Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 920, 20

Африканець намагався нелегально потрапити в Україну

Військовослужбовці Чопського загону затримали громадянина Гвінеї, який незаконно перетнув українсько-словацький кордон.

Закарпатець сплатить 188 тис. грн за "підкручений" газовий лічильник

Виноградівський райсуд зобов'язав споживача "Закарпатгазу" доплатити за блакитне паливо 188 тис. грн. Такий "штраф" наклали через ознаки того, що в роботу лічильника втрутились, щоб штучно знизити покази.

Двом закарпаткам присвоєно почесне звання «Мати-героїня»

Указом Президента України Володимира Зеленського двом закарпаткам присвоєно почесне звання «Мати-героїня», - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Ідеться про матір 9 дітей Ганну Дзямка та Світлану Ковач, яка виховує 5 дітей.

На Мукачівщині ремонтують аварійну ділянку автодороги Кольчино – Пузняківці

Близько 7 кілометрів автошляху відновлюють на Мукачівщині. Ідеться про село Кольчино у межах дороги місцевого значення О 070701 Кольчино – Пузняківці, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Ужгородщині у ДТП травмувалися вагітна жінка та малолітня дитина

3 червня на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 27-річної вагітної жінки та її 6-річної доньки, які травмувалися у дорожньо-транспортній пригоді.

На Мукачівщині нетверезий чоловік завдав ножового поранення співмешканці

3 червня близько 9-ї години ранку від медиків Мукачівської районної лікарні до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію із ножовим пораненням 40-річної жительки Чинадійова.

СБУ виявила антиукраїнську літературу в мережі церковних лавок УПЦ МП

Служба безпеки заблокувала канал поширення антиукраїнської літератури мережею церковних лавок УПЦ (МП). Серед вилученого – проросійські видання, які пропагували релігійну нетерпимість та виправдовували війну рф проти нашої держави.

На Закарпатті адвокат за хабарі організував умовно засудженим неявку до органів пробації

На Закарпатті слідчі Ужгородського районного управління поліції у співпраці з СБУ затримали на незаконній діяльності місцевого адвоката.

У Виноградові під час пожежі травмувалися троє людей

59-річний чоловік, а також його 20-річна родичка зі своїм дворічним сином травмувалися під час пожежі у Виноградові на вулиці Студентській.

11-12 червня на Закарпатті вдруге відбудеться освітній курс «Школа експортера»

Цей тренінг-інтенсив надасть унікальну можливість місцевому й релокованому бізнесу отримати нові знання та практичні навички у сфері зовнішньоекономічної діяльності, повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Великоберезнящині змія вкусила 8-річну дівчину та її бабусю

Змія вкусила 8-річну дівчину та її бабусю, які збирали ягоди у лісі неподалік с.Жорнава на Великоберезнящині.

На Закарпатті правоохоронці викрили чергового проросійського агітатора

За даними слідства, до злочину причетний мешканець Берегівського району.

Запорізький державний медико-фармацевтичний університет релокується на Закарпаття

Сьогодні відвідав Берегово, де провів зустріч із міським головою Золтаном Бабяком, ректором ЗДМФУ Юрієм Колесником та керівником Берегівського медичного фахового коледжу Мар'яною Гаал, – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

ДПСУ не мінуватиме Тису - інформація є ворожим ІПСО

У мережі поширилася інформація, що українські прикордонники нібито мінують береги річки Тиса, щоб "унеможливити втечу через неї". Однак ця інформація є цілковитою неправдою, повідомив речник Державної прикордонної служби України – Андрій Демченко.

В Ужгороді п’яний піп УПЦ МП скоїв ДТП

В Ужгороді пʼяний як чіп священник влетів в будинок, повідомив Віталій Глагола.

На Закарпатті відзначають День захисту дітей

Разом із громадою, Закарпатською асоціацією футболу, всеукраїнським соціальним проєктом УАФ Open FunFootball Schools за підтримки фонду «Нова демократія» та Асоціації кроскультурних проєктів (Данія) створили для малечі справжнє спортивне свято, – повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Ужгородщині стався розбійний напад на помешкання

31 травня на гарячу лінію “102” звернувся 33-річний мешканець села Оноківці і розповів, що до будинку, де він проживає, увійшов невідомий чоловік та виприснув в обличчя заявнику вміст газового балончика, після чого викрав з помешкання побутові речі.

У Чопі пиятика закінчилася різаниною

31 травня, о 20:17 до поліції надійшло повідомлення, що в місті Чоп на одному із подвір’їв помітили жінку зі слідами крові на одязі.

Віктор Микита: Сонячна, гідро- та вітрова генерація забезпечить енергетичну безпеку громад

Ворог продовжує знищувати енергетичну інфраструктуру країни. Стратегія очевидна – посіяти паніку серед населення та залишити людей без базових речей для життєдіяльності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат