Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2500, 20

Виноградівець залучив неповнолітнього для переправлення за кордон чоловіків призовного віку

Учора вранці прикордонники відділу «Лужанка» Мукачівського загону затримали групу осіб, які рухалися до кордону з Угорщиною.

Закарпатець, який привласнив волонтерські гроші, інсценував замах на вбивство

Сьогодні В Ужгороді чоловік на прізвище Панцулич на сірому Mercedes ML заїхав на заправку підкачати колесо, побачив закріплену під переднім лівим колесом гранату і волосінь прикріплену до чеки гранати. Волосінь була обірвана і просто звисала.

У Ніредьгазі українські діти мають можливість навчатися рідною мовою

Відповідно до рівня своїх знань, українські діти навчаються у шести групах у Ніредьгазькому відділі Школи української мови ім. Лесі Українки при Державному самоврядуванні українців Угорщини.

В Ужгороді вшанували 67-му річницю Угорської революції

Цього дня 1956 року в Будапешті розпочалися масові демонстрації студентів проти комуністичної диктатури. Акції і страйки швидко переросли в повстання, яке офіційно тривало до 10 листопада та було жорстоко придушене тоталітарним режимом.

ФК «Севлюш» переміг у 25-му розіграші Суперкубка області

22 жовня у смт Середнє відбувся заключний поєдинок під єгідою ЗАФ у 2023 році. Заслужену перемогу із рахунком 2:0 здобув виноградівський «Севлюш».

У Виноградові через сильний вітер дерево впало на автомобіль

Інцидент трапився на одній з центральних вулиць міста Виноградова. Окрім того що дерево перешкоджало руху транспортних засобів, воно ще й зачепило легковий автомобіль Audi A3 2015 року випуску.

Триває перший конкурс проєктних пропозицій у межах Програми транскордонного співробітництва

Триває перший конкурс проєктних пропозицій у межах Програми транскордонного співробітництва Угорщина — Словаччина — Румунія — Україна 2021–2027.

Чи дійсно радянська армія звільняла Закарпаття

Як закарпатцям ставитися до дати 26 жовтня

Чому немає інформації про справу директора коньячного заводу

Закарпатськими аферистами та корупціонерами займаються центральні правоохоронні органи. Нещодавні обшуки у мера Мукачева та голови Мукачівської райради проводилися спецпідрозділом НАБУ та командою СБУ зі столиці. Обшуки були, але підозр поки не вручено і, відповідно, запобіжних заходів не обиралося. До запобіжних заходів може дійти не скоро. Як приклад - справа коньячного барона Володимира Гісема.

Достатньо іскри

В Україні триває війна і гинуть невинні українці. Окупанти вже не цураються брутальних атак на цивільні об’єкти. Їхні ракети вже відкрито направлені на простих громадян. Чому ці тварини так оскаженіли? Бо світу цікава вже інша війна. Увагу світу від війни в Україні відвернула війна на Близькому Сході.

Відновлено рух для всіх видів транспорту тимчасовою переправою через річку Тересву

Сьогодні завершили роботи з відновлення альтернативної тимчасової переправи через річку Тересва на Тячівщині, яка була частково зруйнована через значне підвищення рівня води, повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На кордоні з Румунією у двох жителів Тячівщини виявили товару на мільйон гривень

Одразу два порушення митного законодавства зафіксували митники спільно з прикордонниками на митному посту «Солотвино», що на кордоні з Румунією.

У Мукачеві скоїв самогубство 17-річний хлопець

Випадок стався 21 жовтня на мосту через залізницю.

Тимчасову переправу у Тересві відновлено

Тимчасову переправу на дорозі Н-09 Мукачево – Рахів – Івано-Франківськ – Львів – відновлено. Наразі рух відкритий для відомчого транспорту.

Тимчасова переправа може руйнуватися, але буде відновлюватися поки не збудують міст

Тривають роботи з відновлення альтернативної тимчасової переправи через річку Тересва на Тячівщині, яка була частково зруйнована через значне підвищення рівня води, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Хуст програв на виїзді Агробізнесу

У Першій лізі відбулися матчі 13 туру. Хуст грав у Підволочиську з Агробізнесом і пограв 0:3. Голи: Куьмин (27), Шостак (44), Галенков (56).

Минай програв на виїзді Чорноморцю

В УПЛ відбулися матчі 11 туру. Минай грав у Одесі з Чорноморцем і пограв 0:3. Голи: Шторгін (19, 43), Кузик (81).

На Ужгородщині п’яний водій скоїв ДТП - авто перекинулося на дах, а в салоні перебувало 6 пасажирів

21 жовтня, близько 2:20 ночі до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у селищі Середнє.

Проїзд   переправою у Тересві можуть відновити до кінця дня

Для цього на місці з самого ранку працюють фахівці. Наразі монтують додаткові труби аби збільшити пропускну здатність   води, а також ремонтують покриття, яке підмило водою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат