Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2640, 20

До Одещини передано карету швидкої допомоги від угорських партнерів

Нещодавно до України від угорських партнерів було доставлено чергову карету швидкої допомоги, яку за планами буде передано до Одещини.

У Тернополі відбулося вручення високих угорських державних нагород

Днями в Тернополі відбулося вручення високих угорських державних нагород, які від імені президентки Угорщини Каталін Новак вручав новопризначений надзвичайний та повноважний посол Угорщини в Україні Антал Хеізер.

Відбулися фінальні заняття першого курсу Закарпатського центру підготовки населення до нацспротиву

Учора відбулися фінальні практичні заняття та заліки для першого курсу Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита взяв участь у нараді під головуванням премʼєр-міністра Україн

Під час робочої поїздки до Києва взяв участь у нараді під головуванням премʼєр-міністра України Дениса Шмигаля, - повідомив Віктор Микита. - На порядку денному нагальні питання, серед яких – проєкти швидкого відновлення, нові підходи у ветеранській політиці, захист енергетичних об'єктів та інше.

ФК Хуст програв на виїзді Епіцентру

У Першій лізі відбулися матчі 11 туру. ФК Хуст гра у К.-Подільському з місцевим ФК і програв - 1:3. Голи: Ліповуз (14), Стень (48 п., 54) - Шевчук (17).

Співробітники СБУ затримали депутата Закарпатської облради від партії ОПЗЖ Чубирка

Співробітники СБУ провели спецоперацію і затримали чинного депутата Закарпатської облради Івана Чубирка. Як виявилося, Чубирко мав банду рекетирів, які обкладали даниною підприємців.

Закарпатців закликали посилити захист від інфекційних хвороб

Щороку 6 мільйонів українців стикаються з інфекційними захворюваннями, 98% з яких – це грип та ГРВІ. До того ж різке збільшення кількості хворих фіксують саме в осінньо-зимовий період, коли імунітет людини знижується і стає більш вразливим.

В Ужгороді відбувся традиційний міжнародний турнір з петанку   Каштани-2023

Цього разу участь в турнірі взяли спортсмени з Естонії, Угорщини, Польщі та представники всіх кращих клубів України. Всього до Ужгорода приїхало 72 учасника.

Ліліана Грекса: в Угорщині проживає дедалі більше українців

Днями в Угорщині були опубліковані дані щодо перепису населення, з яких чітко видно, що на території Угорщини побільшало українців.

Позбуваємося друзів

Ми вже торкалися цієї теми. Україна позбувається друзів. Ізоляція стає більш болючою. Можливо, нас просто готують до капітуляції у цій війні.

Діти із Закарпаття та ВПО і надалі матимуть змогу проживати в італійських родинах

Сьогодні перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький провів зустріч із представниками італійського фонду «Давайте допоможемо їм жити», які співпрацюють з Україною ще з 2007 року.

Заступник голови ОВА Василь Іванчо перебуває з робочим візитом у Австрії

Під час робочого візиту до Республіки Австрія зустрівся з головою Уряду землі Бургенланд Гансом Петером Доскоцілом та Надзвичайним і Повноважним Послом України в Австрії Василем Химинцем, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Суд відхилив клопотання прокуратури про домашній арешт та відсторонення Євгена Мешка

Сьогодні у Мукачівському міськрайонному суді розглядалося клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу керівнику мукачівської Лікарні святого Мартина Євгену Мешку.

Отруєння бузиновим напоєм у Мукачеві: нові подробиці від прокуратури та виробника

В Ужгородському прес-клубі відбулася пресконференція, головною темою якої став інцидент, який трапився нещодавно в кафе «Фігля» у Мукачеві, де дівчина, випивши напій, з опіками потрапила до реанімації. Поліція відкрила провадження.

Суд на Закарпатті звільнив від покарання водійку кросовера, яка покалічила жінку

Міжгірський районний суд Закарпатської області виніс вирок водійці кросовера, яка важко травмувала пішохідку, переплутавши педалі газу та гальм. Винуватицю ДТП Ганну Беккер звільнили від відбування тюремного ув’язнення, призначивши дворічний іспитовий термін.

Закарпатку засудили на один рік умовно за жебракування з неповнолітнім сином

Уродженка села Скотарське неодноразово використовувала свого неповнолітнього сина для жебракування біля церкви Петра і Павла в Іршаві поки її протиправну діяльність   не виявили ювенальні поліцейські.

10-класник з Ужгорода здобув золото Міжнародного інноваційного шоу INOVA, що проходив у Хорватії

10-класник Ужгородського ліцею №12 Андрій Михалко здобув золото Міжнародного інноваційного шоу   INOVA у хорватському Загребі за розробку мобільного мультивалютного криптогаманця із підтримкою NFC.

Закарпатські митники не дозволили імпортувати заборонений вантаж

Угорський підприємець намагався завезти на митну територію України імпортний товар, приховавши від митного контролю правдиві відомості щодо його походження з росії через заборону.

У Хусті стартував третій Відкритий чемпіонат Закарпаття з літнього біатлону серед юнаків та дівчат

За першість будуть боротися юні спортсмени із Київщини, Харківщини, Волинської області, Тернопільщини та Закарпаття.

З початку серпня на Закарпатті 10 осіб отруїлися грибами

Останні два випадки - сталися сьогодні вночі в Мукачівському районі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат