Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 1000, 20

Скоїв злочин під час іспитового строку: Мукачівець викрав мобільний телефон у дитини

22 травня до поліції із заявою звернулася мешканка Мукачева, яка повідомила, що у її 9-річної доньки у магазині викрали мобільний телефон.

Судитимуть керівника КП за розтрату понад пів мільйона гривень на закупівлі генераторів

Прокурор Закарпатської обласної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо директора одного з комунальних підприємств Мукачівської міської ради за фактом розтрати чужого майна у великих розмірах.

В Ужгороді стартував другий масштабний Ярмарок вакансій

Вже вдруге на Закарпатті проводимо масштабний і потужний Ярмарок вакансій, який цьогоріч об'єднав близько 50 компаній, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Берегівщині під час пожежі врятовано жінку та 4-річну дитну

23 травня в одному із будинків у селищі Королево на вулиці Квітковій трапилось загорання. На той момент всередині знаходилась власниця, яка мала порушення рухової функції та її 4-річний онук.

На Хустщині раніше судимий вбив співмешканку

Ввечері 23 травня до поліції зателефонувала 28-річна закарпатка та повідомила, що чує крики своєї матері, яка перебуває у будинку односельця. Заявниця телефонувала з села Довге Хустського району.

В Ужгороді відкрили регіональний офіс підтримки малого бізнесу «Зроблено в Україні»

Ми з радістю оголошуємо про відкриття регіонального офісу «Зроблено в Україні» у місті Ужгород, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті в одному з ТЦК помер чоловік, який перебував на військовому обліку

Чоловіку різко стало погано. Йому одразу ж надали домедичну допомогу та викликали бригаду швидкої допомоги. Медики, які   приїхали на виклик констатували смерть.

Шуфрич переписав активи на угорського бізнесмена та перевіз родину до Угорщини

Підозрюваний у державній зраді колишній депутат ОПЗЖ Нестор Шуфрич після початку повномасштабної війни Росії проти України перевіз родину до Угорщини та переоформив свої активи на підставних осіб.

В Ужгороді 9 вулиць та одна площа отримали нові назви

Перейменування низки вулиць в Ужгороді підтримали сьогодні на сесії міської ради:

На Перечинщині депутати дозволили збудувати 30 вітрогенераторів на Полонині Рівній

У четвер, 23 травня, на засіданні сесії Тур’є-Реметівської сільської ради затвердили детальний план території урочища «Полонина Рівна», який передбачає зведення на гірському хребті 30 вітряків. За рішення проголосували 14 депутатів сільської ради.

Жіноча команда «Миная» у дебютному сезоні чемпіонату України виборола бронзу

Завершився Чемпіонат України серед жіночих команд Першої ліги. Дебютантом цієї першості, який відразу ж потрапив на п’єдестал пошани, став жіночий клуб «Минай».

Напередодні професійного свята в Ужгороді відзначили працівників поліграфічного товариства

Напередодні Дня працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження завітали до поліграфічного товариства «РІК-У» в Ужгороді, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Рахівщині у двох жителів села Кваси знайшли незареєстровану зброю та боєприпаси

Співробітники кримінальної поліції Рахівського районного відділу поліції отримали оперативну інформацію про причетність двох місцевих жителів до незаконного обігу зброї в районі. Мова йде 49-річного жителя села Кваси та його 50-річного односельця.

Протягом доби на Закарпатті сталися дві ДТП у яких постраждали малолітні

Перший випадок стався у селі Лазещина Рахівського району. 28-річний житель Львівської області, рухаючись на автомобілі «Citroën», неподалік місцевої початкової школи скоїв наїзд на 9-річну дівчину, яка перебігала дорогу. Внаслідок аварії дитина отримала численні тілесні ушкодження.

На Тячівщині легковик упав у річку - загнув водій

ДТП сталася 22 травня у селі Глибокий Потік.

Закарпатець Олег Халілов став бронзовим призером Чемпіонату Європи з греко-римської боротьби

Мукачівський борець Олег Халілов у надважкій сутичці на Чемпіонаті Європи U-23 з греко-римської боротьби в м. Баку здобув бронзову нагороду.

У Берегові відремонтують гуртожиток, в якому зможуть проживати 200 вимушених переселенців

Уже понад два роки наші партнери, зокрема й закордонні, допомагають нам долати виклики, які постають у зв’язку з повномасштабним вторгненням, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький з робочою поїздкою перебуває на Сході країни

За дорученням голови ОВА взяв участь у кількох зустрічах, оглянув хід реалізації проєктів, за виконання яких відповідає наша область, - повідомив Мирослав Білецький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат