Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2460, 20

Людмила Гусейнова: «Україна майбутнього починається з цих дітей Донбасу»

Людмила Гусейнова, яка цими днями привезла донецьких школярів на Закарпаття, три роки провела у в’язниці –   окупанти заарештували її, звинувативши у шпигунстві. Вона ж опікувалася дітьми-сиротами з Новоазовського інтернату, які після окупації були покинуті фактично напризволяще. Голі-босі, голодні, до смерті перелякані.

ФК Минай зіграв унічию з Вересом

В УПЛ відбувся 12 тур. Минай приймав рівненський Верес, рахунок зустрічі 0:0.

Закарпаттяобленерго уклало 6-мільйонну угоду на постачання палива з компанією родички нардепа Горват

Приватне акціонерне товариство «Закарпаттяобленерго» за результатом відкритих торгів з особливостями уклало угоду з ТОВ «Карт Маркет» на суму 6,35 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Дощова доба не минула для закарпатців без наслідків

27 жовтня внаслідок інтенсивних опадів відбулось підтоплення ґрунтовими водами підвальних приміщень житлових будинків в селі Нижній Студений Хустського та смт Жденієво Мукачівського району. Для відкачки води у двох підвальних приміщеннях залучались фахівці та техніка ДСНС.

ФК Хуст програв удома Прикарпаттю

У Першій лізі відбулися матчі 14 туру. ФК Хуст приймав команду з Івано-Франківська і програв - 1:2. Голи: Мердеєв (60 п.) - Хома (37), Шинкаренко (75).

Четверо чоловіків-ухилянтів планували перепливати Тису на дитячому надувному кругу

Впродовж останнього тижня прикордонники Мукачівського загону запобігли 34 спробам порушення держрубежу, у результаті чого затримали 56 осіб.

Наїхав на велосипедиста та втік: На Виноградівщині в ДТП загинув пенсіонер

Вночі 28 жовтня у селищі Вилок Виноградівського району внаслідок ДТП загинув 75-річний велосипедист. Повідомлення про виявлення тіла чоловіка на узбіччі дороги до поліції надійшло від медиків близько 7:40. Вони розповіли, що карету швидкої викликали перехожі.

Закарпатці долучилися до екологічної ініціативи Президента Володимира Зеленського «Зелена країна»

Сьогодні разом з громадою краю та представниками Карпатський лісовий офіс долучилися до важливої екологічної ініціативи Президента України Володимира Зеленського «Зелена країна», - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Закарпатський центр підготовки населення до нацспротиву розпочав навчання другого курсу слухачів

Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву розпочав навчання другого курсу слухачів у всіх шести районах краю, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

В Ужгороді демонтують незаконні тимчасові споруди

Демонтувати самовільно встановлені тимчасові споруди та малі архітектурні форми, що знаходяться на землях територіальної громади Ужгород та розміщені без правовстановлюючих документів органу місцевого самоврядування – таке рішення підтримали на засіданні виконкому.

Яким став рік в Ужгороді для «ЯМаріуполь»

20 жовтня Центр «ЯМаріуполь» у м. Ужгороді відзначив річницю функціонування в обласному центрі Закарпаття. За словами його керівниці Галини Миролюбової, цей рік став часом потужної допомоги та підтримки з боку партнерів, місцевих мешканців, міжнародних організацій, самих маріупольців.

Чому знову будемо без світла

Минулу зиму ми ледве пережили без електрики. Окупанти випустили понад 270 ракет та дронів по об’єктах ”Укренерго”. В результаті цього потужність енергосистеми України зменшилась на 68%, а останній опалювальний сезон Україна закінчила з руйнуваннями або пошкодженнями теплової генерації на рівні 75%. Пошкодження електростанцій, підстанцій, трансформаторів та ліній електропередач в сумі нанесли шкоди Україні на 11 мільярдів доларів, що є колосальною сумою для нашої країни.

Поліція Закарпаття затримала водія вантажівки, який спричинив смертельне ДТП на трасі «Київ-Чоп»

Поліція Закарпаття затримала водія вантажівки, який спричинив смертельне ДТП на трасі «Київ-Чоп»

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита зустрівся з Алексом Ровтом та Геннадієм Гутманом

У Закарпатській ОВА відбулася робоча зустріч з Алексом Ровтом, Почесним консулом України в угорському Сегеді, підприємцем і меценатом, та засновником компанії «Шато Чизай» Геннадієм Гутманом.

Смертельна ДТП на Воловеччині - вантажівка зіткнулася з автобусом

Масштабна аварія сталася на перевалі перед постом у Нижніх Воротах.

Фермери із Закарпаття отримали компенсацію майже на 28 мільйонів

Закарпатські фермери отримали з обласного бюджету близько 28 мільйонів відшкодувань. Про це повідомляє Закарпатська обласна рада.

На Мукачівщині прокуратура через суд повернула громаді землі з рибником вартістю 70,6 млн грн

Суд задовольнив позов Мукачівської окружної прокуратури та ухвалив рішення щодо витребування від недобросовісного орендаря землі вартістю 70,6 млн грн та стягнення з чоловіка заборгованості, що виникла.

В Ужгороді п’яний поліцейський спричинив ДТП?

26 жовтня на перехресті Заньковецької та Грушевського сталася автоаварія. Відео зіткнення двох легковиків оприлюднив Віталій Глагола. Винуватцем ДТП став водій Ніссану, що не пропустив біле авто, яке рухалося назустріч.

Українські лікарні отримають 100 апаратів ШВЛ від Угорщини

У наступні декілька тижнів українські лікарні отримають 100 апаратів ШВЛ від Угорщини.

До команди амбасадорів Закарпаття увійдуть близько 30 ініціативних, активних та відомих людей

Сьогодні разом із першим заступником голови обласної ради Андрієм Шекетою і директором департаменту економічного та регіонального розвитку ОВА Тарасом Триндяком на брифінгу розповіли про ідею запуску ініціативи, комісію, подачу заявок та інші деталі, - повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат