Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2940, 20

В Ужгороді в облраді до Дня фізичної культури і спорту привітали закарпатців з професійним святом

Напередодні Дня фізичної культури і спорту керівництво області привітало з професійним святом закарпатських спортсменів, тренерів, ветеранів та фахівців спортивної галузі.

За добу прикордонники Мукачівського загону затримали 24 особи, серед яких жінка та четверо дітей

Упродовж минулої доби на Закарпатті прикордонники Мукачівського загону припинили вісім спроб порушення кордону, у результаті чого затримали 24 особи, які намагались незаконно перетнути держрубіж.

На Виноградівщині у природо-заповідному фонді виявлено чергові мільйонні збитки

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що на території природо-заповідному фонду місцевого значення «Притисянський» на території   Виноградівської територіальної громади було скоєно рубку 13 дерев різних порід без відповідних лімітів та дозволів. Завдані збитки складають   1 мільйон 355 тисяч гривень.

На Тячівщині у підземних водах виявили невідомі хімічні речовини

Михайло Банк, голова Держекоіспекції повідомив, що служба миттєво зреагувала на надзвичайну ситуацію в Дубівській ОТГ.

В Ужгороді відбулася традиційна спартакіада за участі представників правоохоронних органів

Сьогодні спільно з начальником ГУНП в Закарпатській області – генералом поліції третього рангу Ярославом Колесником в Ужгороді відкрили традиційну «Динаміаду», яку проводить обласна організація ФСТ «Динамо» України, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатський клінічний центр нейрохірургії та неврології отримав медзаклад-побратим з Франції

Міжнародне медичне партнерство – проєкт, який реалізовуватиметься під патронатом Третього саміту перших леді та джентльменів.

В Ужгороді нагородили лауреатів міської премії в галузі літератури і краєзнавства імені Петра Скунця

Лауреатів міської премії в галузі літератури і краєзнавства імені Петра Скунця також нагородили сьогодні на загальноміському Віче з нагоди 1130-ї річниці Ужгорода.

Віктор Микита на Виноградівщині відвідав підприємство з виробництва кормів для тварин

Під час візиту на Виноградівщину разом із народним депутатом Андрієм Жупанином відвідали підприємство ТОВ «Харчові технології Закарпаття» в селі Великі Ком'яти, яке спеціалізується на виготовленні корму для тварин і є одним з найбільших виробників продукції цього сегменту в Україні, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Стартували ремонтні роботи на одній із проблемних доріг - О 070110 Берегово – Кам’янське

Дорожники розпочали відновлення автошляху із фрезування старого і зношеного покриття, наступний етап – влаштування фінішного шару асфальтобетону. Ліквідовуватимуть ямковість на окремих найкритичніших ділянках у межах Берегівської та Великоберезької територіальних громад, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття шукає партнерів для реалізації проєкту – запуску реабілітаційного центру в Ужгороді

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький під час зустрічі з аташе із зовнішньоекономічних питань Генконсульства Угорщини в Ужгороді Александрою Чізмадіа розповів про напрацювання, які має ОВА в цьому напрямку.

Голова ОВА Віктор Микита відвідав у Виноградові шелтер для переселенців

У межах робочої поїздки на Виноградівщину разом із народним депутатом Андрієм Жупанином та головою Берегівської РВА Віталієм Матієм відвідали шелтер для вимушених переселенців, який облаштували за підтримки Угорської екуменічної служби допомоги в Україні, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Віктор Микита в межах робочої поїздки на Виноградівщину відвідав підприємство "Карпат-Пак"

У межах плану відвідав підприємство «Карпат-Пак», яке спеціалізується на виготовленні біг-бегів, стрічок, строп, лямок, ущільнювальних та пилозахисних стрічок з поліпропілену.

БЕБ на Закарпатті забезпечило відшкодування 5,5 млн грн до державного бюджету

Детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області скерували до суду справу щодо ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

На Закарпаття з Угорщини не впустили угорську журналістку, яка поширює проросійські фейки

Авторку угорських фейків про «сотні тіл українських військових у рефрежираторах в сотнях метрів від кордону Угорщини» сьогодні не впустили в Україну.

На Закарпатті попа підозрюють у пропаганді комуністичного режиму та незаконному привласненні землі

На Закарпатті СБУ викрила священника УПЦ (МП) на пропаганді комуністичного режиму. За даними слідства, до злочину причетний настоятель одного із храмів Хустської єпархії УПЦ (МП), розташованого в Тячівському районі на Закарпатті.

Захисник із Мукачева живе з трьома уламками в серці

Історія воїна з Мукачева, який живе з трьома уламками в серці.

В Ужгороді проведуть додаткову дератизацію, щоб запобігти поширенню лептоспірозу

Про це йшлося напередодні на засіданні комісії ТЕБ та НС в Ужгородській міськраді. Знищення гризунів є основною профілактикою виникненню та поширенню цієї небзпечної хвороби.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат