Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 940, 20

ФК "Хуст" зіграв унічию у першому стиковому матчі за право участі у змаганнях Першої ліги

1 червня відбулися перші матчі плей-оф між 16-17 командами Першої ліги та 2-3 командами Другої ліги:

Вночі дві російські ракети залетіли на Закарпаття

Вночі ворог обстріляв Україну крилатими ракетами та шахедами, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Уражено обʼєкти енергетики у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській, Івано-Франківській областях.

В Ужгородських парках відновили роботу атракціони - міськрада

Враховуючи результати обстеження, проведеного сьогодні, 31 травня, у Боздоському та Підзамковому парках в Ужгороді, дозволили відновити роботу наступних атракціонів:

На Закарпатті запрацював Центр з розшуку осіб, зниклих безвісти за особливих обставин

Для налагодження комунікації із родинами військовослужбовців, які потрапили в полон або зникли безвісти та підвищення результативності пошукових заходів, на Закарпатті відтепер працює спеціалізований Центр. Допомогу громадянам тут надають співробітники Головного управління поліції області.

Двоє дніпрян намагалися незаконно привласнити землі рекреаційного призначення на Закарпатті

На Закарпатті поліція викрила на шахрайстві та підробці документів двох жителів міста Дніпро.

За вбивство співмешканки жителя Тячівщини засудили до 10 років ув’язнення

За публічного обвинувачення прокурорів Тячівської окружної прокуратури 32-річного мешканця району засуджено до 10 років ув’язнення за фактом скоєння умисного вбивства співмешканки (ч. 1 ст. 115 КК України).

Закарпатські підприємці можуть отримати фінансову підтримку для придбання альтернативних джерел енер

Вигідне кредитування для мікро-, малого та середнього бізнесу передбачають як державні, так і банківські програми.

На Закарпатті пролунав останній дзвоник (ФОТО)

Важлива та знакова подія для нашої держави: попри війну і ризики, які з нею пов’язані, в закладах освіти пролунав останній дзвоник.

На трасі Київ-Чоп у Воловецькому районі загорілася вантажівка

Близько 15-ї години на блок-пості у Нижніх Воротах загорілася вантажівка. Вогонь знищив моторний відсік автомобіля. На місце пожежі прибули вогнеборці з Воловця і ліквідували загоряння.

Мукачівський ТЦК зупинив 23-річного водія вантажівки з ліками для людей з ВІЛ

На Закарпатті 29 травня співробітники Мукачівського РТЦК та СП зупинили 23-річного водія вантажівки, який перевозив ліки для людей з ВІЛ. Водія змусили пройти ВЛК і вручили повістку з вимогою явитись з речами в Мукачівський військкомат.

На Закарпатті 122 людей оштрафували за перебування у прикордонній смузі без дозволів

На Закарпатті прикордонники Чопського загону оштрафували 122 людей за перебування у прикордонній смузі без дозволів. Протягом травня видали 3,5 тис. дозволів. Про це Суспільному повідомила речниця Чопського прикордонного загону Олена Трачук.

У Хусті під час пожежі врятовано жінку

У Хусті на вул. Жайворонкова вогнеборці під час пожежі врятували жінку. Загорання виникло в кухні її помешкання на другому поверсі багатоквартирного будинку.

Закарпатські вина отримали офіційне географічне визнання

Сьогодні подолали чергову сходинку на шляху розвитку виноробства в нашому регіоні: отримали офіційне географічне визнання для вин Закарпаття, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Реконструкцію ПП Ужгород завершено, найближчим часом відкриють рух пасажирською частиною

Днями відкриють рух пасажирською частиною пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» на українсько-словацькому кордоні, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті зʼявиться новий індустріальний парк "Тячів"

Новий індустріальний парк з’явиться на Закарпатті: рішення про внесення до реєстру прийняли сьогодні на засіданні Кабміну, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

В Ужгороді чоловік увійшов до банку і повідомив, що має вибухівку

Сьогодні о 18:15 співробітники поліції отримали повідомлення від працівників однієї з банківських установ, що розташована в центральній частині Ужгорода, що один з відвідувачів поводить себе неадекватно та заявляє, що у нього в сумці вибухівка.

В Ужгороді заборонили роботу всіх атракціонів через травмування 16-х дітей

Відповідно до розпорядження міського голови Богдана Андріїва РОБОТУ АТРАКЦІОНІВ у Боздоському та Підзамковому парках в Ужгороді ПРИЗУПИНЕНО, повідомляє міськрада.

Видобування солі на Закарпатті зупинилось через корпоративний конфлікт

ТОВ "Катіон Інвест" зупинило роботи на Тереблянському родовищі солі в Закарпатській області.

В Ужгороді прокуратура через суд прагне повернути громаді землі аеропорту

Закарпатська обласна прокуратура звернулася до суду з позовом, аби повернути місту земельну ділянку, розташовану прямо під стоянкою для літаків на території міжнародного аеропорту «Ужгород».

На Берегівщині переправника засудили до двох років позбавлення волі

8 вересня 2023 року чоловіка затримали поруч із селом Косонь при спробі переправити через кордон України семи чоловіків. Про це йдеться у вироці Берегівського суду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат