Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2860, 20

В Ужгороді пасажир таксі вдарив перехожого, який після падіння розбив голову

В Ужгороді пасажир таксі вдарив чоловіка напідпитку, внаслідок чого останній впав на асфальт та отримав травму голови. Про інцидент повідомив очевидець, який кинувся надавати першу допомогу.

У Мукачеві нетверезий водій скоїв за вечір дві ДТП

16 вересня, близько 23-ї години, на службовий планшет патрульних надійшло повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Перемоги, в Мукачеві.

В Ужгороді патрульні виявили водія, який неодноразово кермував у стані спʼяніння

Патрулюючи вулицею Насипною, в Ужгороді, патрульні виявили водія, який, рухаючи, на авто Opel, порушив ПДР.

Підготовка до першого марафону на Закарпатті підходить до завершального етапу

Допоки наша команда з першим заступником голови ОВА Мирославом Білецьким з ГО «Велообʼєднання» працює над забезпеченням усього необхідного на «West Carpathian Marathon», а учасники тренуються перед забігом, цьогорічний марафон, котрий відбудеться вже за тиждень, внесено у світовий календар заходів легкої атлетики «World Athletics», - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті пройшли конгресові слухання, темою яких є відновлення регіонів і вступ до ЄС

Напередодні на Закарпатті пройшли конгресові слухання. Темою слухань є відновлення і розвиток регіонів у контексті підготовки вступу України до ЄС.

За рік роботи клініки Protez Foundation у Сваляві протезували 80 пацієнтів і виготовили 200 протезів

Під час візиту до реабілітаційного осередку, що на Свалявщині, разом із депутатом Закарпатської обласної ради Володимиром Суботовським провели робочу зустріч із командою клініки Protez Foundation, котру очолюють президент Юрій Арошидзе та лікар-протезист Яків Градінар, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Минай зіграв унічию на виїзді

В українській Прем'єр-лізі відбувся 7 тур.

На Закарпатті малолітній під запис відеокамери вбив молотком кошеня

"Малолітній недоумок підвісив тварину до дерева і бив молотком!" - повідомив у своєму ТГ-каналі Віталій Глагола.

На Закарпатті дружина намагался «викупити» у прикордонників ПП Ужгород свого чоловіка

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ужгород» 37-річна жителька Черкащини вдалася до пропозиції неправомірної винагороди прикордонному нарядові за позитивне рішення щодо пропуску через кордон її 41-річного чоловіка.

У ЦНАПах області запрацює дистанційний суд

Закарпаття стане пілотним регіоном для запровадження судових засідань онлайн у центрах надання адміністративних послуг. Перспективи появи такого сервісу обговорили в ОВА.

На Рахівщині виявили підпільний цех, де займалися обробкою незаконно вирубаної лісопродукції

На Рахівщині у селі Богдан поліцейські провели обшук у підпільному цеху, де займалися обробкою незаконно вирубаної лісопродукції.

На Свидовці зафіксували, як джипери вільно їздять гідрологічною пам’яткою Закарпаття

Попри заборону Ради оборони області їздити лісами, на Рахівщині тривають джипінг-тури з порушенням законодавства.

Судитимуть жителя Рахова, який намагався переправити до Румунії групу військовозобов’язаних

За процесуального керівництва Рахівського відділу Тячівської окружної прокуратури завершено слідство та до суду скеровано обвинувальний акт щодо 34-річного закарпатця за фактом незаконного переправлення групи осіб через державний кордон.

ФК Хуст переміг тернопільську Ниву

У Першій лізі відбулися матчі 8-го туру. Хуст приймав удома Ниву (Т) і переміг з рахунком 1:0. Гол: Приходько (45).

Як влада міста допоможе медзакладам

Члени виконкому Ужгородської міськради погодили на засіданні Програму фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їх розвиток у місті Ужгороді на 2024- 2026 роки.

Обдарованій молоді допомагатимуть

Програму підтримки обдарованої молоді м. Ужгорода на 2024-2026 роки підтримали на засіданні виконкому міської ради.   Документ ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

Ми знову останні

Інформаційний освітній ресурс "Освіта.ua" склав рейтинг областей України за результатами національного мультипредметного тесту 2023 року.

Життя за хабар

Ця війна скоро не закінчиться. Про це вже натякнув і президент Зеленський, який сказав, що він готовий до довготривалої війни. Але ж хіба не очевидно, що кожен день війни нам обходиться в мільярди гривень? Хто нам їх дасть, якщо захід також вже заморився від нашої війни? Була надія на те, що активізується український бізнес, бо закордонний до нас у час війни не прийде.

Письменник - прихильник «русского міра», якого викрили на Закарпатті, намагався втекти за кордон

Виноградівський районний суд оштрафував підозрюваного у пропаганді комунізму письменника Василя Галаса за незаконну спробу перетину кордону. Про це йдеться у матеріалах судової справи.

Суд відправив Шуфрича на 2 місяці у СІЗО без можливості внесення застави

Печерський районний суд Києва увечері 15 вересня обрав народному депутатові від забороненої партії "ОПЗЖ" Нестору Шуфричу запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Як повідомляє кореспондентка Суспільного із зали суду, початок засідання тричі переносили. Розглядати справу почали о 18:15.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат