Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 3000, 20

В дебютному матчі Чемпіонату України жіночий ФК Минай переміг Полісся

Історичний день для всього закарпатського спорту та футболу зокрема.
Уперше в історії нашого краю жіноча професійна команда розпочала виступ на Чемпіонаті України серед жіночих команд першої ліги сезону-2023/2024 у складі футбольного клубу «Минай» FC Minaj, здолавши в дебютному матчі команду «Полісся» з Житомирщини з рахунком 3:0, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Хуст переміг вдома Поділля з Хмельницького

У Першій лізі відбувся 6 тур. ФК Хуст на своєму полі переміг Поділля - 2:1. Голи: Борисенко (4), Шевчук (20) - Болденко (86).

У Будапешті урочисто розпочався навчальний рік у Школі української мови ім. Лесі Українки

Школа української мови ім. Лесі Українки фінансується Державним самоврядуванням українців Угорщини.

Впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону затримали 34 порушника

Впродовж минулої доби прикордонники Мукачівського загону припинили 9 спроб порушення державного кордону, у результаті чого було затримано 34 особи.

На Закарпатті мікрохірурги зі США оперували поранених військових

Американські мікрохірурги оперували поранених військових, які перебувають на лікуванні в Ужгороді. Про це повідомили на сайті Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Андрія Новака. За даними медустанови, це вже другий візит мікрохірургів зі США.

Закарпатський Тячів та Лиман на Донеччині планують стати містами-побратимами

Міста Тячів Закарпатської області та Лиман на Донеччині планують стати містами-побратимами. Про це повідомили на сайті Тячівської міськради.

На Мукачівщині ремонтують дорогу місцевого значення С-070737 поблизу гірського села Крите

Під час робочого візиту в Кольчинську громаду, що на Мукачівщині, спільно з головою РВА Едгаром Токарем оглянули відновлений садок та хід ремонту доріг у ТГ, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Минай з великим рахунком програв Шахтарю

Відбувся матч 6 туру Прем'єр-ліги Минай - Шахтар. Рахунок зустрічі 1:4. Голи: Гунічев (72) - Матвієнко (37), Кащук (60), Судаков (66), В'юнник (78).

На змаганнях у Польщі закарпатські орієнтувальники здобули чотири медалі

Триденний Кубок Балтики зі спортивного орієнтування, що проходив у польському Доматові, приніс нагороди українцям.

Впродовж серпня на Закарпатті зафіксовано 25 випадків лептоспірозу, троє людей померли

ДУ «Закарпатський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» повідомляє, що на території Закарпатської області зареєстровано значне ускладнення епідситуації із небезпечного інфекційного захворювання – лептоспірозу.

Cудитимуть посадовця Рахівської міськради за зловживання під час будівництва реабілітаційного центру

Прокурор Закарпатської обласної прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт щодо посадовця з числа керівництва Рахівської міської ради та директора товариства за фактом розтрати та привласнення майна в особливо великих розмірах за попередньою змовою групою осіб.

Двом ужгородцям, які у нарколабораторії вирощували коноплю, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури двом місцевим жителям повідомлено про підозру у виготовленні, зберіганні, вирощуванні конопель та організації нарколабораторії.

У Кольчинській ТГ діти розпочали навчання у відремонтованих класах, також тут будують нову школу

Черговий важливий крок зробили сьогодні школярі Кольчинської громади, розпочавши навчальний рік в очному форматі, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо. - Аби поспілкуватися з учнями й педагогами, завітав на першовересневу лінійку в навчальний заклад в селі Верхня Визниця. Здобувають знання тут майже 400 дітей, серед яких і вимушені переселенці.

Володимир Зеленський привітав онлайн учнів закарпатського ліцею з початком нового навчального року

Сьогодні, в День знань, Президент Володимир Зеленський в онлайн-форматі привітав учнів Берегівського ліцею імені Лайоша Кошута з початком нового навчального року, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На кордоні зі Словаччиною затримали дві групи порушників

Впродовж минулої доби прикордонники відділення «Паладь-Комарівці» Чопського загону затримали дві групи осіб, які мали намір у незаконний спосіб перетнути кордон України зі Словаччиною.

Судитимуть ексдиректорку лісгоспу на Великоберезняншині через незаконні рубки на території нацпарку

Працівники ДБР завершили досудове розслідування щодо колишньої директорки держпідприємства «Великоберезнянське лісове господарство», яка організувала незаконну рубку на території Ужанського національного природного парку.

На Хустщині із водойми вилучили тіло потопельника

31 серпня до ДСНС Закарпаття повідомили про виявлення тіла ймовірного потопельника у притоці до р. Боржава за адресою: Хустський район, Довжанська тергромада, с. Довге, вул. Куклівська.

Закарпаття разом з іншими регіонами в умовах воєнного стану розпочало навчання в усіх закладах освіт

Першого вересня до шкіл області пішли майже 13 тисяч першачків. 511 закладів освіти краю розпочали навчання офлайн, 66 – у змішаній формі, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Важливо, що в цьому навчальному році діти пішли в школи офлайн. Від цього залежить рівень освіти.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат