Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2480, 20

У Закарпатській ОДА відзначили працівників дорожньої галузі з нагоди професійного свята

Привітав із професійним святом працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

9-річний хлопець з Мукачівщини став світовим рекордсменом у гирьовому спорті

Хлопчик з села Клячаново Мукачівського району Василь Маєвський-молодший здобув титул світового рекордсмена в гирьовому спорті. Йому всього 9 років, а він вже штовхає спортивні снаряди як справжній богатир. За 1 хвилину він зміг підняти гирю вагою 16 кг аж 20 разів при власній вазі 48,5 кг. І що для рекорду найважливіше: в абсолютно правильній техніці.

У селі Калини, що в Тячівському районі, на пожежі загинув чоловік

Подія трапилась вчора, близько 9-ї ранку. Про це рятувальникам стало відомо від місцевих жителів, які сповістили про займання в двоповерховому житловому будинку. Знаючи, що в оселі може знаходитись 43-річний власник, сусіди кинулись на допомогу, однак виявили в одній із кімнат тіло чоловіка, на жаль, вже без ознак життя.

Вночі підпалили авто ужгородському прокурору Трофименкову

26 жовтня о 01:25 до ДСНС надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля за адресою: Ужгородський район, Холмківська тергромада, с. Минай, вул. Волошина. Пожежею знищено салон, моторний відсік, вікна, двері та колеса Kia Sportage та пошкоджено ще автомобіль Škoda Octavia. Причина й збитки встановлюються.

Викрито незаконне виробництво і продаж пального, до якої причетний кум Медведчука із Закарпаття

Служба безпеки спільно з БЕБ ліквідувала масштабну схему незаконного виробництва та збуту оптових партій пального на Закарпатті. За наявними даними, до організації оборудки причетний депутат облради, який у злочинному середовищі має статус кримінального авторитета.

Житель Мукачівщини збував канабіс і метамфетамін, заохочуючи клієнтів одразу ж «спробувати товар»

Прокурор Мукачівської окружної прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо мешканця району за фактами незаконного збуту наркотиків і психотропів, а також повторного схиляння особи до вживання метамфетаміну та надання приміщення для цього.

У Берегові викрили call-центр, який спеціалізувався на виманюванні грошей у іноземців

Співробітники кримінальної поліції Берегівського районного відділу заблокували діяльність шахрайського call-центру, який зловмисники облаштували в райцентрі. В результаті оперативних заходів правоохоронцям вдалося встановити, що аферисти спеціалізувалися на виманюванні грошей у іноземців.

На Закарпатті ремонтують дороги на Хустщині, Берегівщині, Ужгородщині, Мукачівщині та Рахівщині

Відновлення дорожньої інфраструктури одночасно триває на Хустщині, Берегівщині, Ужгородщині, Мукачівщині та Рахівщині. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Уперше на Закарпатті проведуть освітній курс «Школа експортера»

Такі навчання для працівників місцевих і релокованих підприємств, діяльність котрих орієнтована на зовнішній ринок збуту, анонсував Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА.

Ще в чотирьох потягах, що курсують на Закарпаття, з’являться жіночі купе

УЗ додає жіночі купе до ще 4-х потягів, загалом такі будуть вже у 8-ми потягах, які курсують на Закарпаття.

Закарпатського нардепа Горвата підозрюють у організації схеми заволодіння держземлею площею 320 Га

Нардепа Роберта Горвата підозрюють у організації схеми заволодіння держземлею на 123 млн грн.

Поліція Закарпаття затримала голову громадської організації, який інсценував замах на своє вбивство

Поліцейські-вибухотехніки, які виїхали на місце події, обстежили транспортний засіб та знешкодили бойову гранату. Після цього слідчі та оперативники розпочали першочергові заходи, для зʼясування всіх обставин злочину.

Двоє неповнолітніх з Берегова втекли з дому, задля походу в гори

24 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про зникнення у Берегові двох 12-річних хлопців. Діти ще вчора вийшли на прогулянку та майже добу не повертаються додому.

Офіційно запустили набір впливових і впізнаваних людей, які стануть амбасадорами Закарпаття

Продовжуємо роботу над посиленням промоції нашого регіону в межах України та на міжнародних майданчиках, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо. - Офіційно запускаємо набір впливових і впізнаваних людей, які стануть амбасадорами Закарпаття.

Жінка з Поляни народила в Ужгородському пологовому трійню, дітей назвуть: Естер, Вірсавія, Суламіта

23 жовтня в Ужгородському міському пологовому будинку народилася трійня. Трьох дівчат народила жінка із села Поляна, що на Свалявщині. Дівчата вагою 2050, 2200 та 2000 здорові та під наглядом лікарів, - повідомили в установі.

Українськомовне навчання набуває популярності в Ніредьгазі

У Ніредьгазькій філії Школи української мови ім. Лесі Українки проводять урок з української мови.

Закарпатський підприємець під час війни допомагав рф виробляти радіолокаційні станції на кораблі

Служба безпеки викрила на Закарпатті місцевого підприємця, який допомагав росії виробляти високотехнологічне обладнання для військових кораблів.

На Закарпатті завідувач кафедри соцроботи одного з інститутів допомагав ухилянтам уникати мобілізаці

Перебуваючи у статусі голови вступної комісії вишу, чоловік оформляв своїх клієнтів на навчання «поза конкурсом» і навіть без складання вступних іспитів.

Закарпаття – серед 6 регіонів, куди доставили нове медичне обладнання

Міністерство охорони здоров’я у співпраці зі Світовим банком закупили в Ужгородську міську багатопрофільну клінічну лікарню комп’ютерний томограф Optima CT520 виробництва компанії «General Electric Health Care», - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На ПП Ужгород виявили партію наркомістких препаратів, які були зазначені як гуманітарна допомога

Медикаменти виявили серед вантажу гуманітарної допомоги у мікроавтобусі, який прямував на в’їзд в Україну. Усього під час огляду правоохоронці виявили 4730 таблеток, 625 капсул та 25 шприц-ампул психотропної та наркотичної дії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат