Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2600, 20

Черговий корупційний кейс на Закарпатті

Сьогодні в Ужгороді під час отримання хабаря співробітники СБУ спільно з Нацполіцією затримали заступника керівника одного з комунальних підприємств обласного центру, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

СБУ нейтралізувала в Мукачеві наркоугруповання із щомісячним обігом понад півмільйона гривень

Співробітники спецслужби блокували діяльність наркоугруповання, учасники якого спеціалізувалися на збуті метамфетаміну по всій території Закарпаття.

В Ужгороді на хабарі затримали керівництво Боздоського парку

За отримання неправомірної вигоди у сумі 4100$ за розміщення приватним підприємцем в парку "Боздош" розважальних атракціонів без укладання відповідних договорів. Тобто, атракціони встановлюватись мали нелегально, а гроші в кишеню керівництва.

В Ужгородській лікарні реалізують проєкт лікування складних переломів методом металоостеосинтезу

В Ужгородській міській багатопрофільній клінічній лікарні триває реалізація пілотного проєкту щодо лікування складних переломів методом металоостеосинтезу за допомогою спеціальних імплантів: пластин, стрижнів та спиць для зовнішньої фіксації. Їх закріплюють на кісткових уламках і так відновлюють єдність кісток.

Закарпатська ОВА та апеляційний суд підписали Меморандум про співпрацю та обмін інформацією

Документ, зокрема, передбачає запровадження пілотного проєкту «Електронний суд у ЦНАПі» для забезпечення доступності правосуддя в нашому регіоні. Така співпраця сприятиме не лише оптимізації місцевих судів, а й розширенню мережі точок доступу людей до суду.

На Львівщині двоє закарпатців пограбували та намагалися вбити бабусю

Двох жителів Закарпаття, який підозрюють у розбої та замаху на вбивство пенсіонерки, затримали у Львові.

Закарпаття успішно співпрацює з Ощадбанком уже майже протягом року за низкою різних напрямків

Наш регіон першим підписав відповідний меморандум ще у грудні 2022 року, і зараз ми разом втілюємо корисні для населення ініціативи, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Закарпаття відвідав директор Франкфуртського зоологічного товариства аби зберегти природу Карпат

Сьогодні спільно із Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА провели зустріч із директором європейського департаменту Франкфуртського зоологічного товариства Міхаелем Бромбахером, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Не "40 уколів у живіт": Як і коли вакцинуватися від сказу

Сказ – вірусне захворювання, яке має найвищий рівень смертності серед усіх інфекційних хвороб людини. Вірус сказу вражає центральну нервову систему і після появи симптомів стає невиліковним – 100% хворих людей помирають.

На Закарпатті виявили плантацію марихуани та 6 осіб, які її вирощували

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у соцмережі.

Голова Закарпатської ОВА та Посол Угорщини відвідали в Ужгороді Меморіал загиблим українським воїнам

Разом із головою обласної ради Романом Сараєм, Надзвичайним і Повноважним Послом Угорщини в Україні Анталом Хеізером та генеральним консулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бочкаі відвідали на Пагорбі Слави в Ужгороді Меморіал загиблим українським воїнам, - повідомляє Віктор Микита.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває Надзвичайний і Повноважний Посол Угорщини Антал Хеізер

Наприкінці вересня Президент Володимир Зеленський прийняв вірчу грамоту від новопризначеного Посла Угорщини в Україні. Тож користуючись можливістю, привітав пана Антала Хеізера з призначенням на цю високу посаду й висловив сподівання на подальшу ефективну взаємодію та співпрацю в межах транскордонних, інвестиційних і гуманітарних ініціатив між Закарпаттям та регіонами сусідньої країни, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті відновлюють дороги місцевого значення, наразі ремонти тривають у чотирьох районах

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький розповів, що підрядна організація розпочала ремонт покриття в межах автошляху С 070501 Іршава – Лоза. Фрезування старого покриття та влаштування вирівнювального шару асфальтобетону зараз проводять у с. Лоза Іршавської ТГ.

Закарпатські прикордонники перекрили контрабандне авіасполучення з Румунією

Сьогодні вранці на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону виявили злітний майданчик контрабандистів.

Подарунок до дня народження тата: який вибрати

Підготувати сюрприз для близької людини, що точно сподобається та буде доречним, – непросте завдання. Особливо важко дарувати щось чоловікам, адже на питання, чого б їм хотілося, вони рідко дають конкретні та реалістичні відповіді. Татові теж складно знайти презент, адже він зазвичай каже, що в нього все є і нічого більше не треба.

5200 українських дітей навчається в угорських навчальних закладах

Близько 70 дітей біженців з України наразі навчається в одній зі столичних реформатських шкіл Угорщини, яка знаходиться у сьомому окрузі Будапешта.

Конфлікт на дорозі, що завершився смертю ужгородця: правоохоронці завершили досудове розслідування

Ужгородська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Мукачева за фактом заподіяння потерпілому тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть особи (ч. 2 ст. 121 КК України).

БЕБ на Закарпатті виявив склад із підробленою італійською кавою

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області викрили місцевого підприємця, який під виглядом оригінальної італійської кави продавав фальсифікат.

Система охорони здоров’я Закарпаття поповнюється передовим діагностичним оснащенням

Відповідно до наказу МОЗ Обласний клінічний фтизіопульмонологічний центр отримав цифровий рентгенодіагностичний комплекс. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Щороку на Закарпатті стається від 25 до 70 землетрусів

Сьогодні відбувся брифінг за участі голови Закарпатської ОДА Віктора Микити.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат