Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2620, 20

Щороку на Закарпатті стається від 25 до 70 землетрусів

Сьогодні відбувся брифінг за участі голови Закарпатської ОДА Віктора Микити.

Жителя Тячівщини, який підозрюється у вбивстві жінки з інвалідністю, триматимуть під вартою

За процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури мешканцеві району повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства 40-річної закарпатки (ч. 1 ст. 115 КК України). Наразі його взяли під варту без права внести заставу.

У мерії Мукачева тривають обшуки по справі незаконного продажу земель стадіону

Сьогодні зранку у Мукачеві помічено багато правоохоронців

На Тячівщині поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 24-річної місцевої жительки

Днями на лінію “102” зателефонував 31-річний житель села Крива Тячівського району. Чоловік повідомив, що за місцем проживання виявив мертвою свою співмешканку.

Закарпатського прикордонника оштрафували за п’яну їзду на Львівщині

Жидачівський районний суд Львівщини визнав винним у нетверезому водінні прикордонника пункту пропуску «Лужанка», що на Закарпатті, Андрія Ганачівського. Чоловіка затримали нетверезим за кермом на Львівщині. Суд призначив йому 17 тис. грн штрафу з забороною керувати транспортними засобами протягом року.

На Закарпатті нагородили патрульних поліцейських, які нещодавно затримали російського шпигуна

Сьогодні разом із начальником обласного ГУНП – генералом поліції третього рангу Ярославом Колесником і виконувачем обовʼязків начальника Управління СБУ в Закарпатській області – полковником Володимиром Блудом нагородили патрульних поліцейських, які, за інформацією колег зі Служби безпеки, нещодавно затримали особу, котра ймовірно збирала відомості про обʼєкти на території Закарпаття та, можливо, була причетна до іншої протиправної діяльності на шкоду державній безпеці України, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді стався відчутний землетрус

Епіцентр землетрусу був у Словаччині, за 50 км від Ужгорода. Його сила становила 5,4 бали за шкалою Ріхтера.

На Закарпатті відзначили співробітників Департаменту стратегічних розслідувань нацполіції

Боротьба з організованою злочинністю – надважлива робота. Особливого значення вона набуває в умовах повномасштабного вторгнення, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті повідомили про підозру прикордоннику-втікачу, який працював на рф

За процесуального керівництва Закарпатської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону заочно повідомлено про підозру начальнику групи моніторингу обстановки відділення інспекторів прикордонної служби «Велятино» за фактом дезертирства, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 408 КК України).

На Хустщині Audi A6 зіткнувся з розвантаженими на узбіччі дровами й перекинувся на дах

7 жовтня до Служби порятунку зателефонували очевидці дорожньо-транспортної пригоди, що сталася на околиці села Запереділля. За їхніми словами, водій автомобіля Audi A6 не впорався з керуванням, внаслідок чого машина зіткнулася з розвантаженими на узбіччі дровами й перекинулася на дах.

У водія рейсового автобуса закарпатські митники вивили 30 незадекларованих коронарних імплантатів

Дороговартістний імпортний товар, вартість якого перевищує 700 тис грн, намагалися завезти на митну територію України під виглядом особистих речей, аби уникнути декларування та оподаткування.

На Рахівщині затримали організатора переправлення чоловіків через кордон

Правоохоронці встановили, що організатором злочинної діяльності є 33-річний місцевий житель. Чоловік налагодив схему з транспортування потенційних клієнтів через кордон до ЄС поза пунктами пропуску. Свої послуги фігурант оцінив у 3500   доларів США з особи.

На Тячівщині під час гасіння пожежі виявили тіло чоловіка

Пожежа сталася 7 жовтня у смт Солотвино, по вул. Млина. Горіла надвірна споруда. На місці пожежі виявлено тіло власника.

Невдалий другий тур Суперліги для чоловічого ГК Карпати

5-8 жовтня у чоловічій гандбольній Суперлізі проходять ігри 2-го туру. Ужгородські Карпати провели 4 матчі і в усіх програли:

ЖФК Минай переміг Рух

У Першій лізі жіночого чемпіонату з футболу відбувся 5 тур. Минай вдома переміг львівський – 2:0. Голи: Бабенко (37), Шалімова (40).

ФК Севлюш достроково став Чемпіоном Закарпаття 2023

8 жовтня у Чемпіонаті Закарпаття відбувся передостанній 13-й тур. У Вищій лізі Севлюш переміг і став недосяжним для конкурентів. У Першій лізі також став відомим чемпіон - ФК Мукачево.

Після арешту Чубирки наступний в черзі Віктор Балога - політолог

Силовики одного за одним арештовують соратників кума путіна Медведчука.

ФК Минай зіграв унічию з Рухом

В українській Прем'єр-лізі відбувся 10 тур. Минай грав на Львів-Арені з ФК Рух, рахунок зустрічі - 0:0.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат