Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2740, 20

На Закарпатті запустили сміттєсортувальну лінію з потужністю 15 тонн на годину

Це вже 16 сортувальна лінія компанії та перша на Закарпатті На Закарпатті на полігоні твердих побутових відходів запустили сортувальну лінію, де щогодини подрібнюватимуть 15 тонн відходів.

В Ужгороді відкрили пам’ятний знак жертвам Голокосту в Закарпатській області

Меморіальну табличку жертвам антисемітської політики в регіоні встановили на площі Євгена Фенцика біля Закарпатської обласної філармонії в Ужгороді. Вона стане символом пам’яті про єврейських жінок, чоловіків і дітей, котрі загинули від рук нацистів у роки Другої світової війни.

Минай програв у Кубку команді з Першої ліги

Минайська команда припиняє боротьбу за Кубок України сезону 2023/2024.

Ремонт мостів: 12 споруд відремонтовано на Закарпатті

У рамках експлуатаційного утримання дорожники виконали роботи на спорудах, що розташовані на дорогах державного значення.

Віктор Микита: Роман Сарай – досвідчена, високопорядна та фахова людина з високою репутацією

Сьогодні депутати Закарпатської обласної ради під час засідання чергової сесії обрали нового голову – представника команди Президента в регіоні Романа Сарая, - повідомив глова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатці у складі збірної України здобули срібло на чемпіонаті Європи зі спортивного орієнтування

Вихованці КОДЮСШ «Спартак» взяли участь у 19th чемпіонаті Європи з рогейну, що проходив 9-10 вересня у місті Турку (Фінляндія). Загалом у змаганнях брали участь близько 225 команд (понад 500 спортсменів) з 28 країн.

На Закарпатті викрили злочинне угруповання, яке займалось переправленням чоловіків через кордон

На Закарпатті співробітники оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно зі слідчими Рахівського райвідділу ГУНП у Закарпатській області та за процесуального керівництва Тячівської окружної прокуратури викрили угруповання, яке займалось переправленням військовозобов’язаних чоловіків за кордон.

У засіданні Закарпатської облради, на якій обрали нового голову, взяв участь і голова ОВА Микита

Під час виступу поінформував депутатів про поточну безпекову ситуацію в регіоні, динаміку економічного зростання та інші важливі напрямки життєдіяльності краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Головою Закарпатської обласної ради став Роман Сарай

Сьогодні, в Ужгороді, відбулося чергове засідання обласної ради на якому, було змінено керівництво ради 55 депутатів ради проголосувало за передставника фракції Слуга народу Романа Сарая. Перед цим, на початку засідання, Володимир Чубірко склав свої повноваження.

14 землетрусів сталося з початку року на Закарпатті

З початку року на Закарпатті фахівці Головного центру спеціального контролю зареєстрували 14 землетрусів.

Справжній палац: у мережі показали маєток голови Закарпатської облради

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко справив новосілля – 850 кв.м. житлової площі. Про це повідомляє Закарпаття 24, з посиланням на відео від “Закарпатське телебачення”.

У Мукачеві під час пожежі на даху багатоповерхівки загинув пенсіонер

26 вересня мешканці однієї з п’ятиповерхівок на вул. Великогірній повідомили про задимлення у надбудові на даху. Рятувальники, що прибули на місце, за годину ліквідували загорання на площі 6 кв.м.

На Перечинщині у ДТП загинув мешканець Полтавської області

27 вересня о 00:51 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду між населеними пунктами с. Сімер та с. Тур’ї Ремети. За попередньою інформацією, автомобіль марки ЗАЗ Славута з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом.

Житель Воловця намагався вбити свого неповнолітнього односельця

26 вересня ввечері до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні неповнолітнього жителя селища Воловець. У хлопця медики діагностували проникаюче ножове поранення.

Михайло Банк: на Ужгородщині виявили незаконне видобування корисних копалин

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних правопорушень у сфері охорони навколишнього середовища працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області провели обстеження земельної ділянки   в с. Малі Селменці урочище «Ніску» Паладь-Комарівської сільської ради на Ужгородщині.

З 1 жовтня в Закарпатській області розпочинають роботу всі Пункти Незламності

Таке рішення підтримали на засіданні регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомив перший заступник голови обласної військової адміністрації Мирослав Білецький.

Військовослужбовці Чопського загону затримали нетверезого словака, який помилково перейшов кордон

На українсько-словацькому кордоні затримали шістьох українців та одного іноземця, - повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Тривають масштабні обшуки у чиновників Мукачівської міськради

Правоохоронці проводять масштабні обшуки у чиновників від освіти Мукачівської міськради

Директору Мукачівської лікарні імені Святого Мартина правоохоронці вручили підозру

Як повідомив депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола, СБУ, поліція та прокуратура проводять обшуки в Мукачівській лікарні імені Святого Мартина.

Михайло Банк: 100 днів на посаді

За цей, порівняно невеликий період вдалося зробити чимало. Проведені заходи показали проблему з нашим довкіллям: засмічення, незаконна вирубка дерев навіть у природо-заповідному фонді, незаконний видобуток корисних копалин без відповідних дозволів та погоджень. Крім того, було виявлено і масову загибель риби на Мукачівщині, отруєння води невідомою хімічною речовиною на Тячівщині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат