Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2900, 20

Вітровал, що пронісся Закарпаттям в кінці серпня пошкодив дерев на більш ніж 513 га

Перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький провів нараду із лісівниками, на якій було обговорено питання поділу лісів на категорії та проблеми, які спричинив недавній ураган.

Мукачівські чиновники відписали улюбленому ФОПу півмільйона на ремонт сховища

Управління міського господарства Мукачівської міської ради 4 вересня замовило ФОП Новак Едуард Андрійович ремонт сховища за 482 тис. грн.

Мукачівська міськрада у 3,5 рази переплатить екскомунальнику на ремонті протирадіаційного укриття

Управління міського господарства Мукачівської міської ради у кінці липня уклало угоду із ТОВ «Омета-Карпати» на суму 2,1 млн грн.

24 вересня на Закарпатті відбудеться перший марафон на повну дистанцію - 42,2 км

24 вересня на Закарпатті відбудеться перший марафон. Траса «West Carpathian Marathon» перша і єдина серед західних регіонів отримала міжнародну сертифікацію World Athletic та AIMS, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Михайло Банк: на Хустщині Держекоінспекція виявила незаконну рубку на величезні збитки

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства та за повідомленнями небайдужих громадян працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що на території Монастирецького лісництва   філії «Хустське ДЛГ», що відноситься до   Горінчівської сільської ради було скоєно рубку 100 дерев різних порід без відповідних лімітів та дозволів. Завдані збитки складають   1 мільйон 52 тисячі гривень.

У Сваляві сталася пожежа на підприємстві із виробництва деревного вугілля

У Сваляві рятувальники ліквідували пожежу на території підприємства із виробництва деревного вугілля. Оскільки фірма працює цілодобово, то робітники були на місці й помітили загорання вагонеток у сушці для вугілля.

В Мукачеві медпрацівниця підробила довідку про третю дитину, щоб чоловік мав відстрочку від призову

Мукачівські правоохоронці викрили медпрацівницю Мукачівської лікарні на вчиненні кількох злочинів.

Закарпатські школи вдосконалюватимуть харчування завдяки Всесвітній продовольчій програмі ООН

Закарпатські школи матимуть можливість вдосконалити організацію харчування завдяки підтримці Всесвітньої продовольчої програми ООН. За результатами відбору в ініціативі візьмуть участь 38 закладів загальної середньої освіти нашої області.

На Закарпатті викрили сімейний клан, який торгував зброєю та наркотиками

Правоохоронці викрили на Закарпатті злочинну групу, яка збувала на території області наркотики та зброю. Щомісяця злочинці реалізовували наркотиків на кілька мільйонів гривень.

25-річна закарпатка взялася переправляти за кордон чоловіків, з клієнта взяла по 2600 доларів

25-річну мешканку Берегівського району, затримали у момент отримання нею від двох жителів Закарпаття неправомірної грошової вигоди в сумі 5200 доларів США за їх переправлення до Угорщини.

На Закарпатті від укусу шершня помер 47-річний чоловік

Це стаолося в с. Сасово на Виноградівщині.

На Закарпатті відбудеться перший на Західній Україні марафон

На Закарпатті відбудеться непересічна подія – перший у Західному регіоні марафон. І я та мій колега Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА – його учасники, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Ужгороді відбувся відкритий турнір з класичної боротьби серед юнаків

8-10 вересня в Ужгороді проходив Всеукраїнський турнір з греко-римської боротьби серед юнаків «Кубок Закарпаття - 2023».

Фехтування. В Ужгороді відбувся турнір пам’яті Герея

Близько 130 учасників з Києва, Львова, Черкас, Харкова, Запоріжжя, Хмельницького, Броварів, Дніпропетровщини, Кіровоградщини та Закарпаття зібрав ХХІV Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону з фехтування на шпагах пам’яті Заслуженого тренера України Василя Васильовича Герея, який проходив 9 вересня у Всесвітній день фехтування у його рідному місті Ужгороді.

Колишнього поліцейського підозрюють у розкраданні грошей виділених на харчування засуджених

Колишньому начальнику одного з ізоляторів тимчасового тримання ГУНП в Закарпатській області повідомлено про підозру у незаконному і безоплатному обертанні бюджетних коштів на користь третіх осіб, а також службовому підробленні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб.

Заступник голови ОВА Василь Іванчо провів зустріч зі студентами УжНУ

Сьогодні діяльність у політичному та державному секторі потребує особливої підготовки, витримки, наявності необхідних навичок та знань, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті відзначили лауреатів обласної премії в галузі літератури і мистецтва

Щороку провідним митцям краю присуджують обласні премії. Конкурсні комітети визначають переможців у п’яти номінаціях, названих на честь закарпатців, які зробили вагомий внесок у розвиток культури нашого регіону.

Ужгородські «Карпати» перемогли в стартовому турі Другого дивізіону чемпіонату Угорщини

У суботу, 9 вересня, жіноча команда ГК «Карпати» стартувала у другому дивізіоні чемпіонату Угорщини. Наші дівчата відіграли виїзний поєдинок в місті Козінцбарціка із клубом «Боршо».

Поблизу кордону зі Словаччиною затримали шістьох псевдорибалок з Ужгорода

Військовослужбовці Чопського загону затримали шість громадян України – чоловіків призовного віку, що намагалися у незаконний спосіб залишити межі України.

На Закарпатті прикордонник організував схему переправлення військовозобов'язаних до Словаччини

На Закарпатті викрито прикордонника, який за $10 000 організував нову схему незаконного переправлення військовозобов'язаних до Словаччини

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат