Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2700, 20

У Воловецькій тергромаді на пожежі загинула людина

2 жовтня до Служби порятунку надійшло повідомлення про загорання житлового будинку у селі Скотарське. Про це вогнеборців сповітили сусіди, які побачивши задимлення у будівлі запідозрили недобре.

У Чемпіонаті Закарпаття відбувся 12 тур

1 жовтня у Вищій та Першій лігах пройшли матчі 12 туру.

Хуст програє Карпатам

У Першій лізі відбувся 10 тур. Хуст приймав львівські Карпати і програв 0:3. Голи: Рябов (40), Невес (69, 87).

Минай програв Оболоні

В УПЛ відбулися матчі 9-го туру. Минай приймав київські Оболонь, рахунок зустрічі 0:1. Гол: Тарануха (78). Таким чином Минай не виграє вдев’яте поспіль.

В Ужгороді на будівлі школи № 1 з’явився мурал із зображенням письменника Дмитра Кременя (ФОТО)

“Мені як синові особливо приємно, що в Ужгороді, місті юності мого батька, так шанують тих, хто боровся за волю країни, утверджував українське слово”, – Тарас Кремінь про відкриття муралу із зображенням його батька.

У Мукачеві жінка випила сік вироблений у Перечині і потрапила до реанімації з опіками

У Мукачеві відвідувачка закладу випила сік та отримала опіки ротової порожнини, стравоходу і шлунку.

Закарпатська обласна прокуратура стала на бік ґвалтівників 14-річної школярки з Воловеччини

Журналіст та депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола повідомив, що прокурори стали на бік відповідачів у справі, що є не природньо з точки зору функцій прокуратури. Оскільки прокуратура у схожих справах мала б захищати потрерпілих:

Ужгородський ГК Карпати здобув максимум очок у першому турі жіночої Суперліги

Слідом за чоловічою Суперлігою стартував гандбольний чемпіонат України серед команди жіночої Суперліги.

В Ужгороді у ДТП загинув мотоцикліст

Як повідомляють ЗМІ, сьогодні в Ужгороді на вулиці Собранецькій сталася аварія з летальним наслідком.

Жіноча команда "Минай" поступилася в Івано-Франківську

Закарпатська команда змарнувала кілька стовідсоткових моментів.

Угорщина забезпечила можливістю для навчання вже 5200 дітей біженців з України

«Війна в Україні жахлива, щодня вмирає дедалі більше людей, родини розірвані і десятки тисяч дітей залишаються без батька» – написала речниця угорського уряду у своєму пості у соцмережі.

16-у швидку з ініціативи угорсько-української ТПП передали Україні

Днями, за ініціативи угорсько-української Торгово-промислової палати, до України було передано чергову карету швидкої допомоги, яка оснащенна всіма необхідними засобами для надання невідкладної допомоги.

Закарпатська облрада отримала нового керівника

Це мало статися. Дві найбільші фракції в обласній раді – «Рідне Закарпаття» та «Слуги народу». Чи потрібно у таких випадках тягнути на себе ковдру? Немає сенсу. Просто діліть посади і беріть відповідальність.

У Сваляві внаслідок ДТП аварії загинув 65-річний водій електровелосипеда

29 вересня, близько 17:20, до поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Свалява Мукачівського району сталася ДТП за участі автомобіля та електровелосипеда.

В Ужгороді з’являться нові кільцеві розв’язки

Аварійно небезпечні ділянки доріг державного значення навколо обласного центру Закарпаття та збільшення кількості ДТП на окремих відрізках – головні теми наради в ОВА із залученням представників Управління патрульної поліції, Укртрансбезпеки, Служби відновлення та розвитку інфраструктури, Служби автомобільних доріг у Закарпатській області й інших, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Мукачеві громадські активісти підозрюють місцеву владу в дерибані землі

Громадські активісти з Мукачева намагаються відвідувати усі засідання земельних комісій у Мукачівській міській раді. Вважають, що у цей час члени комісій «по-тихому» приймають необхідні для себе рішення.

За крадіжку ковбаси у магазині ужгородець проведе за ґратами 5 років

Ужгородця, який вже перебував на дворiчному iспитовому термiнi й попався на крадiжцi ковбасних виробiв, засудили до п’яти рокiв позбавлення волi. Про це йдеться у вироку Ужгородського мiськрайонного суду Закарпатської областi.

На Закарпатті судили громадянку Чехії, яка намагалася вивезти чоловіка за кордон

Берегiвський суд Закарпатської областi визнав винною громадянку Чехiї, яка намагалася вивезти чоловiка з України через пункт пропуску “Лужанка”. Про це повiдомляє український часопис в Чехiї gromada.cz.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат