Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2580, 20

В Іршаві водій, який скоїв ДТП, накинувся на поліцейського під час оформлення адмінматеріалів

14 жовтня в Іршаві сталася дорожньо-транспортна пригода без потерпілих – водій-порушник допустив зіткнення з іншою автівкою та втік з місця події.

На Закарпатті затримали двох неповнолітніх переправників (ВІДЕО)

Двох чоловіків призовного віку, які у супроводі двох неповнолітніх переправників планували незаконно перетнути кордон з Угорщиною, затримали правоохоронці на Закарпатті.

На Свалявщині у лісі помер чоловік

Сьогодні у селі Керецьки під час походу за грибами помер 49-річний місцевий житель, - повiдомляє svaliava.rayon.in.ua. - Зі слів очевидця чоловікові раптово стало зле після чого він впав замертво на землю.

В Ужгородському районі п’яний водій BMW задавив 6-річну дівчинку

14 жовтня, о 16.10 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Тур‘я Поляна, що на Перечинщині.

Ще одна смерть у басейні спорткомплексу "Закарпаття", що знаходиться у Берегові

Потонув житель міста Червоноград 1961-го року народження, - повідомляє у соцмережі Віталій Глагола. - Що саме стало причиною трагедії наразі встановлюють правоохоронці.

У Чопі родина отруїлася чадним газом

14 жовтня об 11:18 до рятувальників Закарпаття надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що в м. Чоп в одному з приватних будинків на вулиці Сечені четверо людей отруїлись, попередньо чадним газом.

Смертельна ДТП на Львівщині - закарпатець скоїв наїзд на велосипедиста та втік

13 жовтня, близько 6.00, до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Шевченка у Самборі невідомий водій на невстановленому автомобілі здійснив наїзд на велосипедиста віком 60-70 років, після чого втік.

Як ужгородці можуть утеплити домівки

Днями Фонд енергоефективності України відновив прийняття заявок на участь у програмі «Енергодім». У зв’язку з повномасштабним вторгненням цей процес був призупинений на початку 2022 року.

Ізраїльський синдром

У світі виник ще один серйозний конфлікт. Ізраїль майже всю свою історію перебуває у стані війни з сусідами. 10-мільйонний Ізраїль в оточенні 200-мільйонного арабського світу.

600 одиниць сучасної техніки, вартістю 20 млн грн, виявили закарпатські митники у рейсовому автобусі

13 жовтня на митному посту «Ужгород-автомобільний» завдяки спільним оперативним заходам з детективами Територіального управління БЕБ у Закарпатській області інспектори-пошуківці виявили у рейсовому автобусі кілька сховок із прихованою сучасною імпортною технікою. Її намагалися завезти з Євросоюзу жителі Закарпаття, повертаючись додому на рейсовому автобусі в якості водіїв.

Заступник голови ЗОВА Василь Іванчо зустрівся з генконсулом Чехії у Львові Давідом Нови

Міжнародна комунікація в дії: сьогодні про реабілітацію наших захисників поспілкувалися під час зустрічі з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові Давідом Нови, - повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Заступник директора КП з Ужгорода вимагав 4000 $ хабаря за незаконне встановлення атракціонів

Слідчі Ужгородського районного управління поліції, за оперативного супроводу УСБУ в Закарпатській області, затримали в Ужгороді 48-річного заступника директора одного з комунальних підприємств міста.

На Ужгородщині правоохоронці затримали організатора незаконної переправи чоловіків через держкордон

Співробітники міграційної поліції Головного управління Нацполіції в Закарпатській області та слідчі поліції Великого Березного, у співпраці з прикордонниками та СБУ, викрили схему незаконної переправи чоловіків призовного віку через державний кордон України в Ужгородському районі.

На Рахівщині поліція вилучила вантажівку з нелегальною лісопродукцією

Співробітники Головного управління Національної поліції в Закарпатській області продовжують заходи з виявлення та припинення злочинів, скоєних проти довкілля.

На Тячівщині жінка отруїлася чадним газом

12 жовтня до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення з приймального відділення Тячівської РЛ про госпіталізацію пацієнтки з попереднім діагнозом отруєння чадним газом.

Голова Закарпатської ОВА взяв участь у засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

Узяв участь у розширеному засіданні Президії Конгрес місцевих та регіональних влад при Главі держави під головуванням керівника Офісу Президента Андрія Єрмака, - повідомив Віктор Микита.

Близько 40 тисяч українців подали заяви на отримання статусу біженця в Угорщині

З початку повномасштабного російського вторгнення в Україну вже близько 40 тисяч українців подали заяву на отримання статусу біженця в Угорщині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат