Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2980, 20

Поблизу Ужгорода затримали організатора незаконного переправлення осіб через кордон

Військовослужбовці відділу внутрішньої безпеки по Чопському прикордонному загону задокументували спробу підкупу прикордонника відділу «Ужгород».

Представниця Закарпаття перемогла у змаганнях на фестивалі повітряних зміїв у Болгарії

З 13 по 18 серпня 2023 р. у Варненській області Болгарії відбувся Український Міжнародний фестиваль повітряних зміїв, спеціально організований для дітей захисників та захисниць України. Закарпаття представила Софія Зейкан (16 років) з Виноградова Берегівського району.

Військкома із Рахова за безпідставне виключення чоловіків з військового обліку оштрафували на 3400 г

Рахівський районний суд Закарпатської області визнав винним у перевищенні службових повноважень полковника Йосипа Бундзяка (на фото), який безпідставно виключав військових з обліку, що надавало їм право виїзду за кордон. Суд призначив посадовцю Рахівського РТЦК 3400 грн штрафу.

Під виглядом гуманітарки в Україну ввозили супутникові термінали Starlink Kit

На митному посту «Астей», що на українсько-угорському кордоні, закарпатські митники спільно з прикордонниками запобігли незаконному переміщенню партії супутникових терміналів Starlink Kit, які ввозили на митну територію України під виглядом гуманітарної допомоги.

Судитимуть громадянку Чехії, яка намагалась перевезти через кордон співмешканця

Співробітники Берегівського районного відділу поліції завершили досудове розслідування у справі щодо незаконного переправлення через державний кордон України військовозобов’язаного чоловіка та опору представникові правоохоронного органу. У вчиненні злочинів обвинувачується громадянка Чехії. Обвинувальний акт скеровано для судового розгляду.

На Березнянщині затримали двох організаторів переправлення військовозобов’язаних через кордон

В Ужгородському районі, неподалік кордону зі Словаччиною, правоохоронці впіймали двох чоловіків, яких організатори незаконної діяльності мали намір переправити через держкордон.

У Берегові затримали раніше судимого, якого підозрюють у розбещенні малолітньої

4 вересня на лінію 102 надійшло повідомлення про розбещення 9-річної дівчини. Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, встановила, що зловмисник підійшов до дитини на одній із вулиць міста та оголив статевий орган. Злякавшись, дівчинка втекла та розповіла про подію своїй мамі, яка   й звернулася до поліції.

Кав'ярні як культурні осередки

Кав'ярні стали не лише місцем, де можна насолодитися ароматними напоями, але і платформами, які активно впливають на розвиток сучасної культури. Нижче ми розглянемо, як кав'ярні сприяють розвитку культури на кількох рівнях.

Депутат зі спільниками шахрайським шляхом заволоділи землями закарпатців на майже 1,8 млн грн

Організованій групі в складі депутата сільської ради Хустського району, землевпорядника та нотаріуса повідомлено про підозру у шахрайстві. Двох осіб підозрюють і у підробленні офіційних документів, а депутата – у пособництві цьому.

На Закарпатті судитимуть прихильника «відновлення срср», якого СБУ викрила на пропаганді комунізму

У ході слідства встановлено, що мешканець Ужгорода, керівник однієї з громадських організацій, активний прихильник «русского міра», на власних сторінках у соцмережах пропагував комуністичний режим та поширював заборонену в Україні радянську символіку.

В Оноківській ТГ у природо-заповідному фонді Чорна сосна знищили цінну деревину на величезні збитки

У результаті проведення заходів щодо запобігання правопорушень природоохоронного законодавства працівники Державної екологічної інспекції у Закарпатській області встановили, що на території природо-заповідному фонду «Чорна сосна» в Оноківській територіальній громаді було скоєно рубку   11 пнів дерев породи сосна. Завдані збитки складають   2 мільйони 481 тисяча гривень.

На Закарпатті телефонні шахраї виманюють гроші представляючись головою ОВА Віктором Микитою

Фіксуємо активізацію шахрайських дій з боку поки що невстановлених осіб, які дзвонять, пишуть підприємцям регіону та, представляючись головою ОВА Віктором Микитою, просять зробити грошові внески на підставні рахунки з метою власної наживи.

Відомий український письменник Сергій Жадан зустрівся в Ужгороді з головою ОВА Віктором Микитою

Радий вітати на Закарпатті відомого українського письменника та волонтера Сергія Жадана, який сьогодні в Ужгороді презентує поетичну збірку «Скрипниківка», повідомляє голова Закарпатської обладміністрації Віктор Микита.

За літо на оздоровленні в Угорщині побувало декілька тисяч дітей з України

Протягом останнього серпневого тижня на оздоровленні в комплексі угорського Товариства ім. Ракоці в Угорщині побувало більше 300 дітей з українських сімей.

ОТП-Банк підтримує оздоровлення українських дітей в Угорщині

За підтримки ОТП-Банку та у співпраці з угорсько-українською торгівельно-промисловою палатою на однотижневий відпочинок до Угорщини відправилася група дітей з прифронтових регіонів України.

На Закарпатті відбудеться потужний Ярмарок вакансій

На одному майданчику захід обʼєднає низку різних роботодавців.

На Тячівщині у ДТП загинув 23-річний мотоцикліст

3 вересня, в селі Терново, на вулиці Лесі Українки сталася ДТП, внаслідок якої із травмами госпіталізували до лікарні 23-річного місцевого жителя.

За вбивство закарпатець отримав 4 роки тюрми

Мешканцю Закарпаття присудили чотири роки позбавлення волі за вбивство з необережності під час сварки у кафе на Берегівщині. Суд врахував, що під час інциденту чоловік був п’яним, а також не розцінив визнання обвинуваченим вини як каяття.  

На Закарпатті впродовж вихідних прикордонники затримали 70 порушників кордону

На Закарпатті впродовж вихідних прикордонники Мукачівського загону припинили 21 спробу порушення державного кордону, у результаті чого затримали 55 чоловіків, які намагались незаконно потрапити до сусідніх Румунії та Угорщини.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат