Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 980, 20

Голова Закарпатської ОВА привітав з професійним святом працівників екстреної медичної допомоги

Сьогодні ми відзначаємо Всесвітній день екстреної медичної допомоги, - повідомив Віктор Микита. - Особисто привітав працівників Закарпатського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з професійним святом.

Представлялася представником служби безпеки банку: закарпатка ошукала щонайменше трьох людей

На Закарпатті поліція викрила зловмисницю, яка шахрайським способом ошукала щонайменше трьох громадян України — мешканок Хмельницької, Рівненської та Волинської областей. Поліцейські встановили, що 23-річна мешканка Сваляви виманила у потерпілих майже 135 тисяч гривень.

В Ужгороді втопився 15-річний юнак

24 травня ДСНС Закарпаття повідомили про ймовірне утоплення підлітка (2009 р.н.) в р. Уж за адресою: м.Ужгород, вул. Гленца (підвісний міст).

Закарпатців просять допомогти 17-річній дівчині, яка важко постраждала у ДТП

Неповнолітня жителька с.Баранинці Ужгородського району постраждала 14 лютого у ДТП у мікрорайоні Доманинці в Ужгороді. Тоді у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та забій органів черевної порожнини. Підлітка госпіталізували до реанімації.

Ужгородка Надія Дьолог здобула бронзу на етапі Кубку світу з фехтування на візках

Закарпатська фехтувальниця Надія Дьолог виборола бронзу на Кубку світу з фехтування на візках. Про це інформує Закарпаття 24.

Закарпаття відвідав голова регіону Задар Республіки Хорватія

26 травня мав за честь вітати на Закарпатті свого колегу, голову регіону Задар Республіки Хорватія Божидара Лонгіна, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Перечині сталася пожежа на Лісохімкомбінаті

25 травня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства у м. Перечин, на вул. Ужанській.

На Рахівщині у пожежі загинув 58-річний чоловік

26 травня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку у с. Водиця, на вул. Калини. На місці події виявлено тіло чоловіка 1966 р.н.

На Закарпатті відбувся Другий міжнародний конгрес Координаційної платформи «ВзаємоДія»

Цей захід об’єднав людей, котрі сьогодні докладають максимум зусиль для розвитку нашої держави та допомоги Збройним силам України, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Тячівщині у ДТП загинула 13-річна дівчина

25 травня від медиків до поліції надійшло повідомлення про смертельну аварію у селі Руська Мокра.

За підсумками сезону УПЛ ФК "Минай" вибуває до Першої ліги

Завершився Чемпіонат України з футболу сезону 2023/2024. ФК "Минай" в останньому турі програв "Кривасу" і тепер має залишити Прем'єр-лігу.

В останньому турі ФК "Хуст" розгромно програв удома команді з Київщини

У Першій лізі відбувся останній 10 тур Другого етапу. ФК "Хуст" приймав "Діназ" із Вишгорода і програв - 1:7. Голи: Станкович (55 п.) - Новіков (14), Мораренко (16), Паламар (35 п.), Соловйов (47), Мартинюк (53), Шевченко (83).

На Закарпатті двоє зловмисників напали на прикордонника, відібрали зброю і втекли до Румунії

На ділянці ВПС "Ділове" - ВІПС "Богдан" прикордонний наряд, який реагував на спрацювання сигнальної міни - зазнав нападу з боку порушників кордону.

На Закарпатті розпочали ремонтні роботи на автодорогах місцевого значення

Після зимового періоду задля зменшення аварійності на окремих напрямках розпочали ліквідовувати ямковість, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

ГК «Карпати» став срібними призером української Суперліги

22–24 травня у Києві відбувся заключний, 9-й, тур Суперліги України з гандболу серед жіночих команд сезону 2023/24.

Мешканець Закарпаття отримав тюремне ув’язнення за проігноровану повістку в ТЦК

Чоловік заявив, що перебуває у незареєстрованому шлюбі та є батьком сімох дітей.

В Тисі знову знайшли тіло чоловіка

Під час патрулювання прикордонний наряд відділу «Тячів» Мукачівського прикордонного загону побачив у річці Тиса тіло людини. Потопельника несло течією вздовж берега. Прикордонники почали переслідувати виявлене тіло та викликали співробітників ДСНС і Нацполіції.

В Ужгороді чиновник збив велосипедиста і втік

Водій їхав на вулиці Митній збив велосипедиста, який виїхав із Закарпатської і кинувся навтьоки на на білому Toyota Rav4   АО4797СА, - повідомляє Віталій Глагола. - ДТП трапилось сьогодні, 24 травня близько 18:00.

На Закарпатті викрили банду переправників

До організації незаконної схеми причетна група закарпатців. За оперативними даними, канали переправлення функціонували в межах Тячівського та Берегівського районів. Клієнтів переправляли як сухопутним шляхом, так і через річку за допомогою човнів.

Експосадовця Берегівської міськради підозрюють у причетності до масштабного забруднення земель

Слідчі Берегівського райвідділу поліції проводять досудове розслідування у справі щодо забруднення побутовими відходами земель на території райцентру.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат