Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2720, 20

На Закарпатті судили громадянку Чехії, яка намагалася вивезти чоловіка за кордон

Берегiвський суд Закарпатської областi визнав винною громадянку Чехiї, яка намагалася вивезти чоловiка з України через пункт пропуску “Лужанка”. Про це повiдомляє український часопис в Чехiї gromada.cz.

Закарпатських педагогів нагородили напередодні професійного свята

Традиційно в першу неділю жовтня в Україні відзначають Дня працівника освіти. Це чудова нагода висловити щиру подяку тим, хто з великою самовідданістю та любов’ю професійно навчає, виховує і підтримує наших дітей – з перших кроків і до самостійного дорослого життя.

Реєстрація торгової марки у США та інших країнах

Створення бізнесу у США чи Євросоюзі потребує виконання відповідних правил та норм. Іноді без сторонньої допомоги неможливо виконати всі процедури, а в іншому випадку на це потрібно багато часу. Для представників компанії Nexus немає нічого неможливого і вони готові запропонувати юридичний супровід з усіх питань.

Хустських депутатів підозрюють у привласненні 1,2 млн. грн з бюджету Ужгорода на ремонті школи

Двом депутатам Хустської міської ради та директору підрядного товариства повідомлено про підозру у заволодінні чужим майном в особливо великому розмірі за попередньою змовою групою осіб. Підрядника підозрюють також у службовому підробленні.

Уродженець Закарпаття, якого засудили за співпрацю з росією, попросився на обмін

Уродженця села Березово Хустського району засудили за співпрацю з росією.

Поліцейські Перечина під час обшуку вилучили вогнепальну зброю та понад сотню бойових набоїв

На Ужгородщині поліцейські вилучили з незаконного обігу вогнепальну зброю та понад сотню набоїв до неї. Інформацію про те, що 38-річний житель села Ворочево може зберігати вдома небезпечні предмети, поліцейські отримали у результаті оперативної роботи.

В річки Закарпаття випустили понад 15 тисяч екземплярів цінного та унікального лосося дунайського

Вирощуванням біоресурсу займався рибоводний форелевий завод «Лопушно», що на Буковині, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - 15 358 рибин випустили у річки Тересва, Біла Тиса, Чорна Тиса та Теребля, а їхня середня вага становила 5,23 г.

На Закарпатті судитимуть попа УПЦ МП, який підтримував російську армію

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області завершили досудове розслідування у справі, де фігурує настоятель храму Української православної церкви московського патріархату. Священнослужителя обвинувачують у поширенні комуністичної символіки та пропаганді комуністичного тоталітарного режиму. За скоєне йому загрожує до 5 років позбавлення волі.

Вперше в Ужгороді та вдруге на Закарпатті: в ОКЦНН провели трансплантацію серця

В Обласному клінічному центрі нейрохірургії та неврології виконали першу в Ужгороді трансплантацію серця від посмертної донорки. Це стало можливим завдяки згоді рідних пацієнтки та злагодженій роботі команди лікарів Першого територіального медичного об’єднання м. Львова та команди Обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології.

На Берегівщині від побутових відходів, пластику, деревини звільняли русло Боржави

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

З нагоди Міжнародного дня осіб похилого віку відбудеться благодійний фестиваль «Золото літ»

З жовтня 2023 року, з нагоди Міжнародного дня осіб похилого віку, Благодійний фонд "Карітас-Caritas" Мукачівської греко-католицької єпархії проводить щорічний благодійний фестиваль «Золото літ».

Закарпаття допомагає повернути нормальне життя на звільнену Херсонщину

Закарпаття активно допомагає Херсонщині, відновлюючи приватні помешкання місцевих жителів після деокупації та російських обстрілів, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Закарпаття майже повністю готове до осінньо-зимового періоду

Підготовка до опалювального сезону 2023-2024 рр. у регіоні тривала від початку року. Сьогодні майже за всіма напрямками є стовідсоткові показники, повідомив на брифінгу Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА.

У Стрию затримані двоє нетверезих закарпатців, які напали на поліцейських

27 вересня близько першої години ночі на вулиці Січових Стрільців у місті Стрий, патрульні виявили автомобіль ВАЗ 2104, водій якого рухався з чисельними порушеннями Правил дорожнього руху.

На кілька залізничних рейсів у напрямку Закарпаття запровадили воєнізовану охорону

Зокрема,   за інформацією   Укрзалізниці,   воєнізовану охорону запровадили цього місяця на трьох   закарпатських рейсах.   Про це повідомили у   на офіційній сторінці відомства   28 вересня.

22-річний закарпатець видавав себе за батька трьох дітей, щоб виїхати за кордон

Чоловік прямував автобусом з України до Словаччини через пункт пропуску «Ужгород». Разом з паспортом він надав прикордонному нарядові на контроль три свідоцтва про народження дітей 2020, 2021 та 2022 року народження.

Освітяни та медики Мукачева вже пишуть про "політичні переслідування"

Правоохоронці нарешті взялися за мукачівську владну мафію

В Ужгороді намагаються допомогти людям з вадами слуху

Міжнародний день глухих, який щорічно відзначають в останню неділю вересня, припав на 24 вересня. За статистикою, порушеннями слуху страждає кожна дев’ята людина, тож цей день важливий для багатьох людей, зокрема й мешканців Ужгорода.

У справі про зґвалтування неповнолітньої на Воловеччині змінять суддю

У Воловецькому суді на Закарпатті сторона обвинувачення у справі про зґвалтування неповнолітньої подала клопотання про відвід судді, тобто усунення його від процесу.

На трасі між Ужгородом і Мукачевом патрульні пострілами зупиняли водія Тойоти

Водій чинив опір працівникам поліції. Про це у своєму телеграм-каналі розповів журналіст Віталій Глагола.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат