Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-30') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2380, 20

У 2024 році буде збудовано міст через Тису до майбутнього пункту пропуску у Білій Церкві

Перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький у складі української делегації у м. Сігету-Мармацієй узяв участь у зустрічі експертів двох країн щодо вирішення питань будівництва мостового переходу через річку Тиса на українсько-румунському державному кордоні між населеними пунктами Біла Церква — Сігету-Мармацієй.

На Берегівщині під час пожежі загинув 61-річний чоловік

Пожежа сталася 8 листопада у селі Затисівка. Під час її гасіння у житловому будинку вогнеборці виявили тіло 61-річного чоловіка. Саме загорання було незначним, тож менш ніж за годину його було ліквідовано на площі 4 кв.м.

Голові Мукачівської районної ради Михайлу Ланю скасували групу з інвалідності

Центральна МСЕК Міністерства охорони здоровʼя України видала довідку про невизнання інвалідом ІІІ групи, яку голова Мукачівської райради Михайло Ланьо отримав у вересні 2022 року.

Детективи БЕБ заблокували тендер з проекту реставрації винного льоху в Ужгороді

Виконавчий комітет Ужгородської міської ради за сприяння Бюро економічної безпеки на Закарпатті розірвав угоду на проектні роботи з реставрації винного льоху XVIII століття в Ужгороді, що на вулиці Ракоці, 2.

Єврокомісія рекомендує розпочати процес перемовин про вступ України до ЄС

Історичне рішення — Єврокомісія рекомендує розпочати процес перемовин про вступ України до ЄС, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита. - Ми виконали 90% реформ, яких очікував Євросоюз.

Дві вихованки Мукачівської ДЮСШ стали чемпіонками України з боксу

Школярки Евеліна Гакава та Юлія Бряник вибороли «золоті» медалі на чемпіонаті України з боксу серед юніорок, який проходив у Чернівецькій області.

58-річний закарпатець став посмертним донором нирки

Трансплантацію провели в Івано-Франківській ОКЛ.

Директора школи на Закарпатті судили за п’яну їзду

Тячівський районний суд Закарпатської області визнав винним у нетверезому водінні директора школи у селі Тарасівка Івана Руснака. Суд оштрафував його на 17 тис. грн та позбавив водійських прав на один рік.

В Ужгороді відбулася зустріч представників обласної влади та   угорського держсекретара Л. Модьора

Днями провів робочу зустріч із заступником Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентським державним секретарем Левенте Модьором, - повідомляє голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Поліція Берегівщини затримала водія, який на блокпосту скоїв наїзд на прикордонника

Вранці 7 листопада до поліції надійшло повідомлення про наїзд на прикордонника, який ніс службу на блокпосту у Берегівському районі.

СБУ перевіряє два храми УПЦ (МП) на Закарпатті, у яких пропагували «рускій мір»

Представники Служби завітали у село з символічною назвою Руські Геївці у Свято-Михайлівський храм, та у село Червоне в храм Різдва Божої матері, - повідомив Віталій Глагола.

Поки дозволяють погодні умови, на автошляхах Закарпаття продовжується ямковий ремонт

На яких ділянках роботи тривають, а де вже фінішували, розповідає перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Закарпатець у Стрию збив на смерть жінку з Мукачева і втік з місця ДТП

6 листопада близько 20:00 у поліцію надійшло повідомлення про те, що на трасі Київ – Чоп у місті Стрий (вул. Галицька) водій вантажівки збив 40-річну жінку та поїхав геть. Від отриманих травм жителька Мукачевого померла на місці ДТП.

На МП Ужгород у вантажівці з макулатурою виявили партію комерційного товару на 2 млн. грн

На митному посту «Ужгород-автомобільний», що на українсько-словацькому кордоні, у поле зоре закарпатських митників потрапила вантажівка, якою переміщувалася макулатура понад 22 тонни. Оскільки зазначений товар відноситься до групи ризику та й вартість його незначна – 3,1 тис євро, інспектори-пошуківці спрямували фуру на сканування.

В Ужгороді у 2024 році хочуть відкрити чотирирівневий ТРЦ на місці спаленої «України»

В Ужгороді наприкінці 2024 року розпочне роботу чотирирівневий ТРЦ «Україна» загальною площею понад 20 000 кв. м. Про це повідомили в консалтинговій компанії Retail & Development Advisor (RDA), яка виступає ексклюзивним брокером майбутнього об'єкта, передає "Інтерфакс-Україна".

У Хусті та на Ужгородщині горіли будинки, а у Чопі - магазин

За минулу добу в області сталися три пожежі.

В електронній черзі можна реєструвати лише той транспортний засіб, який перебуває в Україні

Маємо актуальні зміни по електронній черзі: починаючи із 6 листопада у системі можна буде зареєструвати лише той транспортний засіб, який фізично перебуває в Україні, - повідомляє перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Антикорупційний суд застосував запобіжний засіб до нардепа Роберта Горвата

Вищий антикорупційний суд застосував до народного депутата групи «Довіра» Роберта Горвата запобіжний захід у вигляді 26,84 млн грн застави з покладанням низки обов'язків. НАБУ і САП підозрюють його у заволодінні землею на Закарпатті, через що державі завдано понад 123 млн грн збитків.

За збут метамфетаміну хустянина засудили до 6 років ув’язнення з конфіскацією майна

Хустська окружна прокуратура в судовому засіданні довела вину місцевого мешканця у незаконному придбанні та розповсюдженні психотропних речовин (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Чоловіка засуджено до 6 років ув’язнення з конфіскацією належного йому майна.

Солдата з пораненою на фронті ногою ув’язнили за неявку на шикування на Закарпатті

Військовий повідомляв, що унаслідок отриманої травми ноги не може ходити.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат