Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2760, 20

Відставку голови Закарпатської облради підтримують майже всі депутати

На сесії Закарпатської облради, яка відбудеться у середу 27 вересня, таки знімуть голову облради Володимира Чубірка

Чиновника облради Гівчака, який вчетверте попався п’яним за кермом, залишають на роботі

Чиновника Закарпатської облради Мирона Гівчака, який вчетверте попався нетверезим за кермом та скоїв кілька ДТП, залишають на роботі. Про це повідомив Віталій Глагола.

На Закарпатті судитимуть очільника лісгоспу, якого викрили на корупційній схемі

Закарпатська обласна прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт щодо директора одного з лісомисливських господарств Закарпаття за фактом розтрати майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем.

Силовики проводять спецоперацію по викриттю корупційних схем у Мукачеві та Хусті

Як стало відомо нашому виданню, наразі проводиться спецоперація правоохоронними органами по викриттю корупційних схем у різних галузях у містах Хуст та Мукачево.

У Тячеві виявили та затримали наркоторговця метамфетаміном

В ході проведення негласних заходів оперативники Тячівського районного відділу поліції викрили та припинили злочинну діяльність місцевого наркоторговця. Фігурантом злочину є 33-річний місцевий житель.

На Закарпатті упродовж доби патрульні зупинили 10 водіїв, які керували у стані сп’яніння

Упродовж 24 вересня охоронці порядку зафіксували одразу 10 випадків керування у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Поліція Ужгорода встановила підлітків, які кидали в автобус каміння

Співробітники ювенальної превенції Ужгородського районного управління поліції встановили особи підлітків, які вчиняли дрібні хуліганські дії в Ужгороді.

На Закарпатті у хабарництві підозрюють посадовця обласного бюро судово-медичних експертиз

За процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури посадовцеві Закарпатського обласного бюро судово-медичних експертиз повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні експертом неправомірної вигоди за попередньою змовою групою осіб.

На Закарпатті чоловік подавився цукеркою, його довелося реанімували медикам

Виклик надійшов на лінію «103» з медзакладу по вул. Толстого (в м. Ужгороді) – «45-річний пацієнт втрачає свідомість, не може дихати».

Вітровал на Закарпатті може вплинути на водопостачання для мешканців Полянської громади

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький:

На Ужгородщині під виглядом облаштування ставка для вирощування риби ділки видобували гравій

Прокуратура у суді довела необхідність відшкодування товариством 6,7 млн грн збитків, завданих незаконним видобуванням надр. Господарський суд Закарпатської області задовольнив відповідний позов щодо стягнення коштів на користь Оноківської сільської ради.

Ужгородець викрав із двох під’їздів велосипед та коляску, завантаживши їх до багажника авто

Співробітники Ужгородського районного управління поліції встановили особу крадія, який викрав із двох під’їздів одного будинку велосипед та дитячий візочок.

Замість сосни вітчизняне підприємство намагалося експортувати до Туреччини ялину

Порушення виявили на митному посту «Дякове», що на кордоні з Румунією, під час митного контролю та оформлення вантажу з пилопродукції. За наданими товаросупровідними документами, вітчизняне підприємство експортувало до Туреччини «пиломатеріали обрізні хвойні порід сосни» в кількості 36,8 м куб.

Визначилися переможці Карпатського гірського кінофестивалю в Ужгороді

Минулої неділі, 24 вересня, журі та глядачі Карпатського гірського міжнародного кінофестивалю оголосили переможців у чотирьох номінаціях.

У лідери Чеміонатів Закарпаття вийшли Севлюш та Мукачево

24 вересня у Вищій та Першій лігах відбулися матчі 11 туру.

Гандбол. Чоловічі Карпати розпочали боротьбу за нагороди нового сезону

Стартував чемпіонат України з гандболу серед команд чоловічої Суперліги. Матчі 1-го пройшли в форматі двох з’їзних групі в Одесі та Броварах 22-24 вересня.

На Мукачівщині на землях комунальної власності Держекоінспекція виявила незаконну рубку дерев

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних правопорушень у сфері охорони навколишнього середовища працівники Державної екологічної інспекції в с. Вовчий в урочищі Ждимер на землях комунальної власності, які належать Неліпинській територіальній громаді, виявили 48 пнів від зрубаних дерев.

У Мукачеві під час пожежі загинули свійські тварини

24 вересня у Мукачеві вночі сталося загоряння в господарських приміщеннях одного з будинків на вулиці Гастело. Рятувальників викликали сусіди.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат