Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 960, 20

Закарпатські правоохоронці у Києві затримали організатора переправлення чоловіків за кордон

У лютому 2024 року правоохоронці заблокували канал переправлення чоловіків через держкордон. Маршрут зловмисники проклали в межах Тячівського району. Тоді правоохоронцям вдалося затримати переправників на «гарячому», під час спроби незаконно транспортувати до Румунії групу військовозобовʼязаних.

Закарпатське вино офіційно отримало географічне зазначення

Знакова та найочікуваніша подія для виноробів краю.

В Ужгороді Центр Я-Маріуполь   організовує свято   діткам

1 червня до Дня захисту дітей Центр Я-Маріуполь організовує в Ужгороді для діток святкову програму.

З початку травня на Закарпатті зафіксовано сім випадків укусів плазунів

Настав період пробудження змій. Їх можна зустріти на сонячних місцях чи біля берега річки. Не панікуйте, це природне явище, яке відбувається щороку.

Від початку року закарпатцям погодили 72 заявки на пільгове кредитування за програмою Власний дім

Понад 18 млн грн вони зможуть використати на поліпшення житлових умов, повідомив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

У мешканця села Довге вилучили 5 кг марихуани

Співробітники кримінальної поліції отримали оперативну інформацію про причетність жителя села Довге Хустського району до наркозлочину.

На Закарпатті правоохоронці викрили інспектора Нацпарку на переправленні чоловіків через кордон

На Закарпатті правоохоронці викрили інспектора одного з Нацпарків, який разом з двома цивільними планував за гроші організовувати незаконне переправлення чоловіків через кордон.

Закарпатського волонтера з Тячівщини засудили на 5 років тюрми за переправлення ухилянта

Львівський апеляційний суд скасував покарання, призначене Тячівським районним судом волонтеру Василю Бердару за незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Замість двох років іспитового терміну закарпатцеві присудили 5 років ув’язнення.

У Закарпатській ОВА відбулася зустріч з представниками ООН у справах біженців

Гуманітарна та фінансова допомога, психологічна підтримка, облаштування помешкань для тимчасового проживання вимушених переселенців – це далеко не весь перелік напрямків, за якими УВКБ ООН спільно з партнерами працює на Закарпатті з 2022 року.

На Рахівщині поліція затримала зловмисника, який скоїв замах на вбивство односельця

27 травня близько 17-ї години до поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію з тілесними ушкодженнями 40-річного жителя села Косівська Поляна Рахівського району.

В Ужгороді під колеса вантажівки потрапив 68-річний водій мопеда

В Ужгороді поліцейські офіцери громади надали першу домедичну допомогу 68-річному мотоциклісту, травмованому внаслідок   дорожньо-транспортної пригоди.

На Закарпатті судитимуть зловмисницю, яку викрили на збуті великої партії металевої ртуті

На Закарпатті перед судом постане раніше судима зловмисниця, яка налагодила бізнес на збуті високотоксичної речовини – металевої ртуті. Протиправну діяльність жінки правоохоронці викрили у березні цього року.

На Закарпатті готуються до можливої хвилі мігрантів із зони наближеної до бойових дій

Зараз країна переживає чергову хвилю міграції українців із територій, наближених до зони бойових дій, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білеький. - Крім того, мусимо готуватися до потенційного зростання кількості внутрішньо переміщених осіб із прифронтових областей в осінньо-зимовий період.

На Закарпатті СБУ викрила ще одного прихильника «руського міра»

За даними слідства, до злочину причетний мешканець м.Свалява, який раніше перебував в росії на заробітках.

На Закарпатті БЕБ упередило неефективне використання 11 млн грн бюджетних коштів на прибиранні

Аналітики Територіального управління Бюро економічної безпеки у Закарпатській області виявили ризикову закупівлю послуг з прибирання одного з медичних закладів регіону. Запланована річна вартість тендеру становила 11 млн грн.

В Ужгороді під час пожежі у 9-поверхівці - загинула жінка

Трагічна подія в Ужгороді. Під час пожежі, що трапилася у дев’ятиповерхівці на вул. В.Чорновола, загинула 41-річна жінка.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат