Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 840, 20

17 червня на "Минай-Арені" відбудеться благодійний турнір

17 травня в Минаї відкривають фан-зону для усіх вболівальників, які хочуть у дружній атмосфері підтримати збірну України на Євро-2024.

«Вільхівці» гратимуть у Другій лізі Чемпіонату України

Команда з Тячівщини потрапила до групи «А».

ФК «Хуст» залишиться в Першій лізі

Незважаючи на поразку від «Звягеля» із Житомирщини за сумою перехідних матчів, «Хуст» таки зіграє в першій українській лізі. Це стало можливим завдяки тому, що команда «Дружба», яка підвищилася в класі, усе ж не братиме участі в її новому чемпіонаті.

В Ужгороді з 9-го поверху готелю "Закарпаття" вискочив чоловік

Як повідомляють ЗМІ чолоівік таким чином намагався скоїти самогубство. Він випав із 9-го поверху і впав на піддах, що знаходиться на рівні третього поверху.

На Міжгірщині легковик впав у річку - загинув водій

ДТП сталася 13 травня неподалік Національного природного парку «Синевир».

На Закарпатті створюють інфраструктуру для генерації електроенергії альтернативними способами

Енергетична безпека сектору економіки регіону – головна тема робочої наради за участю 100 найбільших місцевих підприємств, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Ужгородська "швидка" врятувала чоловіка, в якого під час гри в футбол зупинилося серце

Під час гри у футбол, в Ужгороді на полі біля ЗОШ № 19, один з гравців раптово знепритомнів через зупинку серця. Лише завдяки блискавичній реакції та професійним діям вдалося врятувати його життя.

Цьогоріч Закарпаття планує оздоровити понад 14 тисяч дітей

Ідеться про відпочинок та оздоровлення пільгових категорій, дітей військовослужбовців, внутрішньо переміщених осіб на території області, як найбезпечнішого сьогодні регіону України, та за кордоном, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

У Закарпатській ОВА посмертно відзначили загиблих закарпатських воїнів

Сьогодні за дорученням Президента Володимира Зеленського разом із генералом поліції третього рангу Ярославом Колесником вручили державні нагороди, якими посмертно відзначено закарпатських воїнів, котрі загинули, виконуючи службовий обов’язок у боротьбі з окупантом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Житель Мукачівщини битою забив односельця

12 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків Мукачівської лікарні про госпіталізацію 58-річного чоловіка з тяжкою травмою голови. Згодом у реанімаційному відділенні потерпілий помер.

На Виноградівщині під колесами Тесли загинула жінка

12 червня о 23:51 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої травмовано пішохода, у селі Підвиноградів Берегівського району.

Закарпатський апеляційний суд потонув у корупції: кримінальник Дребітко залишився на свободі

12 червня завдяки суддям Кожух Олені та Мацуничу Михайлу злочинець Дребітко залишився на свободі, - повідомив Віталій Глагола.

У Перечині в потічку виявили тіло чоловіка

12 червня ДСНС Закарпаття повідомили з поліції про виявлення тіла чоловіка поблизу потічка у м. Перечин, на вул. Шевченка. Тіло вилучено та передано працівникам правоохоронних органів.

На Мукачівщині заборонили рух аварійним мостом у селі Гандеровиця

Через непридатність до використання та небезпеку для населення забороняють рух мостом через струмок у с. Гандеровиця Мукачівського району, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді розпочалося будівництво обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center»

Будівельні роботи в межах реалізації проєкту обласного реабілітаційного центру «4.5.0 Recovery Center» розпочато, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На кордоні з Угорщиною з Тиси дістали вже 35-го потопельника з часу початку повномасштабної війни

Під час патрулювання українсько-угорської ділянки кордону прикордонний наряд відділення «Бодалово» виявив труп у річці. Течією його винесло до українського берега. Прикордонникам вдалося витягнути потопельника на берег.

Другий Ярмарок вакансій засвідчив високий попит на робітників технічних спеціальностей

Нещодавно на Закарпатті відбувся вже другий Ярмарок вакансій, тож можемо зробити певні висновки щодо запитів від підприємців, які шукають спеціалістів на роботу, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Мукачівця судитимуть за зберігання зброї, боєприпасів і переправлення через кордон чоловіків

Мукачівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 41-річного мешканця району за фактом незаконного носіння і зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів без передбаченого законом дозволу, а також незаконного переправлення осіб через державний кордон (ч. 1 ст. 263, ч. 3 ст. 332 КК України).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат