Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2840, 20

Закарпатські гандболістки здобули другу перемогу поспіль у Чемпіонаті Угорщини

ГК «Карпати» (Ужгород) зіграв свій другий поєдинок у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини з гандболу серед жіночих команд.

Через несплату штрафу за порушення ПДР, закарпатцю загрожує до 3 років за ґратами

Поліцейські Рахова розпочали слідство за фактом невиконання рішення суду 53-річним жителем Великого Бичкова. Чоловік, будучи позбавленим права керувати автомобілем за нетверезе водіння, повторно сів за кермо та вчинив ще кілька адміністративних порушень.

На Закарпатті ті, хто планує відкрити власний бізнес, можуть отримати до 100 000 гривень допомоги

Учасниками Конкурсу стартапів можуть стати підприємці, котрі до завершення подачі заявок будуть зареєстровані не більше 3 років, а також повнолітні, які мають намір розпочати свою справу та сплачувати податки на території нашої області.

В Ужгороді в результаті ДТП перекинувся легковик

Це сталося по вул. Капушанській. Водій не впорався з керуванням з'їхав з дороги і зіткнувся з парканом, після чого автомобіль перевернувся.

Ужгородські патрульні виявили водія з рекордною кількістю алкоголю в крові

18 вересня інспектори відділу безпеки дорожнього руху помітили водія, який, рухаючись на авто марки Opel, порушував ПДР.

На Закарпатті судили чоловіка з хворими нирками за відмову від мобілізації

У Закарпатській області батько двох дітей відмовився від мобілізації, бо він з дитинства має проблеми з нирками. ВЛК визнала чоловіка придатним до служби в армії під час воєнного стану.

На Тячівщині водійка Ауді А6 зіткнулся з гужовим транспортом - четверо людей ушпиталено

18 вересня до ДСНС надійшло повідомили про ДТП між селами Вонігово та Теребля.

На Закарпатті викрили агітаторку: поширювала фейки про «біолабораторії» та «нацизм» в Україні

За даними слідства, до злочину причетна мешканка Берегівського району. На своїй сторінці у Facebook жінка виправдовувала повномасштабне вторгнення рф та воєнні злочини російських окупантів.

У Тячівському районі на річці екоінспекція виявила незаконну гідротехнічну споруду

За зверненнями небайдужих громадян Державна екологічна інспекція у Закарпатській області здійснила виїзд у с. Нересниця Тячівського району, де виявила незаконно збудовану велику споруду на р. Лужанка, своєрідний басейн, який повністю перегородив річку.

На Берегівщині пограбували пенсіонерку, зловмисником виявився колишній зять

17 вересня близько 14:50 на лінію «102» надійшло повідомлення від 66-річної жительки села Берегуйфалу. Заявниця повідомила, що її пограбували та попросила допомоги поліції у затриманні зловмисника.

На Мукачівщині раніше судимий, будучи нетверезим, викрав автівку односельця

17 вересня, на лінію «102» звернувся 30-річний чоловік, який повідомив про зникнення належного йому автомобіля марки «Ford». Заявник розповів, що подія сталася у селі Тишів, біля магазину.

Від початку року на Закарпатті всиновили 41 дитину

Кількість охочих подарувати малечі родину навіть в умовах війни зростає. За вісім місяців цього року в області всиновили 41 дитину, натомість за весь 2022 – 43. Однак ще понад 490 дітей і досі чекають на своїх батьків.

Закарпатська команда здобула друге місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики

17 вересня у Львові відбувся чемпіонат України з бігу по шосе на 10 км серед дорослих, молоді, юніорів - повідомляє Федерація легкої атлетики Закарпатської області.

Віктор Микита привітав закарпатських рятувальників із професійним святом

Сьогодні разом із колегами привітали наших фахівців з Головного управління ДСНС України у Закарпатській області з професійним святом, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Голова Мукачівської райради Ланьо покинув Україну за посвідченням інваліда, яке нещодавно отримав

За інформацією Віталія Глаголи екснардеп і голова Мукачівської районної ради Михайло Ланьо на прізвиського «Блюк» 14 вересня о 8:05 покинув Україну по пункт пропуску «Косино».

Продаж неіснуючих товарів із місць позбавлення волі - правоохоронці викрили шахрайську схему

За процесуального керівництва Мукачівської окружної прокуратури 40-річному мешканцю районного центру повідомлено про підозру за неодноразовими фактами шахрайства (ч. 2 ст. 190 КК України). Чоловік неодноразово судимий раніше та наразі відбуває покарання за ряд тяжких злочинів в установі виконання покарань в Ужгороді.

На митному посту «Дякове» вилучено 115 тонн борошна, яке експортували з «липовими» документами

Закарпатські митники задокументували одразу 5 протоколів відносно менеджера вінницької фірми, який відправляв кількома вантажівками за кордон 115 тонн борошна з фальшивими документами.

На Мукачівщині розпочали ремонт проблемної автодороги в районі села Великі Лучки

Робочий тиждень розпочав із виїзду, - повідомляє перший заступник голово Закарпатської ОВА Мирослав Білецький. - Разом із Василем Іванчо - заступником голови ОВА проінспектували хід відновлюваних робіт автошляхів на Мукачівщині.

Жіночий ФК Минай впевнено переміг команду з Львівщини

Вітаю наших дівчат з футбольного клубу «Минай», котрі сьогодні в Ужгороді з рахунком 3:0 здолали суперниць з ФК «Надбужжя» (Буськ) в межах третього туру Чемпіонату України серед жіночих команд Першої ліги, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Берегові в термальному басейні загинув 40-річний чоловік

Про надзвичайну подію, яка трапилася сьогодні зранку, в соціальній мережі повідомив мешканець Берегова Олекса Калакуцький.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат