Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 800, 20

Раніше судимий закарпатець обікрав будинки на Івано-Франківщині й пограбував жінку

За сприянням прокуратури області суд визнав раніше неодноразово судимого уродженця Закарпатської області винним у крадіжці та розбою, які той здійснював на території Загвіздянської громади.

Збував метадон в Ужгороді – місцевого жителя засудили до 6 років ув’язнення за наркоторгівлю

За публічного обвинувачення прокурора Ужгородської окружної прокуратури 35-річного мешканця обласного центру засуджено до позбавлення волі за наркоторгівлю (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Суд призначив йому покарання – 6 років за ґратами із конфіскацією майна.

Житель Херсонщини завербував громадянина співпрацювати з фсб рф та відстежувати ситуацію на Закарпат

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Закарпатської обласної прокуратури мешканця Херсонщини визнано винним у державній зраді, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

У Чопі місцевий житель пограбував двох пенсіонерів

19 червня на лінію «102» зателефонував 64-річний мешканець міста Чоп та повідомив, що щойно до його будинку проникла невідома особа та вдарила його товариша.

У прикордонних громадах Закарпаття вводяться нові обмеження

На прикордонні Закарпаття вводять нові обмеження для громадян. Зокрема, в низці районів області забороняється рух транспорту та перебування осіб поза дорогами та населеними пунктами у період з 22:00 до 05:00. Також водіям заборонять зупиняти свої машини на узбіччях поза стоянками. Не можна використовувати на прикордонні і легкомоторні літальні апарати.

Закарпатські громади можуть підготуватися до зими і проблем з електропостачанням

Дива не станеться: теплову генерацію в Україні майже повністю знищили російські терористи, дефіцит потужності вже восени, ймовірно, буде критичним, а значить – не уникнути й аварійних відключень, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпаття евакуювали 30 підопічних психоневрологічного та геріатричного закладів з Харківщини

На Закарпаття евакуювали 30 підопічних психоневрологічного інтернату та геріатричного пансіонату з Куп’янського та Ізюмського районів Харківської області, - повідомляє перший заступник голови Закаорпатської ОВА Мирослав Білецький. - Відтепер вони перебуватимуть у відділенні Мукачівського психоневрологічного інтернату у с.Вільшани Хустського району.

Угорець уник покарання за вивезення закарпатки у Камбоджу для проституції

За вербування і вивезення закарпатки у Камбоджу для проституції громадянину Угорщини Габору Ковачу присудили 5 років позбавлення волі, однак реальний термін покарання замінили на 3 роки умовного. Про це йдеться у вироку Ужгородського міського суду.

Відтепер закарпатці можуть дізнатись онлайн, причину відсутності на їх вулиці світла

Товариство “Закарпаттяобленерго» запустило новий зручний сервіс для споживачів.

На Закарпатті судитимуть колишнього голову сільради за незаконне виведення з комунальної власності

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування щодо колишнього голови однієї із селищних рад за фактом зловживання службовим становищем.

На Рахівщині нетверезий водій легковика збив велосипедиста і втік з місця злочину

17 червня до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Богдан невідомий здійснив наїзд на велосипедиста та втік з місця автопригоди.

На Іршавщині затримали злодія, який кілька разів обкрадав поменшкання однієї і тієї ж жінки

До поліції звернулася 57-річна жителька села Білки і розповіла, що тривалий час перебувала за кордоном, а коли повернулася, виявила, що її будинок обікрали. З помешкання винесли майже всю побутову техніку.

На МП Тиса у рейсовому автобусі знайшли брендові речі на пів мільйона гривень

18 червня, на митному посту «Тиса» посадовці управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Закарпатської митниці під час перевірки рейсового автобусу виявили не задекларовані брендові товари на декілька тисяч євро.

Стежками Івана Чендея

У родинному будинку І. Чендея відбулася екскурсія для поціновувачів творчості письменника

Майже дві сотні водіїв оштрафували цьогоріч на Закарпатті за розмови по телефону

Використання мобільного телефону за кермом може призвести до аварійної ситуації або ДТП, навіть якщо відволікання триває лише секунду, наголошують патрульні Закарпаття- джерело Закарпатська патрульна поліція.

Федір Шандор: «Я спокійний за майбутнє України»

Колись він був відомий як батько закарпатського туризму, а зараз знаний на всю Україну як професор з окопів. Федір Шандор є не просто військовим ЗСУ, викладачем Ужгородського національного університету, а й президентом туристичної організації "Закарпаття", майбутнім послом України в Угорщині та багатогранною і цікавою особистістю. Що спонукало піти до війська, якими були студентські підробітки та чому пан Федір спокійний за майбутнє України – читайте у розмові.

На Берегівщині прикордонники затримали 5 чоловіків із човном, які збиралися переплисти Тису

П’ятьох осіб, які планували перепливати Тису, затримали учора ввечері прикордонники відділу «Вилок» Мукачівського загону.

Закарпатські гандболісти серед лідерів на чемпіонаті України з пляжного гандболу

Минулого тижня на пляжному майданчику стадіону «Спартак» в Ужгороді пройшли захоплюючі чемпіонати України з пляжного гандболу. У змаганнях взяли участь юнаки і дівчата 2008–2009 років народження, а також дорослі команди. Подія зібрала безліч глядачів і подарувала незабутні емоції усім учасникам та шанувальникам цього динамічного виду спорту.

Ужгородець заповнив газові труби... водою

Будинок по вулиці Нахімова в Ужгороді вже третю добу без газопостачання через безвідповідальні дії одного з мешканців будинку.

На Тячівщині розпочалися ремонтні роботи на автошляху місцевого значення Колочава – Бедевля

Починаємо робочий тиждень із новин сфери дорожньої інфраструктури нашої області, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Днями підрядна організація почала ліквідовувати ямковість у Тячівському районі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат