Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-28') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 720, 20

Віктор Микита закликав депутатів Облради сприяти на місцях розбудові електрогенеруючих потужностей

Сьогодні взяв участь у пленарному засіданні 15-ї сесії Закарпатської обласної ради, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Депутати прийняли низку важливих рішень за напрямками освіти, соціального захисту, міжнародної співпраці та інші.

В Ужгороді відбулася публічна дискусія про регіональну журналістику

26 червня на терасі офісу Інституту Центральноєвропейської Стратегії (ICES) в Ужгороді відбулася публічна дискусія про регіональну журналістику та церемонія нагородження конкурсі журналістських робіт про Закарпаття.

На Мукачівщині в ДТП постраждав неповнолітній водій мотоцикла

26 червня до поліції надійшло повідомлення про ДТП між Чинадійово та Обавою, що на Мукачівщині.

На Закарпатті у переправленні ухилянтів через кордон задіяні неповнолітні

Минулої доби на Закарпатті дві групи чоловіків планували подолати Тису. Обидві групи вдалось викрити та затримати завдяки інформації, яку надали оперативники Мукачівського прикордонного загону. Четверо із затриманих хотіли потрапити в Угорщину, ще троє   – у Румунію.

Уряд Орбана вимагає визнати Закарпаття "традиційно угорським"

Режим Орбана продовжує використовувати членство в ЄС для шантажу України.

У прикордонній смузі в межах Ужгородського району введено додаткові режимні обмеження

Введення таких обмежень обумовлено посиленням охорони державного кордону та контролю за дотриманням прикордонного режиму, а також з метою запобігання правопорушенням у прикордонні. Вони введені   наказом начальника Чопського прикордонного загону у відповідності до чинного законодавства та діятимуть тимчасово - до завершення дії правового режиму воєнного стану в Україні.

На Хустщині прокуратура вимагає повернути державі 60 га земель лісфонду

Хустська окружна прокуратура звернулася до суду з позовом, аби повернути у власність держави 61,2 га земель лісогосподарського призначення. Йдеться про більше десятка ділянок, розташованих на території Міжгірської громади.

Віктор Микита: На Закарпатті сонячні батареї стоять у 4 тис. дворів, а треба, щоб були в 20 тис.

Рада оборони Закарпаття минулого тижня зобов’язала усі громади області вивчити свої території, щоб визначитися з можливостями використання відновлювальної енергетики. Не всі наразі розуміють, каже начальник ОВА Віктор Микита, що через дії ворога та руйнування енергетичної системи держава найближчими роками не зможе забезпечити громади електроенергією. А без електрики – немає розвитку.

Розбійника з Хуста засудили до 5 років позбавлення волі

Хустський райсуд виніс вирок 32-річному жителю міста, який 24 січня 2020 року вчинив розбійний напад.

В Ужгороді обікрали пацієнтку медзакладу, а на Ужгородщині - вчинили грабіж на зупинці

25 червня до співробітників поліції Ужгорода надійшли два повідомлення про майнові злочини.

Внаслідок пожежі на Берегівщині загинув 66-річний чоловік

Випадок трапився 26 червня в селі Велика Бийгань на вулиці Арань Яноша. Про те що у сусідів на подвір'ї горить надвірна споруда повідомила місцева мешканка. Вона ж і розбудила домочадців, що перебували в будинку поруч.

На Мукачівщині потонули двоє дітей

25 червня до поліції Мукачівського району по допомогу звернулася жителька села Ключарки, яка повідомила що її 8-річний син та його 9-річний товариш вдень вийшли з дому на прогулянку та не повернулись.

В Ужгороді підняли вартість проїзду в міському транспорті

Сьогодні на виконкомі Ужгородської міськради було прийняте рішення про підняття тарифу на проїзд у міських автобусах до 15 грн.

На Рахівщині виявили боєприпаси Другої світової війни

24 червня в урочищі Драгобрат Рахівського району місцевий мешканець випадково натрапив на боєприпас, а згодом піротехніки ДСНС виявили ще 25 одиниць,– повідомляє Голос Карпат.

Берегівчанина засудили до 10 років ув’язнення за вбивство знайомої в центрі міста

Прокурор Берегівської окружної прокуратури у судовому засіданні довів вину місцевого жителя у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Його засуджено до 10 років позбавлення волі.

Які статки у сім’ї ужгородського депутата-хабарника Мирослава Горвата

Ужгородський депутат-хабарник Мирослав Горват при річній зарплаті в 326 тис. грн задекларував нові будинок і два авто. При цьому у департаменті соцполітики Ужгородської міської ради він офіційно заробив 429 тис. грн

Історична подія для України та всього українського народу

Сьогодні наша країна офіційно розпочинає переговори щодо вступу в Євросоюз.

Віктор Микита привітав колектив Закарпатської митниці з професійним святом

В умовах воєнного стану митниця стала однією з ключових державних структур, на яку серед інших було покладено критично важливе завдання щодо прийому та транзиту гуманітарних вантажів від країн-партнерів, - повідомляє голова Закарпатської ОВА.

На Тячівщині стався напад на працівників екстреної медичної допомоги

Постраждали фельдшерка та водій, які виконували свій обов'язок, рятуючи життя пацієнтки.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат