Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 900, 20

На Закарпатті невдовзі відбудеться черговий конкурс стартапів

Уже зовсім скоро відбудеться черговий конкурс стартапів, який має на меті підтримати малий бізнес та сприяти розвитку інноваційних і перспективних проєктів у регіоні, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

"Минай" залишився без головного тренера

"Інгулець" оголосив про призначення Желько Любеновича головним тренером команди.

Бюро економічної безпеки на Закарпатті забезпечило відшкодування до бюджету 6,7 млн грн

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ухилення від сплати податків. До бюджету відшкодовано 6,7 млн грн.

Суддя закарпатсьуого суду, яка нещодавно звільнила бандита з-під варти, ворог України?

"Суддя Ужгородського міськрайонного суду, яка випустила під заставу кримінальника Євгена Дребітка, здійснює вибіркове правосуддя? - повідомляє Віталій Глагола (https://t.me/VGlagola/11832).

Закарпаття відвідала уповноважена з питань гендерної рівності Кабміну України Катерина Левченко

Провів чергове засідання обласної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної   рівності, демографічного розвитку, запобігання та протидії домашньому насильству та протидії торгівлі людьми, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

У Закарпатській ОВА вручили державні нагороди родинам поліцейських, котрі загинули на війні

Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського разом із начальником ГУНП в Закарпатській області Ярославом Колесником вручив державні нагороди родинам поліцейських, котрі загинули, виконуючи службовий обов’язок у боротьбі з окупантом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова Закарпатської ОДА Віктор Микита привітав закарпатських журналістів з професійним святом

Очільник області наголосив, що в умовах воєнного стану роль журналістів стала ще важливішою, ніж у мирний час. Вони не лише доносять перевірену й правдиву інформацію, а й щодня впевнено протидіють ворожій пропаганді.

Закарпатська клінічна лікарня та Регіональна лікарня в Любліні підписали Меморандум про співпрацю

Закарпатська обласна лікарня ім. А.Новака розпочинає важливий етап покращення надання медичних послуг, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо. - Сьогодні до нашого регіону прибули партнери з Любліна для офіційного старту реалізації польсько-українського проєкту в межах програми Interreg NEXT Польща – Україна 2021-2027 та підписання відповідного меморандуму між двома закладами охорони здоров’я.

На Тячівщині Мерседес збив 7-річну дівчину на самокаті

5 червня до поліції надійшло повідомлення про аварію в селі Нижня Апша, в якій потерпіла малолітня. 32-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Mercedes Benz», допустив наїзд на дитину, яка раптово на самокаті виїхала з території дворогосподарства на проїзну частину дороги.

Пасажирський потяг по дорозі з Чехії на Закарпаття зіткнувся з вантажним потягом

У Чехії пасажирський потяг RegioJet 1021, що прямував у Чоп, зіткнувся з вантажним потягом ČD Cargo. Четверо людей загинуло і десятки отримали поранення. Пасажири причіпного вагона до України не постраждали.

В одному з ужгородських дворів згоріли дві автівки

Вночі до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння автомобіля Mercedes-Benz CLS 350 2011 р.в. на вул. Степана Дьолога. Для ліквідації небезпеки до місця виклику було направлено вогнеборців з двох пожежно-рятувальних частин міста.

Закарпаття отримало чергову партію гуманітарної допомоги від угорських партнерів

Передача відбулася за участі керівництва краю та Генерального консула Угорщини в м. Ужгород Йожефа Бачкаі, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Мешканка Хустщини організувала канал переправлення ухилянтів - щомісяця переправляли 30 чоловіків

СБУ викрила ділків, які переправляли за кордон призовників: ліквідовано чергову «схему» в Берегівському районі.

БЕБ змусив Ужгородську міськраду скасувати тендер з ремонту ліфта на 2,2 млн грн

Аналітики Територіального управління БЕБ у Закарпатській області під час аналізу тендерів регіону виявили порушення законодавства про публічні закупівлі.

На Закарпатті ліквідували масштабну мережу шахрайських кол-центрів – затримано 18 осіб

Закарпатські поліцейські у співпраці з міжнародними партнерами провели спецоперацію, за результатами якої викрили та припинили діяльність масштабної мережі шахрайських кол-центрів. Незаконний бізнес налагодив 29-річний житель Кривого Рогу. Він створив злочинну організацію, членами якої стали 18 його спільників.

Бойовий офіцер 128-ї бригади Микола Свергун та його родина отримали в Ужгороді нове житло

Важливий день для військового 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї ОГШБр, бойового офіцера старшого лейтенанта Миколи Свергуна та його родини – сьогодні вони отримали нове житло.

У селищі Велика Олександрівка Херсонської області, з'явилася вулиця Закарпатська

Мешканці селища Велика Олександрівка перейменували одну з вулиць на Закарпатську, - повідомляє перший заступник голови Закрапатської ОВА Мирослав Білецький.

Голова Закарпатської ОВА передав автомобіль поліцейським, які відбувають на фронт

Передали автомобіль підвищеної прохідності поліцейським, які слідують на фронт у складі бойових підрозділів Нацполу, - повідомив Віктор Микита.

Віктор Микита відзначив тренерів та вихованців обласної ДЮСШ з баскетболу та БК «Ужгород»

Відзначив тренерів та вихованців обласної ДЮСШ з баскетболу та БК «Ужгород», які зробили справжній прорив на загальнонаціональних і міжнародних змаганнях, - повідомляє голова Закарпатської ОВА.

При спробі покинути межі області поліція Тячівщини затримала підозрюваного у вбивстві

4 червня до поліції звернулася 86-річна жителька села Терново Тячівського району та повідомила, що виявила без ознак життя свого 58-річного сина.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат