Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 780, 20

В Ужгороді затримали депутата міськради, який за хабар сприяв в отриманні документів для відстрочки

20 червня співробітники поліції спільно з працівниками СБУ викрили на злочинній діяльності депутата Ужгородської міської ради, який також є посадовцем департаменту соціальної політики.

У замку Паланок з’явиться новий музей з патріотичними стінописами від мукачівського прикордонника

Новий музей у Замку "Паланок" стане справжнім скарбом, привертаючи увагу відвідувачів шістьма унікальними стінописами, створеними мукачівським прикордонником Ярославом Романюком. Цей музей присвячений героїзму українських захисників і обіцяє бути не лише популярним, але й значущим культурним центром.

Прокуратура оскаржила рішення про ліквідацію обласної клінічної стоматполіклініки в Ужгороді

Закарпатська обласна прокуратура звернулася до суду через протиправні дії обласної ради, унаслідок яких ліквідовано Закарпатську обласну клінічну стоматологічну поліклініку.

Завдяки прокуратурі Закарпаття на потреби ЗСУ передадуть комплектуючі до літаків Су-27

Закарпатська обласна прокуратура у співпраці з обласним Управлінням СБУ ініціювали передачу на потреби Збройних Сил України комплектуючих до військових літаків. Вони визнані речовими доказами у кримінальному провадженні за фактом порушення встановленого порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експортному контролю (ч. 1 ст. 333 КК України).

У Всесвітній день біженців на Закарпатті провели низку заходів

Сьогодні відзначаємо Всесвітній день біженців. З цієї нагоди в області провели низку заходів, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита відбув з робочою поїздкою до Будапешту

На порядку денному – зустріч з угорськими колегами, обговорення питань двосторонньої співпраці в економічній, інфраструктурній, гуманітарній та соціальній сферах тощо, - повідомив Віктор Микита.

Ужгородці створили петицію мета якої унеможливлення безпричинного і хаотичного обрізання дерев

Хаотичні та неякісні обрізки міських дерев з повним видаленням крони не припиняються. Активісти вимагають заборонити обрізку дерев без попередження і пояснення причин.

Під час пожежі хустські вогнеборці врятували двох дітей та їхню мати

Сьогодні ми повідомляли, що у Хусті на вулиці Марка Вовчка стался пожежа, під час якої двоє людей отруїлися чадним газом. Пресслужба ДСНС повідомила подробиці надзвичайної ситуації.

В Ужгороді триває будівництво реабілітаційного центру 4.5.0.

Наразі основні роботи тривають у прибудові, в якій будуть розташовані комплекс фізичної реабілітації та басейн для відновлення рухової активності, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Загоні угорські митники знайшли українця без документів у вантажівці під ліжком

17 червня співробітники Національної податкової та митної адміністрації Угорщини (NAV) затримали громадянина України за звинуваченням у контрабанді людей.

Стали відомі фіналісти Кубка Закарпаття з футболу

16 червня пройшли матч-відповіді 1/4 фіналу Кубку Закарпатської області з футболу. Результати такі:

На Воловеччині під час порходження туристичного маршруту в горах туриста вкусила змія

19 червня ДСНС Закарпаття повідомили про те, що під час проходження туристичного маршруту у підніжжя гори Плай Мукачівського району громадянина вкусила змія.

У Хусті двоє людей отруїлися чадним газом

20 червня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: м. Хуст, вул. М. Вовчка. На пожежі отруїлись чадним газом двоє осіб.

На Тячівщині сталася масштабна пожежа в житловому будинку

19 червня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Тячівський район, с. Бедевля, вул. І. Франка.

На Берегівщині з Тиси витягли тіло підлітка

19 червня до ДСНС надійшла інформація про ймовірне утоплення підлітка 2008 року народження, за адресою: Берегівський район, смт Королево, річка Тиса.

Безкоштовний майстер-клас пройшов в Ужгороді з випікання закарпатських смаколиків

Для внутрішньо переміщених осіб та місцевих жителей ужгородська кондитерка Любов Керецман провела майстер-класи із випікання закарпатських смаколиків- з джерела Суспільне Ужгород.

На Закарпатті священник УПЦ МП уник покарання за релігійну ворожнечу і виправдовування дій Росії

Тячівський районний суд визнав винним священника УПЦ МП Михайла Медулича у розпалюванні національної та релігійної ворожнечі, а також у виправдовуванні агресії РФ проти України. За скоєне священнику присудили 3 роки позбавлення волі, однак реальний термін покарання замінили на рік умовного.

За вбивство співмешканця закарпатка отримала 9 років тюрми

За публічного обвинувачення Виноградівського відділу Берегівської окружної прокуратури до 9 років ув’язнення засуджено мешканку с. Шаланки. Їй інкримінують нанесення тяжких тілесних ушкоджень співмешканцеві, що призвели до смерті останнього (ч. 2 ст. 121 КК України).

Закарпатські підприємства можуть отримати компенсацію відсотків за кредитами

Підприємства переробної промисловості та сільськогосподарські товаровиробники Закарпаття можуть отримати компенсацію відсотків за кредитами.

Віктор Микита відвідав з робочою поїздкою Мукачівщину

На базі виробничих потужностей компанії «Флекстронікс» провели планову зустріч із головами громад, представниками найбільших підприємств району та іншими, - повідомив голова Закарпатської ОВА.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат