Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2960, 20

За порушення розпорядження ОВА притягнуто до відповідальності організатора джипінгу у Карпатах

Днями під час моніторингу мережі Інтернет співробітники поліції зафіксували порушення правил вимог пожежної безпеки у лісах Закарпаття.

На Тячівщині затримали переправників осіб призовного віку

Фігуранти підшукували чоловіків призовного віку, надавали їм тимчасовий прихисток, власним транспортом підвозили у прикордоння та поза пунктами пропуску переправляли до Румунії.

На Закарпатті затримали 11 ухилянтів на кордоні з Румунією і двох сірійців на кордоні зі Словаччиною

Одинадцять чоловіків призовного віку намагались минулої доби незаконно потрапити до Румунії. На заваді порушникам стали прикордонники Мукачівського загону.

Закарпатські рятувальники шукають паліїв трави за допомогою дронів

Аби виявляти екопожежі на ранній стадії, рятувальники регулярно проводять аеророзвідку території Закарпаття.

Андрій Крючков про взаємодію з депутатами у сфері захисту прав людини

Розмовляємо з Андрієм Крючковим – представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Дмитра Лубінця в Закарпатській області.

Керівник Держекоінспекції Михайло Банк інформує про серпневі результати

Як вже помітили жителі області цьогоріч Державна екологічна інспекція у Закарпатській області досить активізувала свою діяльність.

У Воловці завдяки прокуратурі у власність громади перейшло нерухоме майно вартістю майже 4,5 млн грн

За позовом Мукачівської окружної прокуратури суд ухвалив рішення щодо передачі безхазяйної нерухомості в комунальну власність громади Воловця. Наразі майно вже зареєстровано за Воловецькою селищною радою.

У вересні на Закарпатті вакцинуватимуть від сказу диких тварин

У другiй декадi вересня на Закарпаттi буде здiйснюватися пероральна iмунiзацiя диких м’ясоїдних тварин (здебiльшого лисицi) проти сказу. Про це iнформує Держпродспоживслужба у Закарпатськiй областi.

Закарпаття серед лідерів за спрямуванням коштів з бюджетів усіх рівнів на потреби оборони

Зараз цей показник становить 49% від отриманих місцевими бюджетами надходжень від військових формувань, зареєстрованих у громадах нашого краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За тиждень в Ужгороді відбудеться Ярмарок вакансій-2023

Це чудова можливість для працедавців знайти фахівців, а для людей – бажану роботу. Про мету заходу, формат, особливості його проведення та подальші плани сьогодні розповіли на брифінгу в обласній військовій адміністрації.

9 вересня в Ужгороді відбудеться забіг з перешкодами Strong Race

Захід проведуть на підтримку програми підготовки населення до національного спротиву та ветеранської спільноти.

На Закарпатті може з’явитися 5 сміттєобробних кластерів

Презентацію проекту Закарпатського регіонального плану управління відходами провели експерти проекту міжнародної технічної допомоги APENA3. Над документом фахівці працювали спільно із органами місцевої влади за підтримки Міндовкілля. Почали роботи ще до російського повномасштабного вторгнення в Україну. Після початку війни, документ переглянули та адаптували до умов сьогодення. Наразі його положення приводять у відповідність до вимог оновленого законодавства, яке запустило реформу управління відходами в Україні.

На Закарпатті судитимуть заступника міського голови за привласнення 2,2 млн грн грантових коштів

Понад 2,2 млн грн грантових коштів з міжнародних грантових програм привласнили заступник міського голови та директор одного з товариств, повідомляє пресслужба БЕБ.

На Ужгородщині пасажирський потяг зіштовхнувся з легковиком

Це сталося 5 серпня на залізничному переїзді у селі Тийглаш, Сюртівська ТГ.

Житель Хуста побив свою 52-річну матір

Днями поліцейські охорони Закарпаття відпрацьовували звернення по спецлінії «102» в Хусті. 52-річна місцева мешканка повідомила, що її 31-річний син наніс їй тілесні ушкодження.

Сергій Жадан презентував поетичну збірку “Скрипниківка” в Ужгороді

Сергій Жадан презентував в Ужгороді, в Закарпатському музично-драматичному театрі, нову поетичну збірку “Скрипниківка”. З Ужгорода почався тур поета з літературними читаннями містами України. Загалом протягом 3 місяців Сергій відвідає 18 міст, — кажуть організатори туру, Sabotage Concert Agency.

На Рахівщині вилучили деревини на понад 100 тисяч гривень

У селищі Великий Бичків, що на Рахівщині, під час перевірки вантажу поліцейські виявили суттєві відмінності у товаро-транспортних накладних на лісопродукцію.

В Ужгороді затримали 19-річного грабіжника

Напередодні до поліції Ужгорода надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що його пограбували. Зі слів потерпілого, подія сталась на вулиці Вілмоша Ковача, де до нього підійшов хлопець та попросив мобільний телефон, щоб нібито здійснити телефонний дзвінок. Коли заявник віддав перехожому свій телефон, той втік із пристроєм у руках.

Закарпатець придбав контрафактних сигарет на 1,2 млн грн для подальшої реалізації

Закарпатська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо жителя Мукачівського району за фактом незаконного придбання і транспортування з метою збуту незаконно виготовлених тютюнових виробів.

На Закарпатті вкрито чергового шанувальника путінського режиму

За даними слідства, у протиправній діяльності підозрюється мешканець Ужгородського району. У соціальних мережах він проводив інформаційно-підривну діяльність проти України. Зокрема, зловмисник публічно виправдовував російську агресію та публікував дописи на підтримку дій рашистів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат