Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 860, 20

Судитимуть учасників незаконного продажу пального, до якої причетний кум Медведчука

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно п’ятьох учасників організованого злочинного угрупування – директора підприємства та чотирьох його спільників, які налагодили масштабну схему незаконного виробництва та збуту оптових партій пального на Закарпатті.

На Перечинщині у ДТП загинув водій, неповнолітня дівчина отримала травми

Надзвичайники Ужгородщини деблокували з автівки тіло загиблого внаслідок ДТП водія.

На Мукачівщині на АЗС горів бензовоз

Загоряння сталося під час зливу пального у резервуар на АЗС у Чинадієві.

Покинутий бус Volkswagen на кордоні: 18 людей перерізали огорожу і втекли в Угорщину

Подія сталась на території відділу прикордонної служби «Лужанка». Сьогодні під час моніторингу кордону оператор БпЛА прикордонної служби помітив мікроавтобус на польовій дорозі неподалік від лінії розмежування, - повідомив Віталій Глагола.

БЕБ упередило неефективне використання 2 млн грн бюджетних коштів під час ремонту даху ліцею

Фахівці Територіального управління БЕБ у Закарпатській області під час аналізу тендеру на ремонт одного з корпусів ліцею виявили ризики, які могли призвести до невиконання робіт.

Енергетична безпека Закарпаття – головна тема робочої наради у військовій адміністрації

Максимально конструктивна комунікація. Практичні кейси та вже реалізовані рішення, які підтвердили ефективність у промисловому секторі нашого регіону. Все це повинно й буде працювати для людей, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Чоловік, тіло якого виявили у горах, планував на Закарпатті купити рожевий міні-купер

Чоловік, тіло якого виявили 9 червня неподалік румунського кордону військовослужбовці відділу «Ділове», з листопада 2023 року перебував у розшуку, як особа, яка зникла безвісти, повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

У Закарпатській ОВА відзначили переможців та лауреатів освітніх конкурсів

Добігає кінця третій навчальний рік в умовах повномасштабної війни. Традиційно підбиваємо підсумки та дякуємо нашим педагогам, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді запрацював ще один екологічний острівець - на перехресті вулиць Грушевського та 8 березня

Ще один   екологічний острівець запрацював сьогодні в Ужгороді – розташований він на вул. Михайла Грушевського, 62, повідомляє пресслужба міськради.

У Мукачеві затримано групу наркоторговців – вилучено партію метамфетаміну на 250 тисяч гривень

Співробітники кримінальної поліції Мукачівського райуправління провели ряд оперативних заходів, за результатами яких припинили злочинну діяльність групи наркоторговців, які збували метамфетамін серед жителів регіону.

На Воловеччині затримано чоловік побив співмешканку, немовля та поранив поліцейського

10 червня до поліції зателефонувала 21-річна жителька селища Воловець Мукачівського району та повідомила, що її співмешканець вчиняє відносно неї та її 10-місячної дитини домашнє насильство.

Закарпатка Надія Дьолог кваліфікувалася на Паралімпіаду

Відома закарпатська спортсменка Надія Дьолог продемонструвала хороші результати на різноманітних міжнародних змаганнях з фехтування на візках й заслужено здобула путівку на XVII літні Паралімпійські ігри.

На Великоберезнянщині селевий потік зійшов на залізничну колію перекривши рух потягів

Йдеться про перегін Сіль – Великий Березний на шляху між Львовом і Ужгородом. Як зазначили в "Укрзалізниці", одразу після проходу електропоїзда №6541 з гір зійшов селевий потік, а перегін було закрито для розчистки колії.

Відбувся чемпіонат Закарпаття з петанку

Протягом двох днів тривали ігри першого офіційного Чемпіонату Закарпаття з петанку

Закарпатцям пропронують завчасно забезпечити себе дровами

Ворог руйнує енергетичну інфраструктуру, а на її відновлення потрібні місяці і навіть роки. Тому починаємо готуватись до зими вже сьогодні, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Віктор Микита відвідав дитячий реабілітаційний центр «Затишок» у Пилипецькій громаді

Під час робочої поїздки на Хустщину завітали до малечі, яка виховується та проживає в соціально-реабілітаційному центрі «Затишок» у Пилипецькій громаді. Всі вони вже для нас як рідні, - повідомив голова Закрапатської ОВА.

Голова Закарпатської ОВА перебуває з робочою поїздкою на Хустщині

На порядку денному – зустріч із представниками Пилипецької громади, які презентують проєкт застосування технології газової генерації електроенергії для потреб місцевого населення та підприємств у межах своєї території, - повідомив Віктор Микита.

Через негоду на Березнянщині підтоплено 48 дворогосподарств, а на трасі Самбір - Ужгород стався зсув

Через інтенсивні опади, а також через захаращеність стічних канав та систем водовідведення на території Ужгородського району відбулись підтоплення 48 дворогосподарств у 7 населених пунктах. Зокрема: смт Великий Березний, с. Жорнава, с. Сіль, с. Забрідь, с. Костринська Розтока, с. Кострина, с. Малий Березий.

Закарпаття - лідер у країні за темпами зростання надходжень, сплачених до бюджету

За перші чотири місяці 2024 року цей показник зріс до 128% у порівнянні з аналогічним періодом 2021 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат