Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2920, 20

Поблизу кордону зі Словаччиною затримали шістьох псевдорибалок з Ужгорода

Військовослужбовці Чопського загону затримали шість громадян України – чоловіків призовного віку, що намагалися у незаконний спосіб залишити межі України.

На Закарпатті прикордонник організував схему переправлення військовозобов'язаних до Словаччини

На Закарпатті викрито прикордонника, який за $10 000 організував нову схему незаконного переправлення військовозобов'язаних до Словаччини

В Ужгороді водійка збила дівчину - у постраждалої перелом обох ніг

В Ужгородi на вулицi Тельмана сталася дорожньо-транспортна пригода – жiнка за кермом авто наїхала на дiвчину, яка стояла на тротуарi бiля магазину.

У Виноградові зловмисники викрали з будинку 32 тисячі євро

До поліції звернувся мешканець села Тросник Берегівського району, який повідомив про зникнення з будинку його заощаджень.

Через ремонтні роботи на Прикарпатті Укрзалізниця змінює маршрут курсування окремих поїздів

Зокрема, деякі потяги курсуватимуть тільки до Івано-Франківська замість Рахова та Ясіня:

У Мукачеві двоє зловмисників жорстоко побили перехожого

10 вересня, опівночі поліцейські отримали повідомлення від медиків Мукачівської лікарні про госпіталізацію до реанімації чоловіка з тяжкими травмами голови. Потерпілим виявився 42-річний мукачівець.

На Хустщині п'яний чоловік підпалив автомобіль односельця, щоб помститися

Підпал автомобіля стався у селі Золотарьово. Заявник – 32-річний місцевий мешканець – розповів, що його автомобіль підпалив односелець.

Закарпатський обласний центр нейрохірургії та неврології має заклад-партнер у Франції

Меморандум про співпрацю наші лікарі підписали зі своїми колегами з Університетської лікарні м. Лілль. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Чемпіонат Закарпаття: Лідери Вищої ліги дружно втрачають очки

Сьогодні відбулися матчі 9 туру у Вищій та Першій лізі Чемпіонату Закарпаття з футболу.

УЖГОРОДУ – 1130: На Виноградній горі в Ужгороді проходить пленер молодих талантів (ФОТО)

У день 1130-ої річниці від дня заснування нашого міста діти прийшли малювати його портрет на Виноградну гору, де їх зустріли Федір Шандор та Арсен Мелкумян.

Пам’ятний знак на вулиці 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади   відкрили в День Ужгорода (ФОТО)

Пам’ятний знак на честь 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади відкрили сьогодні, 10 вересня, на вулиці, названої її іменем в Ужгороді. До реалізації проєкту долучилися: Федір Шандор – автор ідеї, Роман Мурник – художник-скульптор, Арсен Мелкумян – фінансова підтримка. Подію приурочили до 1130-ої річниці від дня заснування Ужгорода.

Хуст зіграв унічию на Київщині

У Першій лізі відбулися матчі 7-го туру. ФК Хуст грав у Бузовій з місцевою Нивою. Рахунок зустрічі - 2:2. Голи: Паламар (59), Тименко (83) - Станкович (21), Борисенко (67).

Поліція Закарпаття розслідує аварію, в якій загинув неповнолітній мотоцикліст

Слідчі поліції проводять досудове розслідування у справі щодо смертельної ДТП за участі легковика та мотоциклу. Аварія сталася на одній із вулиць Сваляви. Загинув 16-річний мотоцикліст.

В Ужгороді відбувся військово-патріотичний захід від Центру підготовки населення до нацспротиву

Сьогодні в Ужгороді відбувся черговий військово-патріотичний захід, спрямований на підтримку Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву.

Хто відтягує перемогу

Цього тижня були дві надзвичайні новини.

НАЗК виявило необґрунтовані активи посадовців із Закарпаття

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) під час проведення моніторингу способу життя виявило ознаки необґрунтованості активів у голови однієї з сільських рад Закарпаття, а також у посадовця одного з місцевих сервісних центрів ГСЦ МВС в Закарпатській області.

Масштабна спецоперація правоохоронців по припиненню грального бізнесу на Закарпатті

До організації незаконної діяльності причетні двоє депутатів облради. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі Віталій Глагола:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат