Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2680, 20

На Мукачівщині затримали серійного крадія: на його рахунку щонайменше 8 крадіжок з помешкань

Слідчі відділу поліції № 1 Мукачівського районного управління поліції проводять досудове розслідування за фактами ряду крадіжок, вчинених на території району. У скоєнні злочинів підозрюється непрацюючий 21-річний мешканець села Ракошино.

Віктора Балогу-молодшого випускають із слідчого ізолятора під заставу 1,3 млн. гривень

Суд змінив своє рішення із тримання під вартою без права внесенння застави на тримання під вартою із внесенням застави в розмірі 1 342 000 гривень, - повідомив у своєму телеграм-каналі журналіст Віталій Глагола.

На посаду голови Закарпатської Держекоінспекції втретє повернувся Іван Мартин

Нещодавно у Закарпатську ДЕІ повернувся на посаду начальника Іван Мартин. Це вже його третє повернення на посаду. «Допоміг йому виграти суд колишній губернатор області генерал Геннадій Москаль, котрий, скоріше за все, міг надавити на суддів своїм авторитетом», -   йдеться у повідомленні групи «Зупинимо екоцид Закарпаття».

Четверо бійців 128 ОГШБр удостоєні найвищої державної нагороди – звання Героя України

Президент України Володимир Зеленський своїми Указами присвоїв звання Героїв України чотирьом бійцям 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади. Троє з них заплатили за Україну найвищу ціну – віддали власні життя.

У Львові без операції вилікували 5-річній дівчинці із Закарпаття патологію обличчя

У дитини на правій щоці була складна вроджена судинна мальформація

На Закарпатті, для лікування психологічних травм отриманих на війні, застосовуватимуть каністерапію

Сьогодні ми започатковуємо нову програму підтримки ветеранів і ветеранок війни в боротьбі з психологічними травмами, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Великодобронській громаді активно допомагають захисникам та постраждалим від російської агресії

Обʼєднання людей у громадах Закарпаття навколо наших захисників та підтримки переселенців – це приклад справжньої української свідомості, яка трансформувалася у допомогу та консолідацію усіх ресурсів для перемоги й порятунку тих, хто потрапив у складні життєві обставини через збройну агресію Росії, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Берегівщині через загоряння одягу отримала опіки 8-річна дівчина

8-річна дитина отримала опіки у берегівському селі Тисобикень. Поки її мати готувала їсти, дівчина знаходилася біля печі. У певний момент на одяг дитини потрапила іскра – й той спалахнув. Батьки швидко загасили його та подзвонили на 103.

На Тячівщині чоловік забив палицею 43-річну жінку з інвалідністю

2 жовтня, до поліції звернулася жителька села Калини, яка повідомила, що за місцем свого проживання виявила мертвою свою 43-річну доньку.

Голова Закарпатської ОВА привітав співробітників СБУ в Закарпатській області

Сьогодні разом із головою обласної ради Романом Сараєм привітали співробітників Управління СБ України в Закарпатській області з нагоди Дня захисників і захисниць України, повідомив Віктор Микита.

У різних районах Закарпаття тривають поточні ремонти автошляхів місцевого значення

На автошляхах місцевого значення у різних районах Закарпаття продовжуються роботи з ремонту покриття та ліквідації ямковості.

На Тячівщині двоє неповнолітніх дівчат знущалися над кошеням

Сьогодні, 2 жовтня, у ході моніторингу мережі Інтернет співробітники поліції у одній із соцмереж виявили відео, на якому дві невідомі дівчини знущаються над кошенятами.

Дітей-сиріт із Закарпаття не хочуть повертати з Італії

Українські діти із Чинадіївського дитячого будинку на Закарпатті не можуть повернутися на батьківщину з Італії. Їх не хочуть віддавати італійські сім'ї.

На Закарпатті проживають 23 довгожителі

Зараз на території Закарпатської області проживають   23 довгожителі, яким виповнилося 100 років і більше. Серед них – 6 чоловіків і 17 жінок.

Вогнеборці ліквідували пожежу на території санаторію Синяк

2 жовтня до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території одного з санаторіїв у селі Синяк Мукачівського району. Осередком займання стала крівля критого басейну.

Суд в Ужгороді визнав скандального депутата Маєрчика винним в корупційних діях

Депутат Ужгородської міськради від проросійської партії "ОПЗЖ" Павло Маєрчик голосував за передачу землі фірмі свого сина.

На Тячівщині в ДТП загинув неповнолітній. Один з учасників автоаварії - правоохоронець

Близько 3-ї години ночі, поліцейські Тячівщини отримали повідомлення від медиків про те, що вони доставляють до лікарні невідому особу, на яку було здійснено наїзд автотранспортом. Згодом медики повідомили, що хлопець помер у реанімаційному відділенні.

В Ужгороді горіло кафе

Пожежа сталася в кафе, розташованому на вул. Льва Толстого.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат