співмешканець вчиняв насильницькі дії сексуального характеру відносно її 13-річної доньки.

На Закарпатті троє неповнолітніх намагалися переправили групу чоловіків в Угорщину

Прикордонний наряд відділу «Вилок» Мукачівського загону припинив спробу переправлення через кордон групи з восьми чоловіків з різних регіонів України.

Голову Оноківської сільради Марію Коваль-Мазюту усунуто з займаної посади

Ужгородський міськрайонний суд усунув з посади голову Оноківської сільради Марію Коваль-Мазюту. Чиновницю звинувачують у зловживанні службовим становищем, що призвело до втрати 600 тисяч гривень з бюджету громади, - повідомив Віталій Глагола.

Українські слово та думка в Угорщині стали ще міцнішими

9 червня 2024 року в Угорщині одночасно з виборами до Європарламенту та органів місцевого самоврядування відбулися вибори до органів самоврядування національних спільнот, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

100 українських дітей повертаються з відпочинку в Угорщині

За останні три роки наші угорські партнери у співпраці із Закарпатською ОВА прийняли на відпочинок, відновлення та оздоровлення декілька тисяч дітей з різних регіонів України, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На ужгородському сміттєзвалищі у Барвінку сталася масштабна пожежа

Палає ужгородське сміттєзвалище, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Переповнений полігон побутових відходів у с. Барвінок, імовірно, зайнявся через спеку.

Одесит під виглядом бабусі їхав в Ужгород, аби виїхати за кордон

Квітчаста хустка, окуляри, відповідне вбрання, навіть картата сумка – винахідливий одесит вжив максимальних заходів маскування «під бабусю», аби дістатися у прикордоння. Втім, його задумка зазнала невдачі, псевдобабусю викрили ще під час прямування до місця призначення потягом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат