Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2780, 20

На Закарпатті відбувся West Carpathian Marathon

До першого марафону в Західному регіоні долучилося близько пів тисячі учасників з 18 областей України. Серед них і керівництво Закарпаття – Мирослав Білецький, Василь Іванчо, а також працівники структурних підрозділів ОВА Олександр Прокопенко та Павло Стойка.

На Закарпатті з робочим візитом перебуває глава канцелярії прем’єр-міністра Угорщини Гергей Гуйяш

Під час зустрічі обговорили питання двосторонньої співпраці й разом узяли участь в урочистих заходах з нагоди початку нового навчального року в Берегівській філії навчального центру «Матіас Корвінус Колегіум», яка цьогоріч розпочала свою роботу в оновленій будівлі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У селі Ділове, що на Рахівщині, підлітки на камеру побили односельчанина

Бабуся хлопця написала у соціальних мережах : "У діловецькій школі процвітає бандитизм. Група хлопців побили мого внука після того, як я звернулася до учаскового з проханням розібратися з учнем Дерда Максимом, який його бив".

На Хустщині під колесами авто загинув пішохід

23 вересня, на лінію «102» зателефонувала мешканка села Білки та повідомила, що допустила наїзд на пішохода. На місце аварії прибула слідчо-оперативна група та працівники швидкої допомоги.

Затримали начальника Закарпатського обласного бюро судово - медичної експертизи Степана Бондара

Чоловік вимагав і отримав хабар за зміну ступеня тяжкості тілесних ушкоджень отриманих в наслідок ДТП на більш легкі, - повідомив журналіст Віталій Глагола.

В Ужгороді затримали завідувача гінекологічним відділенням пологового Святослава Герзанича

За отримання неправомірної вигоди в розмірі 400 доларів США за проведення штучного переривання вагітності затримано завідувача гінекологічного відділення КНП «Ужгородський міський пологовий будинок» Святослава Герзанича.

В Ужгороді затримали банду наркоторговців, які розповсюджували наркотики по території області

Правоохоронці затримали в Ужгороді членів угруповання, які організували в області розгалужену мережу збуту метамфетаміну.

На Свалявщині та Ужгородщині зафіксували землетруси

У Свалявському районі Закарпатської області фахівці Головного центру спецконтролю 23 вересня зафіксували землетрус магнітудою 2 бали.

Зеленський нагородив лікаря-протезиста, який на Закарпатті повертає до нормального життя захисників

Учора під час візиту до США Президент України Володимир Зеленський нагородив лікаря-протезиста, засновника Protez Foundation Якова Градінара, який разом з командою на Закарпатті повертає до нормального життя поранених захисників, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Закарпатті продовжують здобувати вищу освіту тисячі студентів

Виховання майбутніх поколінь, якісна освіта та розвиток молоді – питання, які попри війну постійно перебувають у фокусі уваги Президента Володимира Зеленського, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпаття відвідала делегація міністерства культури та інновацій Угорщини

На Закарпатті з робочим візитом перебуває офіційна делегація міністерства культури та інновацій Угорщини на чолі з міністром Яношем Чаком, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Минай програв у Житомирі Поліссю

У матчі 8-го туру Прем'єр-ліги Минай програв - 1:2. Голи: Смоляков (68), Мустафаєв (83) - Твердохліб (39).

Хуст впевнено перемагає Металіст в Ужгороді

У Першій лізі відбувся матч 9-го туру Металіст - Хуст. Гра проходила в Ужгороді на ст. Авангард. Рахунок зустрічі - 3:0. Голи: Приходько (37), Шевчук (59), Борисенко (80).

Сміттєпровід із каналізації. Як мешканці Ужгорода самі собі створюють проблему

Щодня по кілька разів до нас надходять заявки на прочищення каналізаційних мереж, - повідомляє КП "Водоканал м.Ужгород". - На такі звернення аварійні бригади намагаються виїжджати одразу.

Ізоляція та капітуляція

Нам так і не вдалося суттєво просунутися на фронті. З настанням осені та зими, контрнаступ може зупинитися остаточно. Ворог знищує наші інфраструктурні об’єкти, знову б’є по енергетичним об’єктам. Нам потрібні літаки та ракети, але їх Захід нам не дає.

Поліція Закарпаття розслідує трагічну смерть чоловіка на пилорамі

У поліції відкрито кримінальне провадження за фактом смерті людини на пилорамі у Міжгір’ї. Про це Закарпаття 24 повідомили в ГУ НПУ Закарпаття.

Заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо відвідав Рахівщину

В робочим візитом відвідав Рахівщину, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Михайло Банк: У природо-заповідному фонді «Притисянській» екологи виявили неймовірні збитки

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних правопорушень у сфері охорони навколишнього середовища працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області виявили численні порушення.

На Свалявщині чоловік підпалив будинок своєї дружини

22 вересня до поліції звернулась 42-річна мешканка села Родниківка Мукачівського району та повідомила про те, що її чоловік підпалив їхній будинок.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат