Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2800, 20

В Ужгороді 27-річний чоловік побив та пограбував пенсіонерку

22 вересня, о 07:54 на гарячу лінію «102» зателефонувала 76-річна ужгородка та заявила про пограбування. Пенсіонерка розповіла, що йшла по одній з вулиць міста, як зі спини невідомий наніс їй удар по голові. Після цього нападник вихопив її сумку, у якій знаходились гаманець із грошима та банківською карткою, і втік.

У Мукачеві затримали агресивного чоловіка з кастетом

21 вересня, о поліції надійшло повідомлення, що поруч із магазином на вулиці Мункачі, лежить невідома особа.

На Рахівщині рятувальники знайшли тіло грибника, який зник напередодні

21 вересня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в лісі поблизу с. Водиця Рахівського району заблукав 67-річний місцевий мешканець. Як повідомила його дочка, ще з обіду чоловік пішов по гриби, але не повернувся ввечері й телефонного зв’язку з ним не було.

Голова Закарпатської облради спростовує інформацію про перенесення сесії

Голова Закарпатської облради Володимир Чубірко спростовує інформацію про те: що він хотів перенести сесію облради на пізніший термін, щоб не дати провести голосування за його відставку.

Віктор Микита зустрівся з Послом Румунії в Україні Александру Мікулою

Важлива й конструктивна зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою та головою Румунської агенції розвитку міжнародної співпраці «RoAid» Даніелою Добре, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатські митники виявили оборудки, пов’язані   із розмитненням 6 вантажівок

Їх транспортували із-за кордону на митну територію України з неправомірним зменшенням розміру митних платежів на загальну суму понад 4 млн грн.

В Ужгороді двоє бандитів побили та пограбували перехожого

20 вересня, на службовий планшет патрульних надійшов виклик про грабіж на вулиці Оноківській.

На Хустщині в селі Драгово сталася смертельна ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 21 вересня.

Майора із Закарпаття судили за безпідставне виключення чоловіків з військового обліку

Берегівський районний суд Закарпатської області визнав винним у недбалому ставленні до військової служби начальника відділення офіцерів запасу одного з військкоматів, що призвело до безпідставного виключення офіцерів запасу з військового обліку. За вчинене суд призначив майору 3400 грн штрафу.

21-річного закарпатця знайшли мертвим у Празі

Михайло Цугорка зник напередодні у Празі, коли вийшов з метро, сьогодні стало відомо, що хлопця знайшли мертвим

Михайло Банк: на Тячівщині   місцеві жителі виявили жорстоке поводження з тваринами

У ході проведення заходів із запобігання та виявлення екологічних правопорушень у сфері охорони навколишнього середовища та за повідомленнями небайдужих громадян працівники Державної екологічної інспекції в Закарпатській області та громадські інспектори у с. Широкий Луг Тячівського району виявили у місцевих мешканців незаконне утримання двох косуль.

Стихія нещадна і наробила чимало лиха для закарпатських лісів

Сьогодні відвідав Полянське лісництво Свалявської філії ДП «Ліси України», котре сильно постраждало від негоди наприкінці серпня, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Верховна Рада прийняла законопроєкт №9610 про національні меншини

Важливий крок для євроінтеграції нашої країни та врегулювання окремих питань національних спільнот, які особливо актуальні для мультинаціонального Закарпаття, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На території Румунії біля українського кордону виявили тіло загиблого українця

Днями на території Румунії, неподалік від кордону з Україною, виявили тіло людини, на яке пробираючись горами натрапив турист.

BigMoney Forum пройшов на Закарпатті

На Закарпатті відбувся великий бізнес-форум Big Money, засновником якого є відомий бізнесмен Євген Черняк. Близько 250 представників сфери бізнесу взяли участь в інтенсивній програмі навчання 16 та 17 вересня.

Переможців всеукраїнського конкурсу гри на класичній гітарі оголошували в «Кілікії»

Екоартпроєкт «Срібний дзвін» спільно з TOPCHII GUITAR CLUB WORKSHOP-COMPETITION (українець Марк Топчій – один із найтитулованіших гітаристів світу!) провели конкурс юних талантів гри на класичній гітарі. У ньому взяли участь 42 гітаристів з різних регіонів України, а також один болівієць. Він побачив оголошення в інеті у Марка Топчія на сторінці й вирішив долучитися до конкурсу.

Голова Закарпатської облради Чубірко, рятуючись від звільнення, має намір перенести сесію облради

Переважна більшість депутатів Закарпатської облради на найближчій сесії мають намір оголосити недовіру та звільнити нинішнього голову облради Володимира Чубірка.

Ужгородські школярі, переможці олімпіад та МАНу, отримали премії 4000 і 5000 гривень від міськради

Грошовими преміями по 4000 і 5000 гривень нагородили ужгородських школярів – переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат