Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2660, 20

Військовому та двом закарпатцям-переправникам суд обрав запобіжні заходи

Двом учасникам незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон, серед яких військовослужбовець, Ужгородський міськрайонний суд обрав обрав запобіжний захід - тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі понад 1 000 000 гривень, а третьому підозрюваному – тримання під вартою із можливістю внесення більше 800 000 гривень.

У Сваляві та Жденієві військові провели навчання для учнів старших класів громад міста

Протягом двох днів наші військові проводили навчання для учнів старших класів громад міста Свалява та села Жденієво Мукачівського району Закарпатської області, - повідомляє 711 полк охорони Державної спеціальної служби транспорту.

Закарпатська митниця відповіла на звинувачення про пропуск через кордон значної суми валюти

Закарпатська митниця офіційно повідомляє, що розповсюджена інформація, в якій звинувачують керівництво митниці «в організації незаконного вивезення з України до Угорщини 13 млн доларів, які   виявили в автомобілі вже на боці Угорщини, а український кордон машина пройшла без перевірок, 29 вересня, у пункті пропуску «Тиса» - не відповідає дійсності.

У Берегові судитимуть місцевого мешканця, що допомагав групі з семи чоловіків дістатися Угорщини

Берегівська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо уродженця Києва за фактом сприяння групі військовозобов’язаних у незаконному переправленні через кордон.

Судитимуть голову сільради на Хустщині, через якого було відчужено землі на пів мільйона гривень

Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно колишнього голови сільської ради одного з населених пунктів Хустського району за фактом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, та підроблення офіційних документів.

Закарпатцю, який підпалив будинок дружини, загрожує 10 років ув’язнення

За процесуального керівництва Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури мешканцю с. Родниківка повідомлено про підозру в умисному знищенні чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України).

В Закарпатській ОДА відбулася нарада з правоохоронним блоком регіону, головна тема - корупція

Сьогодні в ОВА пройшла нарада під головуванням очільника Закарпаття Віктора Микити з залученням усіх керівників правоохоронних та антикорупційних органів краю.

Самоврядування українців м.Ніредьгаза вшанувало Тараса Шевченка та Шандора Петефі

Самоврядування українців угорського міста Ніредьгаза влаштувало святковий захід з нагоди 200 річниці з дня народження угорського поета Шандора Петефі та 209 річниці з дня народження Тараса Шевченка.

Закарпатка вкрала дорогий електровелосипед і продала за 150 гривень


Тячівський районний суд присудив три роки умовно мешканці   села   Глибокий Потік за крадіжку електровелосипеда марки «Victoria Munster».   Жінка, побачивши на вулиці транспортний засіб вартістю 19 тисяч, вкрала його й продала за 150 гривень.

Троє закарпатців організували канал переправлення осіб призовного віку через кордон

23-річний житель Ужгородського району з двома спільниками — 24-річним та 22-річним закарпатцями — організували канал переправлення осіб призовного віку через державний кордон України до Європейського Союзу поза пунктами пропуску. Вартість своїх послуг оцінили в 4 тисячі доларів США за одну людину.

Закарпатець продавав автомобілі призначені для військових

В серпні цього року правоохоронці викрили схему продажу автомобілів, придбаних та ввезених на територію України в якості гуманітарної допомоги для військових.

У Виноградові бійцям ДСНС довелося деблокувати постраждалого внаслідок ДТП водія мікроавтобуса

4 жовтня о 21:36 на телефонну лінію "101" надійшло повідомлення від чергового поліції про дорожньо-транспортну пригоду, що виникла на вулиці Комунальній у місті Виноградів.  

Справа на 13 млн доларів: керівництво Закарпатської митниці звинуватили в махінаціях на кордоні

Екснардеп Ігор Мосійчук звинуватив керівництво Закарпатської митниці в організації незаконного вивезення з України до Угорщини 13 млн доларів. Гроші, як повідомляється, виявили в автомобілі вже на боці Угорщини, а український кордон машина пройшла без перевірок.

В Ужгороді пару співмешканців вкотре викрили на шахрайстві з продажу товару для військових

За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури парі співмешканців повідомлено про підозру у вчиненні кількох епізодів шахрайства. Їх взяли під варту з правом внести майже 215 тис. грн застави для кожного.

У 35-річного закарпатця митники вилучили картини вартістю 1,2 млн. гривень

Вилучені закарпатськими митниками на кордоні 18 творів мистецтва представляють художню, антикварну та колекційну цінність.

На Берегівщині біля річки Тиса фінішує будівництво Центру протипаводкового захисту

Маємо на Закарпатті черговий успішно реалізований грантовий проєкт, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Довічне ув’язнення за вбивство батьків у Рахові – оголосили вирок закарпатцеві

За доводами Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури закарпатця засуджено до довічного ув’язнення за умисне вбивство батька та матері.

Переправник ухилянтів із Закарпаття уник покарання у суді

Виноградівський районний суд Закарпатської області виніс вирок Адальберту Мокару, який разом із спільниками переправляли чоловіків призовного віку за кордон. Суд призначив чоловіку п’ять років тюрми, але звільнив від відбування покарання з річним іспитовим терміном.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат