Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2820, 20

У Виноградові в ДТП загинув 65-річний велосипедист

20 вересня о 20:47 на лінію «102» від медиків швидкої допомоги надійшло повідомлення про ДТП, яке сталося у місті Виноградів на вулиці Комунальна.

На випадок аварійних відключень електроенергії лікарні Закарпаття мають 156 генераторів

Медзаклади продовжують отримувати критично необхідне обладнання для безперебійного електроживлення. Тож найближчим часом – генераторів стане ще більше, зауважили в МОЗ.

Віктор Микита разом з литовськими партнерами відвідали будівлю майбутнього реабілітаційного центру

Під час візиту на Закарпаття команди волонтерської організації Blue / Yellow for Ukraine з Литви разом із засновником Йонасом Охманом та керівником Проєктного офісу з реалізації концепту Обласного реабілітаційного центру Тарасом Гайдуком відвідали будівлю й територію колишнього пологового в Ужгороді, яку ми реконструюємо в сучасний осередок відновлення військовослужбовців, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Скільки закарпатців скористалися пільговим кредитом для оновлення власного дому?

227 заявок на пільгове кредитування за обласною програмою «Власний дім» погодили краянам на засіданнях спостережної ради від початку року. Про це повідомив Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

Как подготовить ульи к зиме

Подготовка пчел к зимовке на пасеке является обязательным процессом, поскольку осенью начинается спад численности насекомых. Тщательный зимний уход необходим для того, чтобы не допустить усугубления спада численности насекомых

Директор Мукачівської угорськомовної школи виграв апеляційний суд щодо свого звільнення

Колектив Мукачівської середньої школи №3 ім. Ференца Ракоці ІІ на офіційній сторінці навчального закладу у Facebook повідомив, що попередній директор школи Степан Шинк виграв справу про своє звільнення і в суді другої інстанції.

Раніше судимий ужгородець побив та пограбував чоловіка

До поліції надійшло повідомлення від 59-річного чоловіка про те, що його пограбували. Зі слів потерпілого, інцидент трапився на проспекті Свободи в Ужгороді.

Діти військових з Івано-Франківщини – на відпочинку в Угорщині

Група з 20 дітей з міста Долина Івано-Франківської області на запрошення мера угорського міста Фенєшлітка Тібора Марти відпочиває в Угорщині.

Закарпаття відвідали литовські партнери з волонтерської організації Blue / Yellow for Ukraine

На Закарпатті з робочим візитом перебувають наші добрі друзі та партнери – команда волонтерської організації Blue / Yellow for Ukraine з Литви на чолі із засновником Йонасом Охманом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Наслідки негоди, що пронеслася Закарпаттям 29-30 серпня, класифікували надзвичайною ситуацією

Наслідки негоди, що пронеслася Закарпаттям 29-30 серпня, класифікували надзвичайною ситуацією природного характеру місцевого рівня, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На Закарпатті викрили чергового прихильника «руського міра», який з нетерпінням чекав «нападу путіна

За даними спецслужби, до протиправної діяльності причетний мешканець м.Тячів. У соціальних мережах, у тому числі заборонених у нашій країні, він виправдовував російську агресію.

Держекоінспекція Закарпаття склала протокол на порушника, який заїхав на озеро о. Герешаска

16 вересня ми повідомляли про водія іномарки «Мерседес-Бенц», який заїхав на озеро Герешаска. Згадане озеро належить до заповідника, тому такі проїзди є грубим порушенням.

На трасі Київ-Чоп нетверезий чоловік роз’їжджав із ввімкнутими синіми проблисковими маячками

Цікавий випадок трапився 19 вересня на міжнародній дорозі М-06, повідомляє у соцмережі працівник патрульної поліції Валерій Найман.

На 13 років за гратами засуджено закарпатця за жорстоке вбивство знайомого та крадіжку його речей

Прокурор Хустської окружної прокуратури в суді довів вину жителя Тячева у скоєнні умисного вбивства знайомого та крадіжки в умовах воєнного стану. Його засуджено до 13 років 9 місяців позбавлення волі.

На Закарпатті затвердили Комплексний план заходів щодо профілактики лептоспірозу серед населення

Таке рішення підтримали 19 вересня під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомив перший заступник голови обласної військової адміністрації Мирослав Білецький.

Найбільше ухилянтів від призову у Закарпатській області

Від початку повномасштабного вторгнення, в Україні розпочато 7 312 кримінальних проваджень за фактами ухилення від призову за мобілізацією.

До 3 років ув’язнення засудили мешканця Тячівщини, який ухилився від призову на військову службу

За публічного обвинувачення прокурора Тячівської окружної прокуратури мешканця смт. Тересва засуджено до 3 років позбавлення волі за ухилення від призову на військову службу.

Заступник голови ОВА Мирослав Білецький зустрівся на Львівщині з польськими партнерами

Сьогодні із важливою місією перебуваю на Львівщині, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді на базі колишнього пологового будинку створять реабілітаційний центр для військових

Створення сучасного Обласного реабілітаційного центру для ветеранів – один із головних пріоритетів для Закарпаття та стратегічне завдання для нашої команди на 2023-2024 роки, - повідомляє голова закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Чемпіонаті України з фехтування бронзу здобув ужгородець Горецький, а команда Закарпаття - срібло

Майже 150 учасників з Києва, Львова, Ужгорода, Харкова, Дніпра, Черкас, Хмельницького, Миколаєва, Запоріжжя, Броварів та Олександрії зібрав юніорський чемпіонат України з фехтування на шпагах, який проходить у столичному ЦСК ЗСУ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат