Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2520, 20

На Ужгородщині п’яний водій скоїв ДТП - авто перекинулося на дах, а в салоні перебувало 6 пасажирів

21 жовтня, близько 2:20 ночі до поліції надійшло повідомлення про аварію з потерпілими у селищі Середнє.

Проїзд   переправою у Тересві можуть відновити до кінця дня

Для цього на місці з самого ранку працюють фахівці. Наразі монтують додаткові труби аби збільшити пропускну здатність   води, а також ремонтують покриття, яке підмило водою.

Чотирьох закарпатських волонтерів відзначили грамотами Головнокомандувача Збройних сил України

Сьогодні волонтери виконують дуже важливу місію – допомагають нашим захисникам. Вони докладають максимум зусиль, аби спрямувати на передову автівки, одяг, медикаменти та інші необхідні речі, відвідують госпіталі, щоб підтримати військових, котрі відновлюються після боїв.

На тимчасовій переправі через Тересву призупинено рух, через підняття рівня води в річці

Фіксуємо підвищення рівня води в річках по всій території Закарпаття, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Зокрема, підвищився рівень води в р. Тересва, що призвело до підмивання тимчасової переправи, яку облаштували для зручності руху транспорту дорогою державного значення на період будівництва моста.

У Румунії триває міжнародний захід – Форум Відновлення України: Бухарест-2023

Другий день поспіль у Румунії проходить міжнародний захід високого рівня – Форум Відновлення України: Бухарест-2023, у якому беру участь представляючи Закарпаття, - повідомляє перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

У Берегові презентували проєкт «Custody Records» на базі оновленого районного відділу поліції

Ця важлива ініціатива буде сприяти посиленню захисту прав затриманих, зокрема від неправомірних дій правоохоронців, а також убезпечуватиме поліцейських від безпідставних звинувачень, - повідомляє заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Ужгород відвідав голова Національної ради Словацької Республіки Борис Коллар

З головою Національної ради Словацької Республіки Борисом Колларом та іншими представниками Ради порушили низку важливих питань. Серед них – підтримка, яку отримувала Україна, зокрема й Закарпаття, від наших сусідів з перших днів повномасштабного вторгнення, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

Прозорість, доброчесність, фаховість – цим мають керуватися в роботі представники органів влади

Сьогодні з ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень» підписали Меморандум про співпрацю, котрий сприятиме реалізації заходів щодо підвищення ефективності та контролю під час здійснення публічних закупівель, запобіганню корупційним діям і зловживанням, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

На Закарпатті затримали завкафедри, який налагодив схему фіктивного оформлення «студентів-ухилянтів»

СБУ та поліція затримали Івана Шинкара - завідувача кафедри соціальної роботи, який за сумісництвом є головою вступної комісії Карпатського інституту підприємництва «Україна» у Хусті.

Черговий корупційний кейс на Закарпатті

Сьогодні в Ужгороді під час отримання хабаря співробітники СБУ спільно з Нацполіцією та за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури затримали завідувача кафедри військової підготовки Ужгородського національного університету Василя Олійника, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Завідувача кафедри військової підготовки УжНУ Василя Олійника впіймали на хабарі

Полковник запасу Олійник за даними СБУ та поліції організував протиправну схему систематичного отримання неправомірної вигоди від слухачів кафедри за відсутність на практичних заняттях з поважних причин.

Жителя Берегівщини підозрюють у згвалтуванні 10-річної доньки своєї співмешканки

18 жовтня до поліції звернулася 32-річна закарпатка та повідомила, що її співмешканець вчиняв насильницькі дії сексуального характеру відносно 10-річної доньки.

Робота над проєктом створення Закарпатського обласного реабілітаційного центру в розпалі

Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА разом із чеськими партнерами, котрі одними з перших погодилися долучитися до реалізації «4.5.0. Recovery center Transkarpathia», обговорили ключові кроки та масштабні плани в цьому напрямку.

Чим небезпечні нічні автобусні рейси та як підготуватися до них?

Нічні автобусні рейси стають все популярнішими серед пасажирів, які бажають заощадити час і гроші, подорожуючи під час сну. Однак, не варто забувати, що подорожі вночі можуть супроводжуватись певними ризиками. Як підготуватися до таких рейсів та на що звернути увагу, щоб ваша подорож була не тільки зручною, але і безпечною? Давайте розглянемо детальніше

На Закарпатті презентували результати реалізації проєкту транскордонного співробітництва BioSecurity

Під час фінальної конференції Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА разом із партнерськими організаціями з України, Румунії, Угорщини та Словаччини підбили підсумки роботи, зокрема щодо запровадження спільних дій у разі виявлення і задля запобігання небезпечних інфекцій у Карпатському регіоні.

Рекетир з ГО “Доста” Іван Бовкун проведе за гратами 8 років – вирок Рахівського суду

Як повідомив сьогодні в ТГ-каналі ужгородський журналіст Віталій Глагола, Рахівський районний суд Закарпатської області врешті решт засудив до 8 років реального позбавлення волі БОВКУНА ІВАНА, одного з організаторів псевдогромадської організації «Доста», праву руку Павла Павлова, який, до речі, на даний час перебуває за гратами за ДТП з летальними наслідками та незаконне носіння зброї і вибухових пристроїв.

На Закарпатті відбулися унікальні для України змагання з екстремального триатлону

Україна вперше в новітній історії приєдналася до світової серії екстремального триатлону – і відбулася ця подія саме на Закарпатті, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Підписано угоду щодо будівництва 261-метрового мосту через Тису між Білою Церквою та Сігету Мармаціє

Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький бере участь у форумі «Відновлення України: Бухарест - 2023», який сьогодні розпочався в столиці Румунії.

На Закарпатті розпочалася програма "Швидке одужання" для пацієнтів з психологічними розладами

На Закарпатті розпочалася програма «Швидке одужання», яка передбачає проведення досліджень мікробіомів (мікробіоти) пацієнтів, їхнього впливу на психічне та психологічне здоров’я, і відповідно застосування підходів, при яких лікування більш ефективне, а одужання настає швидше. Підхід персоналізований, адже, за словами науковців, кожна людина має свій власний неповторний мікробіом, а окремі нації – теж свої особливості в окремих сформованих за різних умов та впливів середовища мікробіомів населення.

В Ужгороді можна безкоштовно зробити мамографію та УЗД молочних залоз на сучасному обладнанні

Безкоштовно зробити мамографію та УЗД молочних залоз на сучасному цифровому апараті можна у міській поліклініці в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат